Ομορφιά-Style

30 Μοντέρνα κουρέματα για αγόρια 2018!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα κουρέματα για τους μικρούς μας πρίγκιπες, ποικίλουν σε μάκρος και υφή. Για το 2018, τα κουρέματα για αγόρια είναι μοντέρνα και επικρατεί το μάκρος στη φράντζα και το πιο κοντό ξύρισμα στα πλάγια. Δεν παραλείπουμε όμως και τα πολύ κοντά κουρέματα για αυτούς που αγαπούν το κοντό και περιποιημένο χτένισμα αλλά και τα καρφάκια για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν!

Επέλεξε ένα κούρεμα που τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μικρού σας και θα καταπλήξετε με τη γοητεία και τη γλυκύτητα που θα εκπέμπει!

Ποια είναι τα καλύτερα κουρέματα για αγοράκια το 2018!

Μακριά φράντζα

Ένα κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και κολακεύει με τις αφέλειες του κάθε πρόσωπο και χαρακτηριστικά! Επέλεξε ένα μάκρος που αγαπάει ο μικρός μας φίλος και σίγουρα θα τους ξετρελάνει όλους με το στυλ του!

Κοντά κουρέματα

Αγαπημένο κούρεμα για όλες τις μανούλες, αφού φαίνεται καθαρά το προσωπάκι του παιδιού και μπορείς να κάνεις πολλές παραλλαγές όπως καρφάκι ή πλάγιο χτένισμα.

Καρέ

 Όμορφο κούρεμα που ταιριάζει σε όλους τους μικρούς μας και παραμένει άνετο και μοντέρνο, Επίσης μπορείς να παίξεις με αυτό το χτένισμα, είτε με πλάγια φράντζα είτε με ατημέλητο look.

Καρφάκια

Ένα κούρεμα που κρατάει πολλά χρόνια και χαρίζει σε όλα τα αγόρια άφθονο στυλ και χάρη. Προτίμησέ το με ένα μοντέρνο χτένισμα, όπως κοντά πλαϊνά και ξυρισμένο πίσω και το αγόρι σου θα εντυπωσιάζει με το κούρεμά του!

Δες ακόμη 42 Μοντέρνα παιδικά κουρέματα για αγόρια!

Όποιο και να διαλέξεις, να είσαι σίγουρη ότι ο μικρός σου πρίγκιπας θα ξεχωρίζει και μην φοβάσαι να δοκιμάζεις καινούργια στυλ κουρέματος, μέχρι να βρεις το αγαπημένο του και αυτό που θα τον αναδεικνύει καλύτερα!