καφέ δερμάτινο μπουφάν

5 Ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσεις!

by tzinav

Οι μόδες έρχονται και παρέρχονται αλλά κάποια πράγματα είναι διαχρονικά αγαπητά. Αυτά ακριβώς είναι τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσεις γιατί θα τα φοράς για μια ζωή! Είναι λοιπόν καλύτερα θα διαθέσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις κάτι καλό σε ποιότητα καθώς με τη σωστή χρήση θα σου μείνει για πολλά χρόνια!

Αντί λοιπόν να σπαταλάς μεγάλα ποσά σε κομμάτια που θα φορέσεις μόνο μια ή δύο σεζόν είναι καλύτερα να επικεντρωθείς σε αυτά που θα μείνουν! Ανακάλυψε λοιπόν 5 ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσεις!

5 Κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις!

 

1. Ρολόι- Ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσεις

ανδρικό ρόλοι καφέ

Όλοι οι άντρες χρειάζονται ένα καλό ρολόι που θα μπορούν να το φοράν όλες τις ώρες και να αναβαθμίζει το outfit τους. Ένα ποιοτικό ρολόι συνήθως έχει και ένα ανεβασμένο κόστος αλλά θα σου αντέξει για χρόνια. Είναι καλύτερα λοιπόν να έχεις ένα καλό ρολόι από το να αγοράζεις πολλά φθηνότερα που θα σου χαλάσουν σύντομα.

Δες επίσης: Τι πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις το πρώτο σου ρολόι!

2. Κλασικό τζιν παντελόνι

άντρας τζιν παντελόνι μπλουζάκι ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσεις

Δεν είναι τυχαίο ότι τα τζιν παντελόνια αποτελούν το πιο αγαπημένο item όλων των εποχών. Η αξία τους είναι διαχρονική και δε θα σταματήσουν ποτέ να φοριούνται! Ένα κλασικό τζιν παντελόνι λοιπόν είναι απαραίτητο για τη ντουλάπα σου και θα σου μείνει για χρόνια. Αξίζει λοιπόν να δώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις ένα τζιν με την τέλεια εφαρμογή και ποιότητα.

Δες επίσης: 5 Στιλιστικές ιδέες για να δείχνεις πιο μυώδης!

3. Λευκό πουκάμισο

λευκό πουκάμισο παντελόνι Ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσεις

Και πού δε μπορεί να φορεθεί ένα λευκό πουκάμισο; Από την πρωινή βόλτα μέχρι και σε ένα γάμο! Οι χρήσεις και οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με αυτό είναι άπειροι, γι’ αυτό και χρειάζεσαι ένα ποιοτικό λευκό πουκάμισο που θα αντέχει στις πλύσεις χωρίς να κιτρινίζει ή να γαριάζει. Μη λυπηθείς λοιπόν να δώσεις το κάτι παραπάνω για να το αποκτήσεις αφού σίγουρα θα κάνει απόσβεση.

Δες επίσης: Ποια ρούχα να προτιμάς για να φαίνεσαι πιο ψηλός!

4. Δερμάτινο πορτοφόλι

καφέ δερμάτινο πορτοφόλι

Το πορτοφόλι είναι από τα αξεσουάρ που συνήθως δεν αλλάζεις μέχρι να χαλάσει το προηγούμενο. Ένα καλό δερμάτινο πορτοφόλι που έχει τους χώρους που χρειάζεσαι μπορεί να μείνει για πολλά χρόνια μέχρι να χρειαστεί αλλαγή. Επένδυσε λοιπόν σε ένα δερμάτινο πορτοφόλι καθώς η αξία του είναι διαχρονική.

Δες επίσης: 5 απαραίτητα αξεσουάρ που κάθε άνδρας πρέπει να φοράει!

5. Δερμάτινο μπουφάν

καφέ δερμάτινο μπουφάν

Το δερμάτινο μπουφάν είναι ένα πανωφόρι που φοριέται σχεδόν όλες τις εποχές εκτός από το καλοκαίρι. Μάλιστα, δεν πρόκειται ποτέ να βγει εκτός μόδας. Για να βρεις ένα καλό δερμάτινο jacket συνήθως θα πρέπει να διαθέσεις ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό. Αν όμως τα δερμάτινα μπουφάν είναι στο στυλ σου τότε σίγουρα αξίζει η επένδυση!

Related Posts