Γυμναστική

12+1 Ασκήσεις για καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όταν το κάνεις… σίγουρα θέλεις να το απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται. Για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να είσαι αρκετά ευλύγιστος στο κρεβάτι. Χρειάζεσαι δύναμη και κινητικότητα για να μπορέσεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Για να το πετύχεις αυτό πρέπει φυσικά να είσαι γυμνασμένος και όλοι σου οι μύες να δουλεύουν σε αρμονία. Αν βάλεις στο πρόγραμμα σου τις παρακάτω ασκήσεις, θα μπορέσεις να κάνεις ακόμη και κάποιες από τις πιο δύσκολες στάσεις στο κρεβάτι!

 

Ασκήσεις γυμναστικής για καλύτερη απόδοση όταν το κάνεις!

workout routines

Αν θέλεις να κάνεις καλύτερο sex, τότε θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή προθέρμανση πρώτα. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι με τη yoga, και συγκεκριμένα με την άσκηση yoga flow. Κάνε 10 περίπου σετ από την άσκηση που ακολουθεί και θα έχεις κάνει την τέλεια προθέρμανση.

  1. Φέρε τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι και λύγισε το σώμα σου προς τα μπροστά, φτάνοντας προς το πάτωμα.
  2. Βάλε τα χέρια σου στο πάτωμα και αναπηδώντας προς τα πίσω κάνε τη στάση της σανίδας.
  3. Κατέβασε το σώμα σου προς τα κάτω στην στάση των pushups, μέχρι να αγγίξεις το πάτωμα. Με τα πόδια σου κάτω, σήκωσε το σώμα σου προς τα επάνω μέχρι να κάνεις καμάρα.
  4. Κοίταξε προς τα επάνω κάνοντας την στάση του σκύλου.
  5. Κατέβασε το σώμα σου προς τα κάτω και ανασήκωσε τους γοφούς σου προς τα επάνω. Από αυτή την στάση, τοποθέτησε τα πόδια σου πίσω, ανάμεσα στα χέρια σου, και επανέφερε το σώμα σου σε όρθια στάση τεντώνοντας τα χέρια σου προς τα επάνω.

 

4 Στάσεις του sex και οι ασκήσεις που θα σε κάνουν να τις απολαύσεις περισσότερο

 

1. Ιεραποστολική στάση

Αυτή η στάση είναι από τις πιο γνωστές στο seχ. Για να μπορέσεις να την απολαύσεις ακόμη περισσότερο πρέπει να ενδυναμώσεις τον κορμό και τους γλουτούς σου. Η άσκηση που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις αυτό είναι η άσκηση της σανίδας με το πόδι ανασηκωμένο.

Για αυτή την άσκηση δε θα χρειαστείς καθόλου εξοπλισμό, ενώ μπορείς να εναλλάσσεις τα πόδια σου μετά από κάθε σετ. Κάνε 4 σετ, 2 για κάθε πόδι, με 15-20 επαναλήψεις κάθε φορά και 60 δευτερόλεπτα ανάπαυσης ανάμεσα τους.

 

2. Στα 4

Η στάση του σκύλου είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσφέρεις οργασμό σε μια γυναίκα καθώς επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση. Πρέπει, επομένως, να βελτιώσεις την κινητικότητα σου για να μπορείς να σπρώχνεις πιο δυνατά. Εδώ μπορείς να κάνεις 3 διαφορετικές ασκήσεις για να το πετύχεις αυτό.

Η πρώτη άσκηση που πρέπει να κάνεις είναι η άσκηση στην οποία κλωτσάς στο πλάι. Κι εδώ δε χρειάζεσαι κάποιον ειδικό εξοπλισμό, αλλά καλό θα ήταν να εναλλάσσεις τα πόδια σου μετά από κάθε σετ. Δοκίμασε να κάνεις 15 σετ των 15 επαναλήψεων χωρίς, όμως, να ξεκουράζεσαι ενδιάμεσα.

 

Μετά από τις κλωτσιές, δοκίμασε να κάνεις μερικές ασκήσεις για τους γοφούς σου. Εδώ τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά καθώς πρέπει απλά να καθίσεις κάτω με τα πόδια σου ανασηκωμένα σε γωνία 45 μοιρών, και να κάνεις κύκλους με τα πόδια σου. Κάνε ένα μόνο σετ των 30 επαναλήψεων, κάνοντας 15 κύκλους με τη φόρα του ρολογιού και άλλους 15 ανάποδα.

 

Η τρίτη άσκηση που πρέπει να κάνεις είναι η λεγόμενη «κλωτσιά του γαϊδάρου». Για να κάνεις αυτή την άσκηση σωστά, φρόντισε το γόνατο σου να φτάνει μέχρι το στήθος και μετά να κλωτσάς πηγαίνοντας το πόδι σου προς τα επάνω και διατηρώντας το γόνατο σου λυγισμένο. Η πατούσα σου θα πρέπει να είναι στραμμένη προς τα επάνω. Κάνε 20 επαναλήψεις στο ένα πόδι και άλλες 20 στο άλλο για καλύτερα αποτελέσματα.

