Ομορφιά-Style

16 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κάθε άνδρας θέλει να επιλέγει το ιδανικό για εκείνον κούρεμα, έτσι ώστε να αναδεικνύει το στυλ και την προσωπικότητά του. Θα σου δείξω μερικά από τα πιο όμορφα ανδρικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά, για να πάρεις ιδέες και να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Από fade κουρέματα που έχουν έναν πιο μοντέρνο αέρα, μέχρι το κούρεμα με κοντά πλαϊνά, που ταιριάζει στους περισσότερους άνδρες. Ακόμα το χτένισμα προς τα επάνω, είναι μια τέλεια επιλογή για εσένα που θέλεις να αναδείξεις το πρόσωπο σου, ενώ ένα πιο ομοιόμορφο κούρεμα χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα και κλασικό στυλ.

Τα πιο όμορφα ανδρικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά για φέτος!

 

Κούρεμα fade για σγουρά μαλλιά

Ένα fade κούρεμα είναι ιδανικό για τον άνδρα που θέλει να επιλέξει κάτι μοντέρνο και εκκεντρικό. Μπορείς να έχεις πολύ μάκρος στα μαλλιά σου, για πιο ιδιαίτερο στυλ, ή να τα έχεις πιο κοντά για πιο διαχρονικό look που ταιριάζει σε κάθε άνδρα.

Μπορείς να δεις ακόμα Πως να μακρύνεις τα μαλλιά σου χωρίς να δείχνουν απεριποίητα!

Κοντό ανδρικό κούρεμα στο πλάι

Για εσένα που θέλεις να αναδείξεις το πρόσωπο σου με ένα γοητευτικό κούρεμα, δεν έχεις παρά να επιλέξεις να κουρέψεις τα πλαϊνά αρκετά πιο κοντά από τα υπόλοιπα μαλλιά. Αυτό το look, επιλέγεται από πολλούς άνδρες, για την ευκολία και το στυλ που χαρίζει.

Ανδρικό κούρεμα με τα μαλλιά προς τα επάνω

Τα σγουρά μαλλιά είναι σπάνια και σίγουρα εντυπωσιακά. Τόνισε τα, χτενίζοντας τα προς τα επάνω και κουρεύοντας τα έτσι ώστε να έχουν μια μικρή διαφορά με τα πλαϊνά σου.

Ομοιόμορφο κούρεμα για σγουρά μαλλιά

Το ομοιόμορφο κούρεμα είναι τέλειο για εσένα που θέλεις να τονίσεις τα σγουρά μαλλιά, χωρίς να τα τιθασεύσεις. Διάλεξε το αν σου αρέσει να τα μακρύνεις ή προτιμάς το πιο ανέμελο στυλ.

Μπορείς να δεις εδώ 7 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για το 2019!

Τα σγουρά μαλλιά είναι μοναδικά και χαρίζουν στυλ και ένταση σε κάθε πρόσωπο. Διάλεξε το κούρεμα που ταιριάζει με τη δική σου προσωπικότητα και σίγουρα θα είσαι γοητευτικός και μοντέρνος όπου και αν πας.