Πως να χάσεις την κοιλιά με εύκολο τρόπο!

by theman

Πολλούς από εμάς, είτε λίγο είτε πολύ, τους ταλαιπωρεί το θέμα της κοιλιάς. Δεν είναι και το καλύτερο για έναν άνδρα να έχει παραπανίσια κιλά συσσωρευμένα γύρω από την μέση του. Ιδίως το καλοκαίρι, όλοι μας ευχόμαστε να είχαμε κάνει κάτι τους προηγούμενους μήνες ώστε να μπορούμε να προχωράμε με άνεση στην παραλία και να μην αισθανόμαστε αρνητικά για την εμφάνισή μας.

Επειδή όλοι μας θα προτιμούσαμε να μην έχουμε αυτό το “σωσίβιο” γύρω μας, μάλλον κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό το θέμα. Αν και εσύ θες να μάθεις πως να το πετύχεις αυτό, δεν έχει να κάνεις τίποτα παραπάνω από scroll down και να δεις πως μπορείς να χάσεις την ενοχλητική κοιλιά!

 

Μυστικά για να χάσεις εύκολα την κοιλιά που σε ταλαιπωρεί!

 

1. Μείωσε τις θερμίδες

dieta

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις να θες να χάσεις το λίπος, είναι να μειώσεις τις θερμίδες που καταναλώνεις. Αν τρως παραπάνω αυτό που πρέπει, ο οργανισμός σου τις αποθηκεύει στο σημείο που είναι πιο εύκολα προσβάσιμο, στην κοιλιά. Προσπάθησε να αντικαταστήσεις τα τηγανητά και τα αναψυκτικά με κάτι άλλο και θα πετύχεις τον στόχο σου πιο εύκολα από ότι θα περίμενες!

2. Μείωσε το αλκοόλ που πίνεις

pota

Μάντεψε που αποθηκεύονται όλες οι θερμίδες που προέρχονται από το αλκοόλ. Επιπλέον, το αλκοόλ δεν έχει καμία απολύτως θρεπτική αξία για τον οργανισμό. Δεν είναι τίποτα άλλο από άχρηστες θερμίδες τις οποίες λαμβάνεις χωρίς κανένα λόγο. Φρόντισε να το θυμάσαι αυτό όταν είσαι με φίλους και πίνεις, όπως επίσης και σε γιορτές, γιατί τότε όλοι έχουμε την τάση να πίνουμε λίγο παραπάνω,

3. Αθλήσου

gumnastikh

Δεν υπάρχει κάποια άσκηση που να στοχεύει αποκλειστικά στο σημείο που μας ενδιαφέρει. Για αυτό φρόντισε να επικεντρωθείς στο να χάσεις θερμίδες από όλο το σώμα σου και αναμφίβολα θα χάσεις και από την κοιλιά. Προτίμησε ασκήσεις, όπως το κολύμπι, που χρειάζονται χρήση όλων των μυών σου. Επίσης, με την γυμναστική, εκτός από το ότι θα καις θερμίδες, θα βελτιωθεί και ο μεταβολισμός σου με αποτέλεσμα να βάζεις πιο δύσκολα βάρος.

4. Πίνε πολύ νερό

enudatwsh

Το νερό θα πρέπει να γίνει ο καλύτερος σου φίλος σε αυτή σου την προσπάθεια. Φρόντισε να πίνεις τακτικά νερό και συνολικά να καταναλώνεις μεγάλη ποσότητα. Έτσι, θα είσαι συνεχώς ενυδατωμένος, θα δώσεις μια επιπλέον ώθηση στον μεταβολισμό σου και θα μειώσεις το νερό που συγκρατείται από τον οργανισμό σου και οδηγεί στο φούσκωμα.

Related Posts