Ομορφιά-Style

24 Ανδρικά κουρέματα για κάθε τύπο μαλλιών!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η χρονιά έρχεται με μοναδικές προτάσεις όσο αφορά τα ανδρικά κουρέματα. Υπάρχουν χτενίσματα ιδανικά για κάθε τύπο μαλλιών, είτε πρόκειται για πυκνά και σγουρά μαλλιά είτε για ίσια, εδώ θα βρεις μία πρόταση για κάθε άντρα.

Η αλλαγή στα μαλλιά σου μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση σου. Γι’ αυτό το λόγο καλό θα ήταν να συμβουλευτείς και τον κομμωτή σου πριν αποφασίσεις να κάνεις ένα από τα παρακάτω κουρέματα.

 

Ανδρικά κουρέματα για κοντά μαλλιά

 

Fade & Undercut κούρεμα

Τα fade και undercut κουρέματα είναι και φέτος στη μόδα και είναι εδώ για να μείνουν. Υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις. Μπορείς να επιλέξεις να ξυρίσεις τα μαλλιά σου όσο εσύ θέλεις, ενώ το επάνω μέρος των μαλλιών θα το διατηρήσεις με όγκο. Μπορείς να κάνεις ένα pompadour κούρεμα ή να κάνεις τα μαλλιά σου καρφάκια. Μπορείς, επίσης, να κάνεις χωρίστρα στο πλάι και να χτενίσεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω.

 

Ανδρικά κουρέματα για μακριά μαλλιά

 

Είτε έχεις μακριά μαλλιά είτε μαλλιά μεσαίου μήκους, υπάρχουν αμέτρητες προτάσεις και για εσένα. Αλογοουρά, μαλλιά χτενισμένα στο πλάι με κοντά πλαϊνά αλλά και quiff είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σου. Τα περισσότερα από αυτά τα κουρέματα συνδυάζονται υπέροχα με γένια.