Ομορφιά-Style

33 Κουρέματα για άνδρες με ίσια μαλλιά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όλοι οι άντρες θέλουν ένα κούρεμα που να τους κολακεύει και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά τους. Δεν είναι λίγα τα χτενίσματα που προτείνονται κάθε χρόνο από τους κομμωτές, και δεν είναι λίγες οι φορές που δεν ξέρεις τι να επιλέξεις για να έχεις το καλύτερο και πιο μοντέρνο look. Σίγουρα το να έχεις ίσια ή σγουρά μαλλιά επηρεάζει την απόφαση σου και πολλές φορές περιορίζει αρκετά τις επιλογές σου ή σου δίνει πολλές περισσότερες από αυτές που είχες ήδη στο μυαλό σου.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανδρών που έχουν ίσια μαλλιά, τότε είσαι από τους τυχερούς καθώς τα περισσότερα κουρέματα σου ταιριάζουν. Σίγουρα με αυτά τα μαλλιά μπορείς να κάνεις όλα τα κουρέματα που είναι στη μόδα τώρα, όπως το pompadour ή το faux hawk. Δες επίσης πώς να μεγαλώσεις τα γένια σου σε 30 μέρες!

 

Ανδρικά κουρέματα για ίσια μαλλιά

 

Κουρέματα με κοντά πλαϊνά

Τα κοντά πλαϊνά μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα στυλ κουρέματος. Μπορείς να αφήσεις μακριά τη φράντζα σου, ή να αφήσεις το επάνω μέρος πιο μακρύ και να το αφήσεις ανακατωμένο ή να το χτενίσεις προς τα πίσω.

Χωρίστρα στο πλάι με γένια

xoristra sto plai kai genia

High fade κούρεμα με υφές στην κορυφή

Τα fade κουρέματα είναι ιδιαίτερα της μόδας τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για εσένα σε ότι κι αν επιλέξεις. Δες εδώ τα 22 καλύτερα fade κουρέματα.

long top high fade

Fade κούρεμα με καρφάκια

Fade κούρεμα με όγκο

Quiff & fade κούρεμα

Πομπαντούρ & fade κούρεμα

Κοντή φράντζα & drop fade

drop fade

Caesar cut & bald fade κούρεμα

caesar cut bald fade

Μαλλιά χτενισμένα στο πλάι & bald fade

bald fade side swept

Fade κούρεμα & μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω

Μακριά φράντζα χτενισμένη στο πλάι

long side swept

Mohawk & ξυρισμένα πλαϊνά

mohawk isia mallia

Μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω

Undercut κούρεμα

Όποιο κούρεμα και να επιλέξεις, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις άνετα να το “φτιάξεις” μιας και τα μαλλιά σου δε φριζάρουν εύκολα ούτε κατσαρώνουν. Δες επίσης 35 καινούρια ανδρικά κουρέματα για το 2017!