samsung galaxy

Αξιολόγηση για το Samsung Galaxy S9+

by theman

Έχουμε δει στο παρελθόν τις 2 εταιρίες, Samsung και Apple να βρίσκονται σε μεγάλο ανταγωνισμό. Η κάθε εταιρία προσπαθεί να βγάλει το καλύτερο μοντέλο. Κάθε φορά όμως που η μία εταιρία βγάζει ένα πολύ καλό μοντέλο, μετά από κάποιους μήνες υπάρχει πάντα μια απάντηση με ένα ακόμα καλύτερο. Εμείς απλά βλέπουμε την τεχνολογία στα καλύτερά της.

Φέτος η Samsung απαντάει στο iPhone X με το καινούριο Samsung Galaxy S9+. Αυτό που προσέχει ο κάθε αγοραστής είναι η τιμή σε σύγκριση με την απόδοση του κάθε κινητού. Άρα θα πρέπει να εξετάσεις ποιο από τα 2 κινητά σου προσφέρει τα περισσότερα στην καλύτερη τιμή. Για να δούμε αν θα καταφέρει να κάνει ένα βήμα παραπάνω η Samsung.

Review Samsung Galaxy S9+

 

Χαρακτηριστικά

samsung galaxy

Δες επίσης Τα 10 πιο περίεργα smartphones!

Αυτό που θα πρέπει να δούμε για αρχή είναι το τι προσφέρει το Samsung Galaxy S9+ και ποια είναι η τιμή του. Ο επεξεργαστής, η κάμερα και η οθόνη και όχι μόνο, είναι κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις κατά την αγορά. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

 • Τιμή: 800€ – 840€
 • Οθόνη: 6,2 ίντσες
 • Ανάλυση οθόνης: 2960 x 1440 pixels
 • Κάμερα: Διπλή κάμερα 12-MP
 • Μπροστινή κάμερα: 8-ΜP
 • Επεξεργαστής: Snapdragon 845
 • RAM: 6GB
 • Αποθηκευτικός χώρος: 64GB
 • microSD: Μέχρι και 400GB
 • Μπαταρία: 3,500 mAh
 • Χρώματα: Μαύρο, Μπλε, Μωβ
 • Μέγεθος: 6.2 x 2.9 x 0.33 ίντσες
 • Βάρος: 190 γραμμάρια

Σχεδιασμός

galaxy s9+

To Samsung Galaxy S9+ δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το Galaxy S8. Η οθόνη συνεχίζει να έχει το Infinity Display με μια μικρή διαφορά στα άκρα τη οθόνης δίνοντας μια πιο συμπαγή αίσθηση. Ενώ το μέγεθος παραμένει σχεδόν ίδιο, το S9+ είναι βαρύτερο εξαιτίας της προσθήκης του δεύτερου φακού.

Η μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε είναι η αλλαγή του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Εδώ και πολύ καιρό έχουμε δει την Xiaomi να βάζει τον αισθητήρα στο πίσω μέρος του κινητού κάτω από την κάμερα. Κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα εύχρηστο. Έτσι και η Samsung αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή κάνοντας την χρήση του πιο εύκολη. Η αναγνώριση ίριδας και η αναγνώριση προσώπου εξακολουθούν να υπάρχουν.

Οθόνη

samsung s9+

Η Samsung έδωσε μια πολύ καλή απάντηση στην οθόνη του iPhone X και έκανε πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Η καμπύλη στην οθόνη προσφέρει μια πολύ πιο φωτεινή εικόνα και καλύπτει ακόμα περισσότερο το φάσμα χρωμάτων από το iPhone X και το Pixel 2 XL.

Η απόδοση χρωμάτων έγινε πολύ καλύτερη από το iPhone X και το Pixel 2 XL. Τα χρώματα έγιναν πιο καθαρά και μπορείς να ξεχωρίσεις τα πράσινα και τα μπλε πολύ πιο εύκολα. Το μοναδικό ελάττωμα είναι ότι μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να πατήσεις τα κουμπιά στις άκρες της οθόνης.

Ήχος

kinito samsung

Δες επίσης Τα 10 καλύτερα κινητά για το 2018!

Τα ηχεία που χρησιμοποιεί είναι στερεοφωνικά στο πάνω και στο κάτω μέρος του S9+. Ο ήχος σε σχέση με το S8 και το S8+ ήταν πολύ πιο δυνατός και καθαρός. Μπορεί να φαίνεται άχρηστο αλλά δεν είναι. Αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις για GPS θα σου είναι πιο εύκολο να ακούσεις τις οδηγίες καθώς μπορεί να υπάρχει φασαρία από την μουσική ή την μηχανή του αυτοκινήτου. Επίσης, υποστηρίζει την τεχνολογία Dolby Atmos.

Κάμερα

smartphone s9+

Στην κάμερα έγιναν αρκετά σημαντικές βελτιώσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι έγινε βελτίωση χαμηλού φωτισμού. Αυτό σημαίνει ότι αφήνει περισσότερο φωτισμό και συγκεκριμένα 28% περισσότερο από το S8. Επιπλέον, η κάμερα παίρνει ένα χώρο της μνήμης για να αντιμετωπίσει το κούνημα στις φωτογραφίες. Ένα ακόμα feature είναι το Super Slow-mo που σου επιτρέπει να βλέπεις τα βίντεο σε πολύ αργή κίνηση.

Emoji

samsung emoji

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μπροστινή κάμερα για να δημιουργήσεις ένα 3D avatar του εαυτού σου. Στην συνέχεια να δημιουργήσεις συλλογή από GIF και αυτοκόλλητα που θα μπορείς να μοιραστείς με άλλους μέσω όλων των εφαρμογών. Δυστυχώς όμως η λειτουργία του δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμα. Ίσως να βοηθήσουν αργότερα με κάποιο update.

Μπαταρία

neo samsung

Δες επίσης Πως να εντοπίσεις το χαμένο σου Android, iPhone ή Windows Phone!

Η διάρκεια της μπαταρίας του είναι πολύ καλή. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται ότι δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ αφού είναι μόλις 3.500 mAh και αυτά που πρέπει να σηκώσει είναι αρκετά. Η διαχείριση όμως που κάνει το κινητό είναι τόσο καλή που μπορεί να διαρκέσει μια πλήρη εργάσιμη μέρα με μία και μόνο φόρτιση.

Related Posts