ομαδική βίντεο κλήση whatsapp

6 Πράγματα που μπορείς να κάνεις με το WhatsApp!

by theman

Οι εφαρμογές επικοινωνίας που υπάρχουν πλέον διαθέσιμες για τα κινητά μας είναι πάρα πολλές. Το Facebook, το Instagram και το Twitter είναι μερικές από τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος για να επικοινωνεί. Όπως γνωρίζεις όμως δεν είναι καθαρά για επικοινωνία. Πάνω σε αυτόν τον τομέα υπάρχουν κάποιες άλλες πιο εξειδικευμένες εφαρμογές.

Οι πιο γνωστές είναι το Viber, το Skype και τον τελευταίο καιρό και το WhatsApp. Το WhatsApp έχει αρχίσει και κάνει πολύ σημαντικές ενημερώσεις που σου δίνουν όλο και περισσότερες δυνατότητες στην επικοινωνία, είτε έχεις ένα android κινητό είτε iOS. Γι’ αυτό θα σου δείξω μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις χρησιμοποιώντας το, τα οποία δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι από εμάς.

 

Τι μπορείς να κάνεις χρησιμοποιώντας το WhatsApp!

Ομαδική βίντεο κλήση

ομαδική βίντεο κλήση whatsapp

Δες επίσης: Πως να μην φαίνεσαι online στο messenger!

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που αναζητούν πολλοί είναι η ομαδική βίντεο κλήση. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να κάνουν μια ομαδική συνομιλία και ταυτόχρονα να μπορούν να δουν όλους τους συνομιλητές τους. Το μοναδικό μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι η βίντεο κλήση σε περιορίζει. Δηλαδή επιτρέπει μόνο τέσσερα άτομα ταυτόχρονα.

Δημιουργία δικών σου stickers

dimiourgia stickers whatsapp

Τα stickers δίνουν μια πιο αστεία και παιχνιδιάρικη νότα σε μια συνομιλία. Πως θα σου φαινόταν όμως αν σου δινόταν η δυνατότητα να δημιουργήσεις τα δικά σου stickers; Σίγουρα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στο WhatsApp, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις τα δικά σου, τα οποία θα μπορείς να τα στείλεις στους φίλους σου.

Προσωπικό μήνυμα σε ομαδική συνομιλία

προσωπικό μήνυμα ομαδική κλήση whatsapp

Μπορεί να σου έχει τύχει να θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα σε κάποιον μέσα σε μια ομαδική συνομιλία που δε θέλεις να δουν οι άλλοι. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν βάλει ένα καινούριο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή για να μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα σε κάποιον πατώντας τις τελίτσες που βρίσκονται επάνω αριστερά στην κλήση.

Δες επίσης: 5 Χρήσιμα κόλπα για το iOS 10 που πρέπει να γνωρίζεις!

Προσωπικό μήνυμα σε πολλούς χρήστες

ομαδική αποστολή μηνυμάτων whatsapp

Ένα ακόμα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που ζητάνε πολλοί είναι να μπορείς να στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα σε περισσότερους από έναν χρήστες. Αυτό βοηθάει στο να στείλεις ευχές για χρόνια πολλά ή για ένα ραντεβού ή μια συνάντηση που θέλεις να στείλεις σε πολλούς χρήστες, χωρίς να πρέπει να δημιουργήσεις καινούρια ομαδική συνομιλία.

Άλλαξε τον αριθμό τηλεφώνου σου

ρυθμίσεις whatsapp the-man.gr

Δες επίσης: 6 Τρόποι για να κάνεις πιο γρήγορο το παλιό σου iPhone!

Σε περίπτωση που αλλάξεις τον αριθμό τηλεφώνου σου δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις καινούριο WhatsApp. Μπορείς πολύ απλά μέσα από τις ρυθμίσεις να κάνεις αλλαγή του αριθμού σου και να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς την εφαρμογή χωρίς να χάσεις καμία επαφή ή συνομιλία.

Αναφορά σε άτομα που θέλεις στη συνομιλία

chat social media

Δες επίσης: Πως να δεις αν είναι ασφαλής ο λογαριασμός σου στο Facebook!

Όταν θέλεις να αναφερθείς σε κάποιο άτομο σε μία συνομιλία, ώστε να είναι πιο εύκολο για τον ίδιο να το διαβάσει, μπορείς να γράψεις το όνομά του βάζοντας μπροστά το σύμβολο “@“. Ακριβώς δηλαδή όπως θα έκανες tag κάποιον φίλο σου στα υπόλοιπα social media. Έτσι θα μπορεί να δει τα μηνύματα στα οποία έχει αναφερθεί το όνομα του πιο εύκολα, ειδικά όταν έχουν γραφτεί πολλά σε μια ομαδική συνομιλία.

Related Posts