Μόδα

Οι τάσεις στα ανδρικά παπούτσια για τον Χειμώνα 2018!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα ρούχα και οι τάσεις στην ανδρική μόδα αλλάζουν κάθε εποχή.

Στα παπούτσια μπορεί να μην υπάρχουν ριζικές αλλαγές στην γκαρνταρόμπα σου κατά τη διάρκεια του έτους, ωστόσο καλό θα ήταν κάθε άντρας να γνωρίζει τι επιτρέπεται να φοράει στα πόδια του ανάλογα με την εποχή.

 

Ανδρικά παπούτσια στη μόδα για το χειμώνα 2018

 

Δώσε χρώμα στα παπούτσια σου

Αυτή την εποχή δε θα χρειαστεί να κάνεις μια total black εμφάνιση όταν βγαίνεις έξω. Πολλοί σχεδιαστές δίνουν έμφαση στα χρώματα και τα προσθέτουν σε κάθε σου ρούχο, και ιδιαίτερα στα παπούτσια. Απομάκρυνε, λοιπόν, τα μαύρα παπούτσια από την ντουλάπα σου και βάλε λίγο χρώμα στην καθημερινότητα σου.

Χοντρές σόλες

Αυτό που θα βρεις κοινό σε κάθε σχέδιο φέτος το χειμώνα είναι οι χοντρές σόλες. Το στυλ αυτό σίγουρα θα σου θυμίσει εποχή του παρελθόντος και θα δώσει ένα vintage look στην εμφάνιση σου. Εκτός του ότι σου προσφέρουν επιπλέον προστασία κατά τις βροχερές και χιονισμένες μέρες, θα σε βοηθήσουν επίσης να δείχνεις και λίγο πιο ψηλός!

Αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο

Τα αθλητικά παπούτσια δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα. Φέτος το χειμώνα θα τα συναντήσεις παντού μιας και μία από τις τάσεις που επικρατεί στην ανδρική μόδα είναι το Normcore.

Τα κλασικά αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο επιστρέφουν στη μόδα, ενώ προτιμούνται τα σχέδια που προσδίδουν κύρος και πολυτέλεια στο παπούτσι. Για παράδειγμα, θα βρεις σχέδια με suede ύφασμα ή ακόμη και δερμάτινες λεπτομέρειες.

Ογκώδη αθλητικά παπούτσια

Τα μεγάλα αθλητικά παπούτσια μπορεί να μην είναι πρώτα στην επιλογή σου όταν αποφασίζεις να πας κάπου, ωστόσο είναι ιδιαίτερα στη μόδα φέτος το χειμώνα. Λόγω αυτής της τάσης, όλες σχεδόν οι μάρκες έχουν να σου προτείνουν και κάτι.

Τα αθλητικά παραμένουν στη μόδα, απλά με λίγο περισσότερο όγκο. Μπορείς να βρεις μονόχρωμα σχέδια αλλά και μερικά σε πιο έντονα χρώματα. Είναι ένα παπούτσι που σε γυρνάει πίσω στη δεκαετία του ’90.

Απέφυγε να φορέσεις αυτά τα παπούτσια με στενό τζιν παντελόνι γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις τα παπούτσια σου να μοιάζουν δανεικά. Επέλεξε ένα ελαφρώς πιο φαρδύ τζιν, το οποίο μπορείς να σηκώσεις προς τα επάνω ή ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Στρατιωτικές αρβύλες

Άλλο ένα παπούτσι που θα φορεθεί ιδιαίτερα φέτος το χειμώνα είναι οι στρατιωτικές αρβύλες. Φρόντισε να τις διατηρείς καθαρές για να μη μοιάζεις σαν να βγήκες από πεδίο μάχης. Μπορεί να σου θυμίζουν τον στρατό, αλλά αν τις διατηρείς καθαρές και γυαλισμένες μπορείς να φορέσεις ακόμη και με το κοστούμι σου.