samsung pay

Οι 9 διαφορές του Samsung Galaxy Note 8 με το iPhone 7!

by theman

Τα τελευταία χρόνια η Samsung έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στον χώρο της τεχνολογίας. Έχει βγάλει από οικιακές συσκευές, τηλεοράσεις και home cimena μέχρι smartphones, tablets, ρολόγια, ακόμα και VR (εικονική πραγματικότητα).

Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για το Samsung Galaxy Note 8 που θα βγει στην αγορά στις 15 Σεπτεμβρίου του 2017 και η τιμή του θα ανέρχεται περίπου στα 950 ευρώ. Θεωρείται το πιο δυνατό και πλήρες εξοπλισμένο κινητό της εταιρίας και φρόντισαν να το μάθουμε πριν ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Μία σύγκριση που έγινε με το iPhone 7 μας απέδειξε ότι το καινούριο Samsung έχει μερικά πλεονεκτήματα. Δες ακόμη 5 Χρήσιμα κόλπα για το iOS 10 που πρέπει να γνωρίζεις!

 

Samsung Galaxy Note 8 Vs iPhone 7

 

Γράφεις και φτιάχνεις GIF μόνος σου

Samsung vs iPhone

Ένα καινούριο χαρακτηριστικό του Galaxy Note 8 ονομάζεται Live Message. Αυτό σου επιτρέπει να αποθηκεύεις διάφορα σχέδια σαν κινούμενα GIF και να τα μοιράζεσαι με τους φίλους σου με κανονικό μήνυμα, στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Για να το κάνεις αυτό όμως χρειάζεσαι το στυλό της εταιρίας, το λεγόμενο Samsung S Pen, το οποίο έρχεται μαζί με το Note 8 χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Αν και υπάρχουν στυλό που δουλεύουν με το iPhone, έχουν πάντα λιγότερες δυνατότητες από το S Pen.

Το Galaxy Note 8 φορτίζει ασύρματα

Xaraktiristika Samsung

Όλοι ξέρουμε πόσο εκνευριστικό είναι το καλώδιο στη φόρτιση των κινητών. Γι’ αυτό το λόγο η Samsung μας δίνει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης στο Galaxy Note 8. Το πόσο πρακτικό είναι θα το δούμε στην πράξη! Το iPhone μέχρι τώρα δεν παρέχει αυτήν τη δυνατότητα, φημολογείται όμως ότι το iPhone 8 θα περιλαμβάνει και αυτό ασύρματη φόρτιση.

Με το Samsung DeX dock μετατρέπεις το Note 8 σε υπολογιστή

Sigkrisi iPhone Samsung

Το DeX μπορεί να συνδέσει το κανονικό πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη στο κινητό. Χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό λογισμικό Android για να το μετατραπεί σε σταθερό υπολογιστή.

Με το iPhone μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mirror για να μεταφέρεις την εικόνα στην οθόνη ή την τηλεόραση. Δυστυχώς όμως δε μπορείς να συνδέσεις πληκτρολόγιο και ποντίκι, οπότε ο χειρισμός συνεχίζει να γίνεται από το κινητό.

Μπορεί να τρέξει 2 εφαρμογές ταυτόχρονα

Pleonektimata Samsung

Η οθόνη είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να τρέξει 2 προγράμματα την ίδια στιγμή. Μπορείς επίσης να προγραμματίσεις ζευγάρια προγραμμάτων να τρέχουν μαζί με ένα απλό άγγιγμα.

Αν και το iPhone 7 Plus έχει κι αυτό μεγάλη οθόνη, δεν μας επιτρέπει να τρέξουμε πάνω από μία εφαρμογή στο προσκήνιο.

Πληρωμή με κάρτες

Xaraktiristika iPhone

Το Samsung Pay είναι μία εφαρμογή που λειτουργεί με τα περισσότερα μηχανήματα πληρωμής. Είναι πιο εύχρηστο από το Apply Pay που χρειάζεται ειδικό pad πληρωμής.

Οι πίσω κάμερες έχουν οπτικό σταθεροποιητή εικόνας

Kamera Samsung

Πολλοί είναι εκείνοι που κοιτάνε σε ένα κινητό την ποιότητα της φωτογραφίας. Για τους λάτρεις της φωτογραφίας και του βίντεο, το Note 8 έχει τη δυνατότητα να βγάζει φωτογραφίες με λιγότερες πιθανότητες να βγουν θολές, λόγω των 2 οπτικών σταθεροποιητών.

Το iPhone 7 από την άλλη, από τους 2 σταθεροποιητές εικόνας μόνο ο ένας είναι οπτικός.

Μπορείς να προσαρμόσεις το blur effect στην εικόνα σου

Fotografia Samsung

Το blur effect είναι η θολούρα που έχει μια φωτογραφία μπροστά ή πίσω από το μέρος που εστιάζει, για να δώσει έμφαση στο σημείο εστίασης. Μπορούμε να ρυθμίσουμε το σημείο που θέλουμε να βάλουμε αυτή τη θολούρα πριν, αλλά και αφού τραβήξουμε τη φωτογραφία, πράγμα που το iPhone δε μπορεί να κάνει.

Ξεκλείδωμα της οθόνης με αναγνώριση ματιών

Dinatotites Samsung

Όπως ξέρουμε η τεχνολογία εξελίσσεται και το βλέπουμε καθημερινά με τα μάτια μας. Τώρα εκτός από το να βλέπουμε την τεχνολογία να εξελίσσεται μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα μάτια μας για να ξεκλειδώσουμε την οθόνη στο Galaxy Note 8.

Μετά το ξεκλείδωμα οθόνης με δακτυλικό αποτύπωμα, κωδικό με αριθμούς ή μοτίβο, η Samsung φέρνει στην αγορά το ξεκλείδωμα οθόνης με αναγνώριση της ίριδας των ματιών. Ένα πραγματικό άλμα στην τεχνολογία των smartphones. Αυτή η δυνατότητα μας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στα προσωπικά μας δεδομένα.

Επιπλέον υποδοχή για κάρτα μνήμης

Samsung Note 8

Το Galaxy Note 8 θα βγει με ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Παρόλα αυτά σου επιτρέπει να προσθέσεις μέχρι και 256GB επιπλέον μνήμης, κάτι που δεν κάνει το iPhone. Το iPhone δεν παίρνει προσθήκη εξωτερικής μνήμης. Έρχεται μόνο με ενσωματωμένη μνήμη και βγαίνει σε 32GB, 64GB, 128GB και 256GB.

Αυτό σημαίνει ότι με το Galaxy Note 8 έχουμε τουλάχιστον 64GB περισσότερο χώρο στο κινητό μας για να αποθηκεύσουμε φωτογραφίες, βίντεο, παιχνίδια και ο,τι άλλο επιθυμούμε.

Related Posts