κρεμασμένη μπλούζα για να μην έχει τσαλακώματα

4 Τρόποι για να διπλώσεις το T-shirt σου!

by theman

Όλοι οι άντρες διαθέτουν στην ντουλάπα τους πολλά μπλουζάκια τύπου T-shirt. Είναι ιδανικά για ένα αντρικό καθημερινό outfit αφού συνδυάζονται εύκολα με πολλά ντυσίματα. Όμως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως να τα διπλώσουν ώστε να μην αφήσουν τσαλάκες. Και η αλήθεια είναι ότι σε κανέναν δεν αρέσουν τα τσαλακωμένα ρούχα.

Γιατί λοιπόν να ξοδεύεις χρόνο στο σιδέρωμα και μετά να διπλώνεις με λάθος τρόπο το μπλουζάκι σου; Ακόμη, εάν πρόκειται να ταξιδέψεις και θέλεις να έχεις τακτοποιημένα τα ρούχα σου ο παρακάτω οδηγός θα σε βοηθήσει σίγουρα.

4 τρόποι για να διπλώσεις το μπλουζάκι σου

Τρόπος πρώτος για να διπλώσεις ένα T-shirt

τρόπος για να διπλώσεις ένα t-shirt

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να διπλώσεις το μπλουζάκι σου. Βάλτο πάνω σε μία καθαρή επιφάνεια και τέντωσε το ώστε να μην έχει τσαλάκες. Έπειτα δίπλωσε το μπλουζάκι στη μέση ώστε το ένα μανίκι να ενωθεί με το άλλο. Θα πρέπει το αποτέλεσμα να μοιάζει με ένα μπλουζάκι κομμένο στη μέση. Δίπλωσε τα μανίκια προς μία κατεύθυνση και μετά δίπλωσε το μπλουζάκι ξανά στην μέση, από πάνω προς τα κάτω. Τέλος, δίπλωσε το ακόμη μία φορά για να έχεις ένα αποτέλεσμα όπως στο τελευταίο εικονίδιο. Έτσι, η μπλούζα σου θα είναι τέλεια διπλωμένη χωρίς να αφήνει τσαλακώματα.

Δες επίσης 4 τρόποι για να διπλώσεις το κοστούμι σου!

Δεύτερος τρόπος για ένα διπλωμένο μπλουζάκι

τρόποι διπλώματος μπλούζας

Ο τρόπος αυτός είναι ότι πρέπει εάν πρόκειται να κάνεις κάποιο ταξίδι και δεν θέλεις να πιάσουν τα μπλουζάκια σου πολύ χώρο στη βαλίτσα. Τα βήματα είναι απλά. Βάλε το μπλουζάκι πάνω σε μία επιφάνεια, γύρισε το ελαφρώς στο τελείωμα του, και δίπλωσε το στο 1/3 και μετά δίπλωσε το αριστερό μανίκι. Τώρα κάνε το ίδιο και με την δεξιά πλευρά και το δεξί μανίκι. Ξεκίνα να κάνεις κυλινδρικές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω. Πέρνα την άκρη που είχες διπλώσει από πάνω ώστε να μην χαλάσει το δίπλωμα.

Δες επίσης 8 τρόποι για να φορέσεις το λευκό T-shirt!

 Εύκολος τρόπος για μπλουζάκι χωρίς τσαλάκα

κρεμασμένη μπλούζα για να μην έχει τσαλακώματα

Εντάξει δεν είναι ακριβώς τρόπος για να διπλώσεις το T-shirt σου, ούτε και η ιδανική λύση εάν ταξιδεύεις. Αλλά το να κρεμάσεις το μπλουζάκι σου σε μία κρεμάστρα αμέσως μετά που το σιδερώσεις είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μην τσαλακωθεί. Χρησιμοποίησε ξύλινες ή πλαστικές κρεμάστρες, ποτέ συρμάτινες. Οι συρμάτινες κρεμάστρες δεν διατηρούν το σωστό σχήμα της μπλούζας και πολλές φορές δημιουργούν τσαλάκες, και σε κανέναν δεν αρέσουν οι τσαλάκες. Εάν πρόκειται να ταξιδέψεις και θα έχεις κρεμασμένα τα T-shirt σου, βάλε από πάνω κάποια σακούλα νάιλον ώστε να είναι προστατευμένα.

Τέταρτος τρόπος να διπλώσεις ένα αντρικό μπλουζάκι

τρόποι διπλώματος αντρικού t-shirt

Τελευταίο και καλύτερο λένε. Ο τρόπος αυτός είναι ο πιο εύκολος όταν μάθεις να τον χειρίζεσαι. Μέχρι να τον μάθεις βέβαια μπορεί να ζοριστείς λίγο αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Για αρχή άπλωσε το μπλουζάκι σου και φαντάσου δύο νοητές γραμμές. Η μία κάθετα, δίπλα ακριβώς στον γιακά από την αριστερή πλευρά και η άλλη οριζόντια, στην μέση της μπλούζας. Έπειτα, πιάσε το σημείο της κάθετης γραμμής με το ένα χέρι και με το άλλο κατέβασε το πάνω σημείο- αυτό δίπλα στον γιακά, στο τελείωμα της μπλούζας. Τέντωσε την μπλούζα ώστε να μην έχει τσαλάκες, αφήνοντας τα μανίκια από έξω και τέλος δίπλωσε το. Το διπλωμένο μπλουζάκι σου είναι έτοιμο.

Related Posts