αντρικά ρούχα ανάλογα με το ύψος σου

Τι ρούχα να φορέσει ένας άνδρας ανάλογα με το ύψος του!

by theman

Τα ρούχα μπορούν να δημιουργήσουν μια ψευδαίσθηση για το ύψος σου και να σε κάνουν να φαίνεσαι είτε ψηλότερος είτε κοντότερος. Φυσικά το ιδανικό είναι να αναδικνύεις τον πραγματικό σου εαυτό και να έχεις αυτοπεποίθηση για αυτό που είσαι, όμως γιατί να μη καλυτερεύσεις την εικόνα σου ακόμα περισσότερο; Μπορείς λοιπόν πολύ εύκολα να ακολουθήσεις κάποια μικρά tips που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις καλύτερα το σώμα σου.

Για να δείχνεις πιο ψηλός ή πιο κοντός μπορείς να ακολουθήσεις και άλλες τεχνικές όπως για παράδειγμα να προσέχεις τη στάση του σώματος σου. Τα ρούχα όμως δίνουν μια πιο άμεση εικόνα και μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να φαίνεσαι πιο ψηλός ή πιο κοντός ανάλογα με το τι επιθυμείς. Εδώ θα βρεις πως να ντυθείς σωστά ανάλογα με το ύψος σου!

Πως να ντυθείς ένας άνδρας ανάλογα με το ύψος σου!

 

Χρώμα

άντρας με παντελόνι και πουκάμισο

Τα χρώματα και οι συνδυασμοί τους στα ρούχα σου μπορούν να κάνουν θαύματα. Αν θέλεις να δείχνεις ψηλότερος τότε προτίμησε ανοιχτόχρωμα ρούχα καθώς τα φωτεινά χρώματα συνήθως προσθέτουν όγκο. Επίσης δοκίμασε το μονόχρωμο στυλ καθώς αυτό δίνει μια αίσθηση ότι η σιλουέτα σου είναι πιο μακριά και ψηλή. Αντίθετα άμα έχεις πολύ ύψος και θέλεις να κρύψεις λίγο από αυτό δοκίμασε να βάλεις σκούρα χρώματα όπως μαύρο, μπλε και καφέ. Αν σου αρέσουν τα πιο έντονα χρώματα δοκίμασε να συνδυάσεις δύο αντίθετα χρώματα στο κάτω και στο πάνω μέρος του σώματος σου. Έτσι θα φαίνεται εντονότερα η αντίθεση και η σιλουέτα σου θα φαίνεται λίγο πιο μαζεμένη.

Δες επίσης: Ποια χρώματα στα ρούχα σου ταιριάζουν ανάλογα με το δέρμα σου!

Σχέδια

Άντρας με ριγέ μπλουζάκι

Τα σχέδια στα ρούχα τραβούν τη προσοχή και δίνουν μια διαφορετική ψευδαίσθηση για το σώμα σου, τονίζοντας αυτό που ήδη έχεις. Αν θέλεις να δείχνεις πιο ψηλός απέφυγε τα πολλά σχέδια ή προτίμησε οριζόντιες γραμμές και γενικά λεπτά σχέδια. Προτίμησε δηλαδή να μην τραβήξεις τη προσοχή με κάποιο πολύ έντονο σχέδιο καθώς το σχέδιο θα αναδείξει την μικρή σου φιγούρα. Αντίθετα, για να φανείς πιο κοντός παίξε με τα σχέδια και τα σχήματα, προτίμησε όμως οριζόντιες γραμμές.

Δες επίσης: 6 Εύκολοι τρόποι για να συνδυάσει ένας άνδρας τα ρούχα του!

Καβάλος

Ψηλόμεσο αντρικό παντελόνι μαύρο

Ο καβάλος στα παντελόνια μπορεί να κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά ή πιο κοντά. Εάν ο στόχος σου είναι να φαίνεσαι ψηλότερος τότε προτίμησε παντελόνια με ψηλό καβάλο τα οποία θα δώσουν παραπάνω ύψος στα πόδια σου. Θα φαίνονται μακρύτερα και εσύ ψηλότερος. Εάν θέλεις να φαίνεσαι κοντότερος, τα χαμηλοκάβαλα τζιν είναι ιδανικά καθώς θα μικρύνουν την εικόνα των ποδιών σου.

Δες επίσης: Πώς να φορέσεις αντρικά ρούχα με χρώμα!

Ζώνη

Άντρας με καφέ παντελόνι και ζώνη

Η ζώνη δε βοηθάει ιδιαίτερα αν θες να φαίνεσαι πιο ψηλός. Αυτό διότι ‘κόβει’ τη σιλουέτα σου και οι μικρές αναλογίες του σώματος σου φαίνονται εντονότερα. Προτίμησε λοιπόν να αποφύγεις τη ζώνη. Επειδή όμως η ζώνη είναι και πολύ πρακτική, αν τη χρειάζεσαι οπωσδήποτε προτίμησε να είναι ίδιο χρώμα με το παντελόνι σου. Αν θέλεις να φαίνεσαι πιο κοντός τότε φόρα σίγουρα ζώνη!

Δες επίσης: 3 Συμβουλές για να διαλέξεις την κατάλληλη ζώνη!

Παπούτσια

αντρικό παπούτσι με τακούνι

Τα παπούτσια μπορούν να σε βοηθήσουν με το να προσθέσεις λίγο ύψος και όχι απλά να φαίνεσαι αλλά να είσαι λίγο ψηλότερος. Μπορείς να διαλέξεις παπούτσια με χοντρή σόλα ή πολλούς πάτους. Τα αθλητικά για παράδειγμα συνήθως προσθέτουν ύψος. Εάν ταιριάζει στο στυλ σου και μπορείς να το υποστηρίξεις μπορείς επίσης να δοκιμάσεις παπούτσια με μικρό τακούνι. Τα αντρικά παπούτσια με μικρό διακριτικό τακούνι είναι μοδάτα και έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα!

Related Posts