θερμοπομποί

Οι 5 καλύτεροι θερμοπομποί της αγοράς

by theman

Πολλά σπίτια δε διαθέτουν την καλύτερη μέθοδο θέρμανσης. Είναι αλήθεια, πως η επαρκής θέρμανση κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορεί να είναι ιδιαίτερα …ακριβή. Γι’ αυτό, η αναζήτηση ενός τρόπου θέρμανσης που δε θα κοστίζει τόσο είναι κάτι που συμβαίνει χειμώνα. Πολλοί θεωρούν ότι οι θερμοπομποί είναι μια καλή επένδυση για τις κρύες μέρες. Είναι αλήθεια, πως ένας καλός θερμοπομπός, με καλή ενεργειακή κλάση μπορεί εν τέλη να συμφέρει περισσότερο οικονομικά από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο θέρμανσης.

Εάν είσαι στη φάση που αναζητάς κάτι καλό για να ζεστάνεις το σπίτι σου, τότε διάβασε παρακάτω. Εδώ θα δεις ποιοι είναι οι 5 καλύτεροι θερμοπομποί της αγοράς και να επιλέξεις αυτόν που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Οι 5 θερμοπομποί που αξίζει να επενδύσεις!

 

Argo Minimal Week

argo θερμοπομπός

Αυτός ο minimal θερμοπομπός είναι ο κατάλληλος για εσένα που δε θέλεις μεγάλες συσκευές στο σπίτι σου. Έχει έναν compact σχεδιασμό, ιδανικό για να ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο σπίτι. Η εγκατάσταση του είναι πολύ εύκολη και διαθέτει και πιστοποίηση για εγκατάσταση στο μπάνιο. Μάλιστα, έχεις τη δυνατότητα και για στήριξη στον τοίχο αλλά και με ποδαράκια.  Ο συγκεκριμένος θερμοπομπός είναι για χώρους έως 20 τετραγωνικά, έχει μέγιστη ισχύ 1500 Watt και διαθέτει , επίσης , θερμοστάτη ασφαλείς. Τέλος, περιέχει τηλεκοντρόλ για απομακρυσμένη λειτουργία καθώς και προγράμματα χρονοδιακόπτη.

Ρίξε του μια ματιά εδώ!

Δες επίσης : Τι θέρμανση να επιλέξεις για το σπίτι σου!

Morris MCH20018

θερμοπομπός morris

Η Morris , με εμπειρία στον χώρο των λευκών συσκευών, έρχεται αυτή τη φορά με έναν θερμοπομπό που θα σε κερδίσει. Ο εσωτερικός του σχεδιασμός είναι ειδικά φτιαγμένος για καλύτερη διαχείριση και διάχυση του ζεστού αέρα, διαθέτει διακόπτη προστασίας από ανατροπή της συσκευής καθώς και χρονοδιακόπτη. Η μέγιστη ισχύς του είναι στα 1800 Watt, έχει προστασία υπερθέρμανσης καθώς και αυτόματης απόψυξης. Επιπλέον, υπάρχει και ειδικό κλείδωμα για την αποφυγή χρήσης από παιδιά. Είναι κατάλληλο για χώρους έως και 30 τετραγωνικά.

Μπορείς να τον δεις εδώ!

Delonghi HSX2320F

delonghi θερμοπομπός

Υπάρχουν διάφοροι θερμοπομποί στην αγορά που ξεχωρίζουν. Ένας από αυτούς έρχεται από την Delonghi. Πρόκειται για μια συσκευή με όμορφο και μοντέρνο design. Έχει μέγιστη ισχύ στα 2000 Watt, διαθέτει θερμοστάτη και είναι ιδανική για χώρους έως 23 τετραγωνικά μέτρα. Έχει , επίσης, τρία επίπεδα για να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία, λειτουργία ανεμιστήρα και αντιψυκτική λειτουργία.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το προϊόν εδώ!

Δες επίσης : Οι 4 πιο οικονομικοί τρόποι θέρμανσης του σπιτιού σου!

United Mica UHM-877

θερμοπομπός united

Άλλη μια καλαίσθητη συσκευή με μοντέρνο σχεδιασμό, έρχεται από την United για να ζεστάνει και να ομορφύνει τον χώρο σου. Έχει μέγιστη ισχύ στα 2000 Watt, 2 επίπεδα ρύθμισης ισχύος και διακόπτη προστασίας σε περίπτωση ανατροπής της συσκευής. Επίσης, διαθέτει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση, προστασία από υπερθέρμανση και ρυθμιζόμενο θερμοστάτη. Είναι ιδανικό για χώρους έως και 25 τετραγωνικά.

Μπορείς να τον δεις εδώ!

Δες επίσης : Πώς να ζεστάνεις το σπίτι σου για τον χειμώνα

Rohnson R013 Turbo

θερμοπομπός rohnoson

Τέλος, οι θερμοπομποί της Rohnson αποτελούν μια επιλογή που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου. Ο συγκεκριμένος έχει μέγιστη ισχύ στα 2000 Watt με 3 επίπεδα ρύθμισης καθώς επίσης διαθέτει και την επιλογή Turbo για άμεση θέρμανση. Επιπλέον, δε λείπει η προστασία υπερθέρμανσης και ο θερμοστάτης ασφαλείας. Είναι ιδανική επιλογή για χώρους έως και 25 τετραγωνικά.

Δες τον θερμοπομπό της Rohnson εδώ!

Δες επίσης : Σε ποια θερμοκρασία να ρυθμίζεις το θερμοστάτη το χειμώνα

Electrolux ECS01

σπρέι

Όπως όλες οι συσκευές, έτσι και οι θερμοπομποί χρειάζονται σωστή φροντίδα. Το Electrolux είναι ένα ειδικό καθαριστικό σπρέι που βοηθάει στον αποτελεσματικό καθαρισμό της συσκευής σου. Έτσι, επιτυγχάνεται καλύτερη απόδοση και πιο καθαρή ατμόσφαιρα. Ενδείκνυται , επίσης, και για κλιματιστικά ή αφυγραντήρες.

Ρίξε του μια ματιά εδώ!

Μην αναζητάς άλλο την καλύτερη λύση για τη θέρμανση σου. Δες εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι θερμοπομποί στους οποίους αξίζει να επενδύσεις και επίλεξε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Για ακόμα περισσότερες επιλογές σε προϊόντα σπιτιού και όχι μόνο, ρίξε μια ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Κωτσόβολου!

Related Posts