Ομορφιά-Style

30 Επώνυμα αντρικά ρολόγια που βρήκα κάτω από 100 ευρώ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το απόλυτο αντρικό αξεσουάρ είναι αδιαμφισβήτητα το ρολόι. Οι επιλογές στα αντρικά ρούχα δεν είναι πολλές. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στυλ που μπορείς να ακολουθήσεις ανάλογα με την δουλειά που κάνεις και την καθημερινότητα σου.

Τα αντρικά ρολόγια όμως υπάρχουν σε πληθώρα και ανάλογα με την περίσταση μπορείς να αλλάζεις αυτό που θα φοράς. Επειδή όμως δεν είναι εύκολο να έχεις πολλά διαφορετικά ρολόγια, εδώ έχουμε συγκεντρώσει ρολόγια μέχρι 100 ευρώ.

Η τιμή δεν σημαίνει απαραίτητα πως ένα ρολόι είναι χαμηλότερης ποιότητας ή μόνο για τις καθημερινές βόλτες. Υπάρχουν πολλά σχέδια ακόμα και με μπρασελέ τα οποία μπορείς να βρεις σε αυτή την προνομιακή τιμή και να έχεις ένα εξαιρετικό κόσμημα στο χέρι σου, χωρίς να έχεις σπαταλήσει μια περιουσία.

 

Οικονομικά αντρικά ρολόγια

 

Αντρικά ρολόγια με καουτσούκ

Για άντρες με έντονη καθημερινότητα που θέλουν κάτι αρκετά ανθεκτικό, ένα ρολόι με καουτσούκ είναι η ιδανική επιλογή. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα που θα είναι τελείως μαύρο ή με διχρωμία. Είναι σίγουρα ένα αξεσουάρ που θα το έχεις για χρόνια και φυσικά μην ξεχνάς πως μπορείς να το αποκτήσεις ακόμα και με λιγότερα από 100 ευρώ. Μπορείς να βρεις περισσότερα οικονομικά ανδρικά ρολόγια εδώ!

Με δερμάτινο λουράκι

Τα ρολόγια με λουράκι είναι από τα πιο κλασσικά ρολόγια που υπάρχουν και φυσικά θα συνεχίσουν να είναι στη μόδα. Υπάρχουν πολλά σχέδια, στα οποία διαφοροποιείται τόσο το λουράκι τους, το οποίο μπορείς να βρεις σε πολλά σχέδια και χρώματα και να το προσαρμόσεις ανάλογα με το τι ταιριάζει στο χέρι σου, όσο και το καντράν.

Τα πιο κλασσικά σχέδια έχουν πιο μικρό καντράν, ενώ τα πιο μοντέρνα συνήθως έχουν πιο μεγάλη επιφάνεια και συχνά έχουν χρονογράφους που το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Τα ρολόγια με λουράκι είναι σίγουρα πιο οικονομικά, από όσα έχουν μπρασελέ, χωρίς όμως να χάνουν την κομψότητά τους.

Το θετικό είναι ότι το λουράκι αλλάζει και έτσι όταν το βαρεθείς, μπορείς να βάλεις κάτι τελείως διαφορετικό και θα είναι σαν να έχεις ένα τελείως καινούριο ρολόι. Αν θέλεις μπορείς να βρεις πιο ακριβά ρολόγια εδώ!

Με ιμάντα

Ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο, ιδανικό για όσους γυμνάζονται ή έχουν πιο χαλαρό στυλ είναι το ρολόι με λουράκι από ιμάντα. Είναι αρκετά νεανικά και βγαίνουν σε πολύ ενδιαφέροντα χρώματα. Μπορείς να το φοράς όλη μέρα, αν ταιριάζει με το στυλ σου και ακόμα και στη γυμναστική σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

 

Με μπρασελέ

 

Για ένα πιο καλό ντύσιμο και όταν θέλεις να συμπληρώσεις το στυλ της βραδινής σου εξόδου ή για την καθημερινότητα στο γραφείο το ιδανικό ρολόι είναι ένα με μπρασελέ. Από τους κλασσικούς και ωραίους συνδυασμούς είναι το ασημένιο με το μπλε ή το μαύρο, ενώ υπάρχουν και πολλά ακόμα σχέδια όπως μπορείς να δεις με διάφορους συνδυασμούς.

Τα πιο μοντέρνα σχέδια και αυτά που έχουν έρθει ξανά στη μόδα είναι τα ηλεκτρονικά ρολόγια Casio, με τον ιδιαίτερο μπρασελέ και το τετράγωνο καντράν. Ενώ, ακόμα ένα σχέδιο αρκετά μοντέρνο είναι ο μεταλλικός μπρασελές σε μορφή ψάθας για τους μοντέρνους άντρες.

Όλα αυτά τα ρολόγια είναι αρκετά εντυπωσιακά και μπορείς να τα αποκτήσεις με λίγα χρήματα, ενώ δείχνουν ιδιαίτερα ακριβά και πολλά από αυτά είναι από μεγάλες εταιρείες. Μπορείς να βρεις όλα αυτά τα σχέδια και ακόμα περισσότερα εδώ.

Δες επίσης Τα 10 πιο οικονομικά αυτόματα ανδρικά ρολόγια!

Bonus: Ρολόγια μέχρι 120 ευρώ

Για όσους θέλουν να δαπανήσουν λίγα χρήματα παραπάνω, καθώς όπως είπαμε το ρολόι είναι ένα αξεσουάρ, το οποίο θα έχεις για χρόνια και μπορεί να αναβαθμίσει ολόκληρη την εικόνα σου με λίγα παραπάνω από 100 ευρώ μπορείς να βρεις ακόμα περισσότερα σχέδια σε όλα τα στυλ και ακόμα πιο ιδιαίτερα.

Κάνε την έρευνα σου και βρες αυτό που σου αρέσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα tkfashion.gr και αγόρασε το ιδανικό για εσένα.