Ομορφιά-Style

Οι 6 καλύτερες τάσεις στα ανδρικά κουρέματα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θέλεις το νέο έτος να αλλάξεις εμφάνιση και στυλ; Εκτός από τα ρούχα, κάτι ακόμη που χρειάζεται να αλλάξεις είναι το κούρεμα σου.

Για την ακρίβεια αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό. Δες παρακάτω ποιες είναι οι τάσεις στα ανδρικά κουρέματα.

 

Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα

 

1. Μακριά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά συνεχίζουν να είναι στη μόδα και τη χρονιά αυτή. Για την ακρίβεια τα μαλλιά που φτάνουν στο ύψος των ώμων αλλά και πιο κάτω αποτελούν μία από τις πιο σημαντικές τάσεις στα ανδρικά μαλλιά. Γι’ αυτό φρόντισε να τα αφήσεις να μακρύνουν!

2. Όγκος στο επάνω μέρος

Φέτος θα δεις πολλούς κομμωτές να προτείνουν κοντά πλαϊνά, και να επικεντρώνουν την προσοχή τους στο επάνω μέρος των μαλλιών δίνοντας περισσότερο όγκο. Για να πετύχεις αυτό το look ζήτησε από τον κομμωτή σου να κοντύνει τα πλαϊνά και το πίσω μέρος, και καθώς ανεβαίνει προς τα επάνω να μακραίνει τα μαλλιά σου όλο και περισσότερο.

3. Κοντά μαλλιά με μακριά φράντζα και χωρίστρα

Η χωρίστρα στο κέντρο αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό. Ο συνδυασμός της με μακριά φράντζα θα είναι μια εμφάνιση που θα συζητηθεί και θα σου θυμήσει τα νεανικά γκρουπ του 1990.

4. Βάλε χρώμα στα μαλλιά σου

Φέτος μπορεί να είναι η χρονιά που τα έντονα χρώματα θα κυριαρχήσουν (περίπου)!

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι σίγουρα της μόδας, αλλά παράλληλα θα δεις και διάφορα άλλα χρώματα στα μαλλιά. Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις, τότε δοκίμασε να ανοίξεις τα μαλλιά σου.

5. Ανέδειξε τα γκρι μαλλιά σου

grey-hair-care

Μπορεί λόγω άγχους, αλλά και λόγω ηλικίας ή γονιδίων, τα μαλλιά σου να έχουν αρχίσει να ασπρίζουν. Μην προσπαθήσεις να τα κρύψεις, όμως, και μην προσπαθήσεις να τα βάψεις. Αυτή τη χρονιά δοκίμασε να αναδείξεις τα γκρι μαλλιά σου με τον καλύτερο τρόπο. Αποδέξου την αλλαγή και προτίμησε το φυσικό σου look.

Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποίησε σαμπουάν  ειδικά για γκρι μαλλιά και κάνε τα να λάμψουν.

6. “Ανάλαφρα” προϊόντα μαλλιών

Όλα τα παραπάνω κουρέματα χρειάζονται προϊόντα που θα δώσουν στο χτένισμα σου ένα φυσικό τελείωμα. Για αυτό επέλεξε προϊόντα που δε θα βαραίνουν τα μαλλιά σου και δε θα τα ρίχνουν προς τα κάτω. Δες επίσης 35 καινούρια ανδρικά κουρέματα!