Τα 8 καλύτερα inverter air condition με ιονιστή!

by theman

Η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο και όλοι ψάχνουμε τρόπο να δροσιστούμε. Η πιο εύκολη και αποτελεσματική λύση όταν βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι σου είναι το κλιματιστικό. Εξίσου χρήσιμο είναι όμως το air condition με ιονιστή και για τους χειμερινούς μήνες. Θα πρέπει όμως να γίνεις συνέταιρος με τη ΔΕΗ, εκτός κι αν πάρεις ένα κλιματιστικό inverter, καθώς έχει αρκετά πιο χαμηλή κατανάλωση ρεύματος!

Όπως γνωρίζουμε όμως, τα air condition μολύνουν ακόμη περισσότερο τον αέρα που αναπνέουμε στο σπίτι μας. Γι’ αυτό  και σας προτείνω προϊόντα με ιονιστή. Ο ιονιστής καθαρίζει την ατμόσφαιρα από μικρόβια, βακτήρια, σκόνη, τον καπνό του τσιγάρου, την γύρη και άλλα αλλεργιογόνα. Όσο για τις τιμές θα σου προτείνω οικονομικά κλιματιστικά, αλλά και πιο ακριβά για να επιλέξεις το κατάλληλο για το σπίτι σου!

8 Inverter air condition με ιονιστή που πρέπει να δεις!

 

Οικονομικά κλιματιστικά inverter

1. HISENSE Mini Apple Pie 09 TG25VE00G/TG25VE00W

οικονομικά κλιματιστικά inverter

Αυτό το προϊόν της HISENSE  με 9.000 Btu είναι ιδανικό για την ψύξη και τη θέρμανση μικρών χώρων έως και 20 τετραγωνικά. Είναι ενεργειακής κλάσης A++ και χρησιμοποιεί τη λειτουργία Super Cool για να ρίχνει πιο γρήγορα τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Το συγκεκριμένο κλιματιστικό επανεκκινείται αυτόματα όταν η θερμοκρασία πέσει στους 8°C, για να αποτρέψει τα δωμάτια να παγώσουν και να μειώσει την υγρασία. Φυσικά, όλες τις λειτουργίες του μπορείς να τις ρυθμίσεις και από το smartphone σου, μέσω WiFi. Η εγγύηση του είναι 10 χρόνια και μπορείς να το βρεις εδώ!

2. F&U FVIN 12034 / FVOT 12035

φθηνά air condition με ιονιστή

Το air condition της F&U είναι για δωμάτια έως και 24 τετραγωνικά. Είναι και αυτό ενεργειακής κλάσης A++ με την διαφορά ότι αυξάνονται τα Btu στα 12000. Διαθέτει φίλτρο ιονισμού και φίλτρο σκόνης και στερεών σωματιδίων το οποίο αφαιρείται ώστε να μπορέσει να πλυθεί. Και εδώ υπάρχει η λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης και αυτόματης απόψυξης, ενώ επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αφυγραντήρας με δυνατότητα αφύγρανσης 24 λίτρα την ημέρα. Η εγγύηση του είναι 2 χρόνια και μπορείς να το βρεις εδώ!

3. MIDEA Prime MA2-12NXD0-XI / MA-12N8D0-XO Wi-Fi Ready

air condition μικρά δωμάτια 25 τετραγωνικά

Η MIDEA είναι από τις καλύτερες εταιρείες κλιματιστικών. Το συγκεκριμένο προϊόν της με 12000 BTU είναι ενεργειακής κλάσης A++ και αφορά χώρους έως 25 τετραγωνικά. Χρησιμοποιεί τη λειτουργία Super Cool που ανέφερα προηγουμένως , αλλά και την τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας iECO στη λειτουργία ψύξης, η οποία για 8 ώρες μας δροσίζει εξοικονομώντας ενέργεια. Τέλος, με τη λειτουργία Gear Change προφέρει τρία επίπεδα εξοικονόμησης για να επιλέξεις 50%, 75% και 100%. Η εγγύηση του είναι 10 χρόνια και μπορείς να το βρεις εδώ!

4. INVENTOR Supreme SVI32-12WFI/SVO32-12

οικονομικά κλιματιστικά ενεργειακή κλάση A+++

Το Supreme SVI32-12WFI/SVO32-12 της INVENTOR καλύπτει δωμάτια έως 25 τετραγωνικά και είναι στα 12000 BTU στην ψύξη και 13000 BTU στη θέρμανση. Η Ενεργειακή Κλάση του είναι Α+++ και μπορείς να το χειριστείς εύκολα μέσω της WiFi λειτουργίας. Επίσης, διαθέτει την υπηρεσία Hotel Menu όπου μπορείς να ρυθμίσεις την θερμοκρασία ψύξης ή θέρμανσης και να κλειδώσει εκεί ώστε να υπάρχει σταθερή θερμοκρασία και να εξοικονομείς έως και 70% του κόστους λειτουργίας. Η εγγύηση του είναι 10 χρόνια και μπορείς να το βρεις εδώ!

