5 Τέλεια αντρικά outfits με απλό λευκό t-shirt

by theman

Οι πιο πετυχημένοι fashion bloggers εκτός από αίσθηση της μόδας και υψηλή αισθητική έχουν έναν βασικό κανόνα: προσέχουν τα ρούχα τους πάρα πολύ! Έτσι ακόμα και outfits με απλό λευκό t-shirt που κάνουν γίνονται πολύ δημοφιλή και είναι πραγματικά τέλεια!

Ένας από τους fashion bloggers του Instagram που ξεχωρίζει είναι ο Daniel (κι αν θες να τον αναζητήσεις magic_fox). Ο συγκεκριμένος blogger μόδας ξέρει πως να παίρνει basic αντρικά ρούχα και να τα φοράει σαν star! Τα outfits του είναι πάντα απλά και εύκολα να τα αντιγράψεις ενώ δεν χάνουν ποτέ το style τους! Παρακάτω θα δεις μερικά απλά ντυσίματα  με απλά και βασικά ρούχα που όλοι οι άντρες έχουν στην ντουλάπα τους!

Ντυσίματα με απλή λευκή αντρική μπλούζα

Outfits με απλό λευκό t-shirt

Ένα ντύσιμο απλό με πολύ στυλ ίσως είναι το ιδανικό ντύσιμο. Έτσι σε συνδυασμό τα αντρικά jean παντελόνια και τα λευκά sneakers, μπορούν να κάνουν τέλεια outfits με απλό λευκό t-shirt!

Δες επίσης 8 Τρόποι για να φορέσεις το λευκό T-shirt!

Ντύσιμο με jean παντελόνι

Δύο ντυσίματα που μπορούν να γίνουν με το ίδιο απλό λευκό t-shirt συνδυάζουν sneakers και jean παντελόνια! Στην μία περίπτωση μπορείς να φορέσεις το σκουρόχρωμο τζιν σου και στην άλλη ένα denim σε στυλ ξεβαμμένου τζιν! Και με τα δύο μπορείς να φορέσεις υπέροχα αξεσουάρ όπως το ρολόι σου και μερικά αντρικά βραχιόλια, ή έναν μαύρο μπερέ που ταιριάζει τέλεια με το σκούρο τζιν παντελόνι!

ντύσιμο με απλή αντρική μπλούζααπλό καθημερινό ντύσιμο

Jean βερμούδα με λευκή μπλούζα

τζιν αντρική βερμούδα

Άκρως casual και καλοκαιρινή είναι η αντρική jean βερμούδα! Ξανά με τα λευκά σου sneakers και μερικά αξεσουάρ μπορείς να κάνεις ένα από τα απόλυτα outfits για casual look! Το ντύσιμο αυτό θα σε κρατήσει πιο δροσερό τους καλοκαιρινούς μήνες με στυλ!

Δες επίσης 10 Τρόποι να φορέσεις το λευκό Tshirt που κάθε άντρας έχει στη ντουλάπα του!

Ντυσίματα με μαύρα παντελόνια

Black and white είναι πάντα ο καλύτερος συνδυασμός. Όταν μάλιστα θες να πετύχεις outfits με απλό λευκό t-shirt που θα είναι απλά αλλά όχι απαρατήρητα, μπορείς να φορέσεις το μαύρο σου παντελόνι, και να αναδείξεις περισσότερο την εμφάνιση σου!

Δες επίσης 6 Ανδρικά καλοκαιρινά παντελόνια και πως να τα συνδυάσεις!

απλή λευκή μπλούζα αντρικήντύσιμο με μαύρο παντελόνι

Related Posts