 

3. Γυναίκα από πάνω

Μπορεί σε αυτή τη στάση η γυναίκα να είναι από πάνω, αλλά μπορείς να δυναμώσεις τον κορμό και τους γοφούς σου ώστε να σπρώχνεις ακόμη πιο δυνατά.

 

Για την πρώτη άσκηση θα χρειαστείς μια μπάρα. Η άσκηση αυτή είναι γνωστή ως hang clean και θα χρειαστείς 3 σετ των 8 επαναλήψεων με 2 λεπτά ανάπαυσης μεταξύ των σετ.

 

Και για αυτήν αλλά και για την επόμενη άσκηση θα χρειαστείς τη μπάρα, γι’ αυτό μην βιαστείς να την αφήσεις στην άκρη. Η παραπάνω άσκηση είναι γνωστή ως RDL (Romanian Deadlift) και χρειάζεσαι μόνο 3 σετ των 8 επαναλήψεων με 2 λεπτά παύσης ανάμεσα σε κάθε σετ.

 

Η επόμενη άσκηση περιλαμβάνει τη χρήση των γνωστών σε όλους kettlebells. Τα kettlebell είναι ιδανικά για να χάσεις θερμίδες αλλά και για να ενδυναμώσεις το σώμα σου. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων με 2 λεπτά ανάπαυσης μεταξύ των σετ.

 

Η τελευταία άσκηση που θα χρειαστεί να κάνεις περιλαμβάνει την εξάσκηση των γοφών σου με τη χρήση μιας μπάρας. Με αυτή την άσκηση θα ενδυναμώσεις τους τένοντες των ποδιών σου και τους γοφούς. Κάνε 3 σετ των 12 επαναλήψεων κάνοντας 2 λεπτά παύση μεταξύ των σετ. Για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα βεβαιώσου ότι κάθε φορά που ανασηκώνεις τη μπάρα, σφίγγεις και τους γλουτούς σου.

 

4. Τα πόδια της στους ώμους σου

Για αυτή την στάση χρειάζεσαι να έχεις γυμνασμένη πλάτη και τένοντες. Κάνοντας 5 ασκήσεις μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Η άσκηση αυτή είναι γνωστή ως άρσεις θανάτου, και όπως καταλαβαίνεις θα χρειαστείς μια μπάρα. Έχε υπόψη σου ότι το βάρος σου πρέπει να πέφτει στις φτέρνες και στο πίσω μέρος των ώμων καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης. Κάνε 3 σετ των 6 επαναλήψεων με 2 λεπτά ανάπαυση ανάμεσα τους.

 

Η επόμενη άσκηση είναι η κωπηλατική σε επίκυψη. Με τη χρήση μιας μπάρας κάνε 3 σετ των 6-8 επαναλήψεων με 2 λεπτά ανάπαυσης μεταξύ τους. Βεβαιώσου ότι οι ώμοι σου είναι προς τα πίσω και η πλάτη σου είναι σε ευθεία. Όταν ανεβάσεις τη μπάρα, μείνε σε αυτή τη θέση για ένα δευτερόλεπτο για μέγιστα αποτελέσματα.

Την παραπάνω άσκηση μπορείς να την κάνεις και με αλτήρες για να έχεις περισσότερο βάρος. Περιλαμβάνει την ανασήκωση του ποδιού προς τα πίσω από όρθια στάση. Κάνε 3 σετ των 8 επαναλήψεων με 2 λεπτά ανάπαυσης μεταξύ τους.

 

Για τις εκτάσεις ώμων σε επικλινή, θα χρειαστεί να ξαπλώσεις με το πρόσωπο προς τα κάτω επάνω σε έναν πάγκο και με τους αγκώνες σου ελαφρά λυγισμένους προσπαθείς να ανασηκώσεις τους αλτήρες. Βεβαιώσου ότι το στήθος σου ακουμπάει στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια της άσκησης. Κράτησε τα χέρια ανασηκωμένα μετρώντας μέχρι το 2 και επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων κάνοντας 2 λεπτά παύση μεταξύ τους.

 

Για την άσκηση αυτή θα χρειαστείς ένα λάστιχο γυμναστικής. Κράτησε το λάστιχο στα χέρια σου και τέντωσε το μέχρι να αγγίξει το στήθος σου. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση μετά από λίγο. Κάνε 3 σετ των 20 επαναλήψεων κάνοντας 2 λεπτά παύσης μεταξύ των σετ.

Previous post

Ανδρική μόδα: Ποια χρώματα ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου!

Next post

Πως να ξεκλειδώσεις ένα android που έχει μοτίβο ξεκλειδώματος!

The Author

theman

theman