μαγιό diesel

Νέα Ανδρικά μαγιό Diesel 2019

by theman

Η Diesel είναι μια παγκόσμια πρωτοποριακή εταιρία στο χώρο του lifestyle. Παράγει μια μεγάλη συλλογή από τζιν, ρούχα και αξεσουάρ. Ιδρύθηκε το 1978 και από τότε έχει κάνει τρομερή ανάπτυξη έχοντας γίνει μια από τις κυρίαρχες εταιρίες στο χώρο του καθημερινού ντυσίματος.

Η λογική και φιλοσοφία της έχει παραμείνει ίδια και σήμερα από τότε που ξεκίνησε. Το όνομα της αντιπροσωπεύει το πάθος, την μοναδικότητα και την ατομική έκφραση του καθενός. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε τις τελευταίες δημιουργίες των σχεδιαστών της στα ανδρικά μαγιό για το 2019.

Ανδρικό μαγιό Diesel τύπου σορτς 2019

λουλουδάτο ανδρικό μαγιό σορτςμαύρο με κόκκινη ρίγα ανδρικό μαγιόκινέζικα με σχέδια ανδρικό μαγιό σορτςdieseil μαύρο αντρικό μαγιόμαύρο μπλε ανδρικό μαγιό σορτςμαύρο με σχέδια ανδρικό μαγιό σορτςροζ μαύρο ανδρικό μαγιό σορτςμπλε μαύρο ανδρικό μαγιό σορτςγαλάζιο ανδρικό μαγιό σορτς

Ο τύπος μαγιό που μπορεί να φορεθεί από τους περισσότερους άντρες. Μεσαίου μήκους που είναι και η επιλογή πολλών μιας και δεν είναι απαραίτητο να έχεις και το τέλειο σωματότυπο. Αναδεικνύει τους άντρες με τα καλά σώματα αλλά και δείχνει όμορφο και σε εκείνους με τα λίγο παραπάνω κιλά. Σε πολλά σχέδια και χρώματα με την υπογραφή των κορυφαίων σχεδιαστών.

Δείτε επίσης- Νέα Ανδρικά Μαγιό Med 2019

Ανδρικό μαγιό Diesel κοντό σορτς 2019

γαλάζιο κοντό αντρικό μαγιόλαχανί κοντό ανδρικό μαγιόκίτρινο κοντό αντρικό μαγιόμαύρο κοντό αντρικό μαγιόμπλε κοντό αντρικό μαγιόπορτοκαλί κοντό αντρικό μαγιό

Ένας τύπος μαγιό που κυρίως μπορεί να φορεθεί από άντρες με καλό και όμορφο σώμα. Υπάρχουν όμως και αρκετές περιπτώσεις που ταιριάζουν και σε εκείνους με κάποιες ατέλειες. Ένα μικρού μήκους μαγιό άνετο για αυτούς που είναι πολύ δραστήριοι στην παραλία παίζοντας βόλεϊ, ρακέτες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Ίσως σε ενδιαφέρει –Πόσο μακρύ πρέπει να είναι το ανδρικό μαγιό!

Εφαρμοστά ανδρικά μαγιό Diesel 2019

ανδρικό μαγιό πράσινο εφαρμοστόανδρικό μαγιό μπλε εφαρμοστόανδρικό μαγιό πράσινο σλιπανδρικό μαγιό κίτρινο εφαρμοστόανδρικό μαγιό κόκκινο εφαρμοστόανδρικό μαγιό μαύρο εφαρμοστό

Το μοναδικό μαγιό που κανονικά θα πρέπει να φορεθεί από άντρες με καλό και γυμνασμένο σώμα. Είναι εφαρμοστό και διαγράφει κάθε λεπτομέρεια στο σώμα σας. Σε πολλά σχέδια και χρώματα με το υπέροχο ύφος που δίνουν οι σχεδιαστές της Diesel.  Νιώστε την απόλυτη άνεση και την φανταστική ποιότητα υλικών κατασκευής. Για να δείτε περισσότερες επιλογές για το ντύσιμο στην παραλία και αξεσουάρ επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να κάνετε τις αγορές σας. Μπορείς να βρεις και να αγοράσεις όλα αυτά τα σχέδια στο www.diesel.com ή να καλέσεις στο 231-1819108 για τηλεφωνικές παραγγελίες!

Related Posts