Δες επίσης: Οι 10 καλύτεροι αφυγραντήρες της αγοράς!

Πιο ακριβά κλιματιστικά με ιονιστή

1. PITSOS Ioli P1ZAI1882W / P1ZAO1882W

κλιματιστικά pitsos 40 τετραγωνικά

Μαζί με την τιμή ανεβαίνουν και τα τετραγωνικά που καλύπτονται και πάμε τώρα στα 40. Αυτό το air condition της PITSOS είναι στα 18000 BTU στην ψύξη και 19000 BTU στη θέρμανση, ενώ η ενεργειακή κλάση του είναι A++. Έχει Wi-Fi λειτουργία και σύστημα ομοιόμορφης θερμοκρασίας για ίση κατανομή ζεστού και κρύου αέρα μεταξύ οροφής και δαπέδου.

Επιπλέον, έχει λειτουργία αυτόματης επαναλειτουργίας μετά από διακοπή ρεύματος, φίλτρο cold catalyst για τους ρύπους εσωτερικών χώρων, φίλτρο ιόντων αργύρου για την εξουδετέρωση των βακτηρίων και φίλτρο ενεργού άνθρακα για τα μικρά σωματίδια σκόνης, καπνού, γύρης και τριχών από ζώα. Η εγγύηση του είναι 5 χρόνια και μπορείς να το βρεις εδώ!

2. MIDEA MA2-24NXD0 PRIME

κλιματιστικό ψύξη θέρμανση μεγάλα δωμάτια

Ακόμη ένα προϊόν από την MIDEA, το οποίο αυτή τη φορά καλύπτει από 55 έως 65 τετραγωνικά και είναι στα 24000 BTU στην ψύξη και 25000 BTU στη θέρμανση. Η ενεργειακή του κλάση είναι A++ στην ψύξη και A+++ στη θέρμανση. Διαθέτει τις λειτουργίες Super Cool, Gear Change και iECO Mode όπως και το προηγούμενο μοντέλο, Επιπλέον, παρέχει προστασία Πτερυγίων Golden Fin, η οποία βελτιώνει τη διάδοση της θερμότητας μειώνοντας το χρόνο απόψυξης. Έχει 2 χρόνια εγγύηση και μπορείς να το βρεις εδώ!

Δες επίσης: Οι 5 καλύτεροι καθαριστές αέρα-ιονιστές!

3. PITSOS Ioli P1ZAI2482W / P1ZAO2482W

κλιματιστικό μεγάλου χώρου με ιονιστή the-man.gr

Μένουμε στα 65 τετραγωνικά και με αυτό το κλιματιστικό, το οποίο είναι στα 24000 BTU στην ψύξη και 25000 BTU στη θέρμανση και έχει την ίδια ενεργειακή κλάση με το προηγούμενο προϊόν. Διαθέτει και αυτό λειτουργία Wi-Fi, φίλτρο cold catalyst, φίλτρο ιόντων αργύρου και φίλτρο ενεργού άνθρακα και η απόδοση αφύγρανσης του είναι στα 2,3 λίτρα τη μέρα. Επίσης, διαθέτει τεχνολογία Anti Cold για μην μπαίνει κρύος αέρας. Έχει 5 χρόνια εγγύηση και μπορείς να το βρεις εδώ!

4. Gree Amber GRC-241QI/KAM2-N4/GRCO-241QI/KAM2-N4

air condition προτάσεις αγοράς

Και για το τέλος σας έχω ακόμη ένα inverter air condition με ιονιστή και WiFi, το οποίο καλύπτει χώρους έως 50 τετραγωνικά και είναι αθόρυβο! Είναι στα 24000 BTU με ενεργειακή του κλάση A++ στην ψύξη και A+++ στη θέρμανση. Ο συμπιεστής που χρησιμοποίησε η Gree χάρη στην τεχνολογία 2-Stage υπόσχεται θέρμανση ακόμα και στους -30°C και ψύξη ακόμα και στους 52°C και η απόδοση αφύγρανσης του είναι στα 2 λίτρα τη μέρα. Τέλος, η τεχνολογία i-Feel παρακολουθεί τη θερμοκρασία από το σημείο που βρίσκεται το τηλεχειριστήριο, με αποτέλεσμα να παρέχει ιδανικές συνθήκες άνεσης. Έχει 2 χρόνια εγγύηση και μπορείς να το βρεις εδώ!

Related Posts