Ομορφιά-Style

5 Εύκολοι τρόποι να δώσεις το προσωπικό σου στυλ στις εμφανίσεις σου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σίγουρα είναι ωραίο να ακολουθείς τη μόδα και να είσαι ντυμένος πάντα με μοντέρνα ρούχα. Πολλές φορές, όμως, αυτό δεν είναι αρκετό μιας και καταλήγεις να φοράς τα ίδια ακριβώς ρούχα με πολλούς άλλους άντρες.

Υπάρχουν βέβαια μερικοί απλοί τρόποι να δείξεις την προσωπικότητα σου και να αναδείξεις το προσωπικό σου στυλ στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

 

Πως να αναδείξεις το προσωπικό σου στυλ

 

1. Άλλαξε την εμφάνιση του κοστουμιού

Όλα τα κοστούμια έχουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος, τότε δοκίμασε να φορέσεις ένα μεταλλικό κλιπ στη γραβάτα σου ή μια απλή καρφίτσα στο πέτο για να κάνεις τη διαφορά. Απέφυγε, ωστόσο, να φορέσεις περισσότερα από ένα κομμάτια.

2. Μετέτρεψε τα τζιν παντελόνια σου

Η μόδα έχει αλλάξει. Πλέον τα τζιν δε χαρακτηρίζονται από καθαρές γραμμές και μονοχρωμίες. Αντί να αγοράσεις ένα καινούριο παντελόνι, απλά δοκίμασε να κάνεις τα τζιν σου να φαίνονται πιο παλιά.

Χρησιμοποίησε ένα ξυράφι και κόψε μερικές λωρίδες για να έχεις μια πιο μοντέρνα νότα στο ντύσιμο σου. Απλά να θυμάσαι ότι όσο λιγότερα κοψίματα, τόσο το καλύτερο.

3. Άλλαξε τα κουμπιά

Τα περισσότερα παντελόνια, σακάκια και παλτό έχουν φθηνά πλαστικά κουμπιά. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις το σύνολο σου και να προσθέσεις το προσωπικό σου στυλ στην εμφάνιση σου, επέλεξε να τα αντικαταστήσεις με μερικά vintage κομμάτια. Με τον τρόπο αυτό θα κάνεις τα ρούχα σου να φαίνονται ακόμη πιο ακριβά.

4. Βάψε τα παπούτσια σου

Φυσικά και δεν εννοώ να βάψεις τα καλά σου παπούτσια. Ένα καινούριο χρώμα, όμως, στα αθλητικά σου παπούτσια μπορούν να σου δώσουν άλλο αέρα και να αλλάξουν και τη διάθεση σου.

Η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Καθάρισε καλά τα παλιά σου αθλητικά με ασετόν και μετά με τη χρήση μιας ταινίας κάλυψε τα σημεία εκείνα που θέλεις να αφήσεις όπως είναι. Χρησιμοποίησε μπογιά σε σπρέι για να τα βάψεις, ξαναχρησιμοποίησε ταινία και έπειτα πρόσθεσε ότι άλλα χρώματα εσύ θέλεις. Μόλις τελειώσεις, άφησε τα παπούτσια να στεγνώσουν και χρησιμοποίησε ένα στεγανωτικό για να δώσεις λάμψη αλλά και για να προστατέψεις το χρώμα.

5. Φόρεσε ένα κόσμημα

Σίγουρα τα έντονα κοσμήματα δεν είναι η ιδανική λύση αν θέλεις να σε προσέξουν για το σωστό λόγο. Υπάρχουν, όμως, αρκετά κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν χωρίς δυσκολία από όλους τους άνδρες.

Μπορείς να φορέσεις μια ωραία αλυσίδα ή ένα περιλαίμιο επάνω από ένα λευκό T-shirt, ή να φορέσεις ένα ρολόι μαζί με δερμάτινα αξεσουάρ.