gopro hero 7 black

Οι 6 καλύτερες action cameras με βάση ποιότητα και τιμή!

by theman

Λίγο γενέθλια και γιορτές, λίγο και τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν, σκεφτόμαστε τι δώρα θα κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ή που θα πάμε διακοπές. Και στις δύο περιπτώσεις, μια action camera μπορεί να δώσει λύσεις, είτε σαν δώρο, είτε σαν αξεσουάρ διακοπών. Γι’αυτό φίλε μου, σου έχω τις 6 καλύτερες action cameras, με βάση το budget αλλά και την ποιότητά τους.

Σου παρουσιάζω λοιπόν τις προτάσεις μου, από την πιο φθηνή στην πιο ακριβή, σχολιάζοντας γιατί ξεχωρίζουν. Τα χαρακτηριστικά μπορείς να τα βρεις στα links που θα σου έχω, ενώ μπορείς επίσης να τις αγοράσεις!

Οι 6 καλύτερες action cameras!

 

1. Apeman A80

apeman action camera

Η Apeman A80 είναι η καλύτερη επιλογή για μία low budget action camera. Δεν πρόκειται για μία επαγγελματική κάμερα αλλά είναι φοβερή για vlogs και γενική χρήση. Διαθέτει επίσης ρυθμίσεις που βοηθούν στη ρύθμιση της γωνίας θέασης για την αποφυγή fisheye. Ακόμα ένα προσόν είναι ότι το μενού είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση.

Πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει το ότι δεν διαθέτει σταθεροποίηση στην 4k λήψη βίντεο. Αλλά μιλάμε για λεπτομέρειες. Κόβει τα βίντεο σε κομμάτια των 400mb, οπότε χρειάζονται επανένωση. Κάτι τέτοιο είναι απλό με το κατάλληλο πρόγραμμα στον υπολογιστή. Περιλαμβάνονται θήκη και αξεσουάρ. (Buy Now)

Δες επίσης: 6 Fitness trackers που αξίζει να αγοράσεις!

2. Xiaomi MiJia Mini 4K

action camera

Η Xiaomi δεν απογοητεύει ποτέ. Η Xiaomi MiJia Mini 4K είναι μία value for money κάμερα. Το κύριο προσόν της είναι η 4K λήψη βίντεο, η οποία είναι εξίσου καλή με άλλες λήψεις 4K από άλλες κάμερες διπλάσιας ή τριπλάσιας τιμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επαγγελματικά.

Πολύ καλός φακός, οθόνη touch screen 2,4 ιντσών, εύκολος χειρισμός, εξαιρετική κατασκευή. Και μιας και αναφερόμαστε στην Xiaomi, η MiJia Mini 4K διαθέτει μία πολύ ικανοποιητική μπαταρία. Προσοχή στο ότι δεν περιλαμβάνονται θήκη και αξεσουάρ στη τιμή της. (Buy Now)

Δες επίσης: Τα 4 καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας!

3. ThiEYE T5

ThiEYE T5e camera

Τρίτη στη σειρά είναι η ThiEYE T5 action camera. Η ποιότητα του βίντεο σε ανάλυση 4K είναι εξαιρετική. Η σταθεροποίηση λειτουργεί άψογα, ενώ η μπαταρία κρατάει περίπου 1,5 ώρα. Τα υλικά της κάμερας φαίνονται αξιόπιστα, καλή δομή και καλό πλαστικό στα αξεσουάρ.

Τα χρώματα είναι ζεστά, θυμίζουν GoPro Hero 5. Μειονέκτημα είναι το μενού, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα βολικό, αλλά δεν είναι και κάτι που πρέπει συνεχώς να χειρίζεσαι. Ο ήχος καθαρός, αν και συνιστούμε ένα ThiEYE μικρόφωνο για καλύτερο ήχο. Περιέχονται όλα στη συσκευασία. (Buy Now)

4. SJCAM SJ7 Star

SJCAM Action Camera SJ7 Star

Η SJCAM SJ7 Star είναι μία από τις καλύτερες action cameras, όχι του 2018, γενικά. Η κατασκευή της είναι ποιοτική, το πλαίσιο είναι από αλουμίνιο κι έχει οθόνη αφής. Το μενού είναι εύκολο, διαθέτει πολλές ρυθμίσεις και το βίντεο είναι καθαρό, αντάξιο της GoPro 5.

Η συσκευασία περιέχει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Για μία αναβάθμιση, μπορείτε να αγοράσετε ένα εξωτερικό μικρόφωνο για να βελτιωθεί ο ήχος, αλλά μόνον αν είναι για επαγγελματική χρήση. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν χρειάζεται. (Buy Now)

Δες επίσης: 4 Δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο!

5. YI 4K+ 

YI 4K+

YI 4K+ πατάει όλες τις κάμερες από την GoPro 4 και κάτω, αν όχι και την GoPro 5. Εξαιρετική ποιότητα εικόνας στις λήψεις video, ενώ διαθέτει και πολύ καλό ήχο για action camera. Διαφέρει αισθητά γιατί με stabilizer τραβάει 2,7K 50fps και με διόρθωση fisheye.
Είναι μικρή και εύχρηστη, έχει τεράστιες δυνατότητες, ενώ η τιμή της είναι πολύ χαμηλότερη από τις GoPro. Επίσης η μπαταρία της είναι ικανοποιητική, κάτι εξίσου σημαντικό. (Buy Now)

6. GoPro Hero 7

gopro hero 7 black

Δεν θα μπορούσε εκτός της λίστας να είναι μια GoPro. Την θέση της εδώ δίκαια κατέχει η GoPro Hero 7, η καλύτερη GoPro μέχρι σήμερα.  Η αναβαθμισμένη της σταθεροποίηση δουλεύει πολύ καλά στις περισσότερες καταστάσεις και παρατηρείται εύκολα η διαφορά της από την Hero 6.

Διαφορά επίσης παρατηρούμε και στο TimeWarp mode, η Hero 7 ξεπερνάει όλες τις προηγούμενες. Γενικά, αν είσαι λάτρης των GoPro, δεν το συζητώ, η Hero 7 είναι μονόδρομος. Λίγο πιο ακριβή, αλλά τα αξίζει. Μπορείς να την αγοράσεις σκέτη, σε travel kit, adventure kit και με άλλα αξεσουάρ και αναλώσιμα, η τιμή όμως θα παρουσιάσει διαφορά (προς τα πάνω).(Buy Now)

Related Posts