ιονιστης καθαρός αέρας στο σπίτι

Οι 5 καλύτεροι καθαριστές αέρα-ιονιστές!

by theman

Οι καθαριστές αέρα και οι ιονιστές θεωρούνται απαραίτητες συσκευές για ένα σύγχρονο σπίτι. Βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στο σπίτι σου θα βελτιώσεις αυτόματα και τη ποιότητα της ζωής σου. Μια καλή συσκευή καθαρισμού αέρα λοιπόν είναι πραγματική επένδυση και πολύτιμο δώρο στον εαυτό σου που σε βάθος χρόνου θα εκτιμήσεις!

Στην αγορά κυκλοφορούν πολύ αξιόλογα προϊόντα με έξυπνες λειτουργίες και οικονομικά προγράμματα χαμηλής κατανάλωσης για βγαίνεις κερδισμένος. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά 5 από τους καλύτερους καθαριστές αέρα- ιονιστές που μπορείς να βρεις!

Οι 5 top καθαριστές αέρα-ιονιστές της αγοράς!

 

1. INVENTOR QUALITY QLT-500 Καθαριστής Αέρα & Ιονιστής

καθαριστής αέρα ιονιστής

Ο καθαριστής αέρα και ιονιστής Inventor Wuality WLT-500 διαθέτει 6 στάδια φιλτραρίσματος καθαρισμού ενώ επίσης διαθέτει ένα πολύ ισχυρό φίλτρο αέρα που σε προστατεύει από τη σκόνη και τους διάφορους μικροοργανισμούς του αέρα. Είναι μια εύχρηστη συσκευή καθώς έχει λειτουργία ύπνου για το βράδυ αλλά και χρονοδιακόπτη. Επίσης είναι αθόρυβη και ασφαλής για τα παιδιά!

Μπορείς να τον βρεις εδώ.

Δες επίσης: Οι 10 καλύτεροι αφυγραντήρες της αγοράς!

2. XIAOMI Mi Air Purifier 2H

xiaomi ιονιστής

 

Ο καθαριστής αέρα Xiaomi Mi Air Purifier 2H αξίζει επίσης τη προσοχή σου. Όχι μόνο καθαρίζει τον χώρο σου από τα μικροσωματίδια αλλά εξουδετερώνει και τις διάφορες οσμές που μπορεί να υπάρχουν. Επίσης διαθέτει wifi για να ρυθμίζεις τη συσκευή σου εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου!

Μπορείς να τον βρεις εδώ.

Δες επίσης: 10 Εξαιρετικά smartwatch για να αγοράσεις αυτήν τη στιγμή!

3. JURO PRO Ruby 30L WiFi Αφυγραντήρας με Ιονιστή


καθαριστής αέρα

Η συγκεκριμένη συσκευή καλύπτει αφύγρανση και καθαρισμό αέρα πολύ αποτελεσματικά. Το μηχάνημα αυτό θα αφαιρέσει την υγρασία από το σπίτι σου και θα καθαρίσει αισθητά τον αέρα. Από θέμα θορύβου θα μείνεις ευχαριστημένος καθώς δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου. Ένα θετικό είναι ότι λειτουργεί άψογα και σε μεγάλα σπίτια άνω των 100 τετραγωνικών!

Μπορείς να τον βρεις εδώ.

Δες επίσης: Οι 5 καλύτερες κουρευτικές μηχανές της αγοράς!

4. DELONGHI AC 75

delongi ιονιστής

Μια λίγο πιο οικονομική επιλογή είναι ο καθαριστής αέρα&ιονιστής DELONGHI AC 75. Η κατασκευή του είναι καλή και η συσκευή είναι ελαφριά έτσι ώστε να την μεταφέρεις εύκολα σε κάθε χώρο του σπιτιού. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι το ότι τα ανταλλακτικά φίλτρου είναι σχετικά οικονομικά επομένως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στη συντήρηση του!

Μπορείς να τον βρεις εδώ.

Δες επίσης: Οι 4 καλύτερες QLED τηλεοράσεις στην αγορά!

5. ROHNSON R-9700 Καθαριστής Αέρα & Ιονιστής

rhonson καθαριστής αέρα

 

Δες επίσης: 8 Χρήσιμα gadgets για το γραφείο σου!

Πολύ όμορφο design και μεγάλη ευχρηστότητα έχει και ο ROHNSON R-9700. Είναι αποτελεσματικός σε σχετικά μικρούς χώρους όμως το αποτέλεσμα θα σε αφήσει ικανοποιημένο με τη ποιότητα του αέρα στον χώρο σου. Επιπλέον είναι αθόρυβος, ιδανικός και για τον χώρο εργασίας σου!

Μπορείς να τον βρεις εδώ.

Related Posts