7 Πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν τα 30!

by theman

Όλοι μας έχουμε πολλές επιθυμίες. Κάποιοι θέλουν να δουν τον κόσμο, άλλοι να γίνουν πλούσιοι. Όπως και να χει, το σίγουρο είναι πως θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα στην ζωή μας και όσο το δυνατό νωρίτερα, γιατί ο χρόνος κυλάει πάρα πολύ γρήγορα και μας αφήνει πίσω.

Πέρα, όμως, από αυτά που θέλουμε, υπάρχουν πράγματα που κάθε αρσενικό οφείλει να κάνει στη ζωή του, όσο ακόμα είναι νέος, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει εμπειρίες και να ολοκληρωθεί σαν άτομο. Πάμε να δούμε ποια είναι τα 7 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν γίνεις 30 και αρχίσεις να έχεις περισσότερες ευθύνες!

 

Πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν μπεις στα 30!

 

1. Μείνε σε μεγάλη πόλη

kosmos

Δεν υπάρχει άλλη εμπειρία σαν αυτή! Σε μια μεγάλη πόλη έχεις την δυνατότητα να κάνεις απίστευτα πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να δεις και να γνωρίσεις πάρα πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Αυτό θα σε κάνει πιο ανοιχτόμυαλο και θα σε κάνει να καταλαβαίνεις καλύτερα τους ανθρώπους. Αν θες να το ζήσεις καλύτερα αυτό, η πόλεις του εξωτερικού προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς είναι μεγαλύτερες και πιο πολυπολιτισμικές!

2. Φτάσε τα σωματικά σου όρια

zhse sta akra

Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που θα φέρνουν το σώμα σου στα άκρα! Πάρε μέρος σε ένα μαραθώνιο ή κάνε κάποιο extrem sport. Η δεκαετία των 20 είναι η ιδανική για κάτι τέτοιο. Και πέρα από τις όμορφες αναμνήσεις που θα έχεις από αυτά που έχεις κάνει, θα έχεις γνωρίσει καλύτερα των εαυτό σου, τις αντοχές και τις δυνάμεις του, καθώς και τους μεγαλύτερους φόβους σου, που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τους αντιμετωπίσεις.

3. Μάθε διαλογισμό

dialogismos

Δεν εννοώ να γίνει master. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μάθεις να ηρεμείς τον εαυτό σου. Μάθε να ελέγχεις τα συναισθήματά σου και το άγχος σου. Αυτή είναι μια ικανότητα που θα σε γλιτώσει από πολλά προβλήματα στο μέλλον. Επιπλέον, θα μπορέσεις να αποκτήσεις μια πιο ισορροπημένη ζωή, καθώς θα μάθεις να συγκρατείς τις ορμές σου και να μην αφήνεις τα αισθήματά σου να σε οδηγούν σε παρορμητικές κινήσεις.

4. Ταξίδεψε μόνος

antras me sakidio

Είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις, ιδικά αν θες να γνωρίσεις όλο τον κόσμο. Πήγαινε σε μέρη και γνώριζε καινούργιους ανθρώπους. Δες πως ζουν, μάθε να ανοίγεσαι και να γνωρίζεις άτομα. Το γεγονός ότι θα είσαι μόνος, θα σε βοηθήσει να το πετύχεις καλύτερα αυτό. Μπορεί μέσα από αυτά σου τα ταξίδια να αποκτήσεις φίλους που θα έχεις για μια ζωή. Το καλύτερο κομμάτι είναι πως θα ικανοποιήσεις την ανθρώπινη τάση για εξερεύνηση που όλοι μας έχουμε.

5. Ξεκίνα μια επιχείρηση

douleia

Δεν είναι ανάγκη να ανοίξεις μαγαζί ή κάτι τέτοιο. Μπορείς να κάνεις και κάτι μέσα από το διαδίκτυο. Πιθανότατα να μην πάει καλά. Ωστόσο, θα έχεις πάρει σημαντικά μαθήματα. Θα έχεις μάθει πως είναι να αναλαμβάνεις ευθύνες, να προσπαθείς να χτίσεις κάτι μεγάλο από το μηδέν και να μοχθείς καθημερινά. Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο αποτελεσματικός στο μέλλον και να φτάσεις την επιτυχία που ονειρεύεσαι. Και πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάει καλά και να ασχοληθείς με αυτό στη ζωή σου!

6. Γνώρισε την αποτυχία

failure

Τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής τα μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας! Δεν υπάρχει καλύτερος δάσκαλος από την αποτυχία. Αν την γνωρίσεις σε μικρή ηλικία θα μάθεις να την διαχειρίζεσαι καλύτερα και αργότερα. Επιπλέον, θα μάθεις κάτι πολύ σημαντικό για τη ζωή, πως να επανέρχεσαι στα πόδια σου μετά από μια πτώση!

7. Νιώσε το έpωτα

zeugari sto krevati

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν την τρίτη δεκαετία της ζωής σου οπωσδήποτε! Είσαι στην καλύτερη ηλικία της ζωής σου. Προσπάθησε να την κάνεις ακόμα πιο όμορφη και άφησε τον εαυτό σου να ερωτευθεί, να αγαπήσει και να πληγωθεί. Αν δεν το κάνεις τώρα, πότε θα το κάνεις; Είναι ο καλύτερος τρόπος για να νιώσεις την νιότη σου και να νιώσεις ευτυχισμένος. Ίσως μέσα από αυτά να γνωρίσεις και την γυναίκα που θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί της.

Related Posts