moneybox εφαρμογή

5 App για το κινητό σου που θα σου προσφέρουν έξτρα εισόδημα!

by theman

Στην εποχή μας συνηθίζουμε να περνούμε πολύ ώρα μπροστά από τις οθόνες των κινητών μας βλέποντας κατά διαστήματα πολλές διαφημίσεις σε ρούχα, ταξιδιωτικούς προορισμούς και άλλα. Αυτές οι ώρες συνήθως χαρακτηρίζονται ως επί το πλείστον  “άχρηστες” από τη στιγμή που στην πλειοψηφία τους δεν μας προσφέρουν και κάτι ουσιαστικό. Βλέπεις, για να μπορέσεις να έχεις όλα αυτά που βλέπεις στο διαδίκτυο χρειάζεσαι χρήματα, πολλά χρήματα, και η Ελλάδα του παρόντος δεν βοηθά σε αυτό.

Ωστόσο, τι θα έλεγες αν μετέτρεπες τον εν λόγω “άχρηστο” χρόνο σου σε κάτι πιο δημιουργικό και επικερδές; Και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις την αγαπημένη σου ασχολία στο κινητό (ναι, το browsing στο διαδίκτυο αναφέρομαι). Σίγουρα καταλαβαίνεις πού το πάω, αλλά ας συνεχίσουμε προκειμένου να γίνω πιο ξεκάθαρος.

Βγάλε γρήγορα και άκοπα χρήματα μέσα από το κινητό σου!

Κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί εκατοντάδες εφαρμογές για το κινητό σου, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως “ευκαιρίες” αναφορικά με την απόκτηση “εύκολων” χρημάτων. Ωστόσο, πολλές από αυτές χαρακτηρίζονται ως “απάτες”, αφού δεν προσφέρουν ουσιαστικά τίποτα στον ενδιαφερόμενο. Εμείς, θέλοντας να σε διαφυλάξουμε από ανάλογες περιπτώσεις, σου συγκεντρώσαμε 5 εφαρμογές που μπορούν να σε βοηθήσουν να βγάλεις εγγυημένα ένα έξτρα “παραδάκι”.

Σημειώνεται πως οι εν λόγω εφαρμογές είναι συμβατές είτε διαθέτεις Android είτε iOS λογισμικό στο κινητό σου. Πάμε λοιπόν να δούμε μία-μία αυτές τις “χρυσές” εφαρμογές.

EyeEm

eye em εφαρμογή

Το EyeEm “θυμίζει” λίγο Instagram, αφού ουσιαστικά και εδώ έχουμε να κάνουμε με μία εφαρμογή όπου μπορείς να δημιουργήσεις τη προσωπική σου “βιβλιοθήκη” με εικόνες. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι εδώ μπορείς να χρεώσεις την κάθε σου εικόνα με ένα ποσό, προκειμένου να την πουλήσεις σε έναν ενδιαφερόμενο ή εταιρεία. Αν είσαι καλλιτεχνική φύση με ιδιαίτερη κλίση στη φωτογραφία μην το σκέφτεσαι καν. Ήρθε η ώρα να βγάλεις χρήματα μέσα από το χόμπι σου. Πάρε “σβάρνα” τα σοκάκια της πόλης σου ή του καλοκαιρινού σου προορισμού και ετοιμάσου για φοβερά ηλιοβασιλέματα και καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις. Α, μην ξεχάσω να αναφέρω. Κάποιοι έβγαλαν “τρελά” λεφτά απλά φωτογραφίζοντας τις γάτες τους, μόνο αυτό σου λέω. (www.eyeem.com)

Swagbucks

swagbucks εφαρμογή

 

Στη συγκεκριμένη εφαρμογή ουσιαστικά βγάζεις χρήματα κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, όπως είναι το να βλέπεις βίντεο, να απαντάς σε έρευνες, να παίζεις παιχνίδια ή ακόμη και να ψωνίζεις στο διαδίκτυο. Όλες σου οι “δράσεις” ανταμείβονται με SB (Swagbucks δηλαδή), το οποίο και εξαργυρώνεις μέσω καρτών δώρου. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσεις αρκετές εκπτώσεις σε μελλοντικές σου αγορές από διάφορους μεγάλους προμηθευτές προϊόντων που συνεργάζονται με την εν λόγω εφαρμογή. (www.swagbucks.com)

i-Say Mobile

i-say mobile εφαρμογή

Η Ipsos, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ερευνών παγκοσμίως δημιούργησε την εν λόγω εφαρμογή. Όπως θα κατάλαβες, το i-Say Mobile εμπεριέχει ένα εύρος από έρευνες στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις. Με τη συμπλήρωση της εκάστοτε έρευνας παίρνεις και το αντίστοιχο αντίτιμο για τις υπηρεσίες σου. Η πληρωμή γίνεται είτε μέσω καρτών δώρου της Amazon είτε μέσω λογαριασμού PayPal. Έφυγες για έρευνες λοιπόν! (i-Say Mobile)

Moneybox

moneybox εφαρμογή

Καθημερινά δίνεις μικρό-ποσά για διάφορα πράγματα, όπως είναι ο καθιερωμένος σου πρωινός καφές από το μαγαζί της γειτονιάς  ή τα καθημερινά σου ψώνια στο μανάβικο ή το σούπερ-μάρκετ. Τι κάνει λοιπόν η συγκεκριμένη εφαρμογή; Το Moneybox ουσιαστικά βλέπει τα μικρό-ρέστα σου από τις παραπάνω συναλλαγές και τα επενδύει σε διάφορες εταιρείες-κολοσσούς όπως είναι το Netflix και η Disney. Μάλιστα, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το “ρίσκο” σύμφωνα με το οποίο θα επιλεγούν οι εν λόγω εταιρείες. Έτσι, αν εσύ επιλέξεις τις “ασφαλείς” επενδύσεις η εφαρμογή θα εισάγει τα ρέστα σου σε εταιρείες οι οποίες εμφανίζονται ως οι πλέον αξιόπιστες, περιέχοντας ελάχιστο ρίσκο. Αν δε σου κάνει διαφορά το να πληρώσεις τον αγαπημένο σου καφέ λίγο παραπάνω τότε μην χάνεις χρόνο και κατέβασε την εφαρμογή. (www.moneyboxapp.com)

Slidejoy

slidejoy εφαρμογή

Τι θα έλεγες αν το background-φόντο του κινητού σου μπορούσε να σου προσφέρει κάποια επιπλέον χρήματα; Μην γελάς, γιατί ουσιαστικά το Slidejoy κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα. Μόλις κατεβάσεις το Αpp μία διαφήμιση από ένα τυχαίο προϊόν θα καταλάβει τη θέση του φόντου του κινητού σου. Αν δεν σε πειράζει ιδιαίτερα να βλέπεις μία συνεχής διαφήμιση στο κινητό σου να ξέρεις ότι σε περιμένουν περίπου 20 ευρώ ανά μήνα. (www.getslidejoy.com)

Related Posts