Μόδα

Η τάση της αντρικής μόδας που επέστρεψε το φετινό Χειμώνα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Υπήρξε μία περίοδος σε κάθε δεκαετία που μία τάση της αντρικής μόδας επικρατούσε. Αυτή δεν είναι άλλη από τα φαρδιά ρούχα. Μετά από μία μεγάλη περίοδο που τα skinny ρούχα επικράτησαν στην αντρική μόδα, τα μεγαλύτερα brands απομακρύνονται από το skinny και αρχίζουν να προωθούν το στυλ που επικράτησε στην αρχή των 90s αλλά και των 00s!

Το streetwear αρχίζει να αποκτά πιο φαρδιά ρούχα ενώ τα πανωφόρια σε φαρδιές γραμμές κατέκλυσαν τα show μόδας τον τελευταίο καιρό.

Κοστούμια σε φαρδιές γραμμές επικρατούσαν στις αρχές των 90s ενώ τα φαρδιά παλτά τα έχουμε δει και στα 80s. Η νέα τάση της αντρικής μόδας ξεφεύγει από τα μπεζ χρώματα και τις κλασσικές “βαρετές” γραμμές και έρχεται με ρούχα σχεδιασμένα για γίγαντες.

Τάσεις της αντρικής μόδας για το φετινό Φθινόπωρο!

 

Φαρδιά αντρικά πουκάμισα

Τα φαρδιά πουκάμισα είναι κομμάτι από την τάση της αντρικής μόδας που θα συζητηθεί. Βέβαια πάντα ήταν αντικείμενο συζήτησης γιατί έρχεται σε κόντρα με όλους τους κανόνες του αντρικού ντυσίματος που ξέρουμε. Φυσικά ως τάση της αντρικής μόδας για το φετινό Φθινόπωρο δεν πρέπει να απορρίψεις εύκολα ένα φαρδύ πουκάμισο. Μπορείς με αυτό να κάνεις τέλεια outfit και να νιώσεις πολύ άνετα φορώντας το. Δες επίσης Οι 9 κανόνες αντρικής μόδας που μπορείς να «σπάσεις»

Φαρδιά αντρικά παλτό

Μία τάση που θυμίζει 80s αλλά και cult ντετέκτιβ επανέρχεται όπως φαίνεται στην μόδα. Φυσικά υπάρχουν διάφορα στυλ σε φαρδιά παλτά που θα ταιριάξουν με το στυλ και την προσωπικότητα σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις σε ένα τέτοιο look είναι να μην υπερβάλλεις με άλλα πολύ φαρδιά ρούχα, και να ντυθείς απλά. Το στυλ αυτό στα παλτά είναι αυστηρά casual και δεν ενδείκνυται για επίσημα ή smart casual outfit.

Δες επίσης 9 Τάσεις στα ανδρικά ρούχα για το Χειμώνα 2019!

Φαρδιά παντελόνια

Στην κατηγορία αυτή δεν εννοούμε τα παντελόνια των ραπ τραγουδιστών. Τα baggy jeans έχουν επανέλθει στη μόδα από πέρυσι και μπορείς να κάνεις ένα look αλά 90s με ένα φαρδύ πουκάμισο και sneakers ή μποτάκια. Σε ένα τέτοιο look δεν πρέπει να το παρακάνεις με πολλά φαρδιά κομμάτια. Κράτα το outfit απλό και φόρεσε τα ρούχα αυτά με αυτοπεποίθηση! Δες επίσης Πώς να φορέσεις σωστά τα κοτλέ ρούχα!