zeugari krasi mpura

Ποιος πληρώνει στο πρώτο ραντεβού και συμβουλές για να την εντυπωσιάσεις!

by theman

Σε μία εποχή όπως αυτή, οι περισσότεροι άνδρες έχουν αλλάξει συμπεριφορά, δίνοντας επιτέλους βάση στο κίνημα #MeToo. Το κίνημα #MeToo είναι εξαιρετικό, αφορά την ισότητα και θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και καιρό. Όμως φίλε άνδρα, ξέρουμε και οι δύο ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού!

Μεταξύ μας, όσο κι αν θέλει εκείνη να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού για δικούς της λόγους, απλά δεν πρέπει να την αφήσεις. Είμαι γυναίκα, έχω πληρώσει στο πρώτο ραντεβού και ξέρω. Αν επιμένει υπερβολικά πολύ και είναι νευρική,ηρέμησέ την για αρχή, ακολούθησε τους παρακάτω κανόνες και όλα θα πάνε καλά!

Ιδού οι κανόνες για τα ραντεβού που σου ανέφερα!

 

1. Ποιος πληρώνει τελικά;

zeugari krasi mpura

Σίγουρα πρέπει να προσφερθείς να πληρώσεις, μην επιμείνεις πολύ όμως! Εάν θέλει να τα πληρώσει όλα φυσικά και μην το δεχτείς, αλλά αν θέλει να τα μοιραστείτε 50-50, το ιπποτικό είναι να δεχτείς. Εναλλακτική λύση είναι αυτή: ξέχνα τα όλα, εξήγησέ της ότι εσύ ζήτησες να είναι η παρέα σου, ήταν ευχάριστη και γι’αυτό θα πληρώσεις. Τέλος.

2. Διάλεξε εσύ τι θα κάνετε. Μόνος σου!

ginaika mixani antras milaei

Πάρε την πρωτοβουλία και οργάνωσέ τα όλα μόνος σου. Πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου ευχάριστο να την ρωτήσεις τι να κάνετε στο πρώτο/ δεύτερο/ τρίτο ραντεβού. Πρέπει να αποφασίσεις μόνος, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να την εκπλήξεις. Μην την ρωτήσεις λοιπόν “Τι θέλεις να κάνουμε;”, πες της “Θα κάνουμε το τάδε”.

Δες επίσης: 10 Πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν από ένα ραντεβού

3. Ακόμα κι αν δεν πάει καλά, να είσαι ευγενής!

tiflo rantevou

Βρίσκεσαι στο πρώτο ραντεβού. Δεν την έχεις ξαναδεί. Είναι ξαδέρφη της φίλης της κουνιάδας σου. Συναντιέστε, μιλάτε και βλέπεις ότι δεν προχωράει. Δεν πειράζει φίλε άντρα. Μείνε για λίγα ποτά, ή για το γεύμα που είχατε κανονίσει. Και τι έγινε που δεν ταιριάζετε; Περάστε λίγες ώρες με ένα νέο πρόσωπο, σίγουρα έχετε να μάθετε πράγματα.

Μην ξεχνάς ότι κι εκείνη μπορεί να αισθάνεται το ίδιο. Να είσαι ευγενικός, να της μιλάς φιλικά, και να δημιουργείς ευχάριστο κλίμα. Δεν χρειάζεται να θυμάστε ένα καταστροφικό ραντεβού. Ζήστε απλά την εμπειρία, γιατί όχι;

4. Στείλε μήνυμα την επόμενη ημέρα!

antras stelnei minimata

Είναι σωστό να στείλεις μήνυμα την επόμενη ημέρα. Ακόμα κι αν δεν πέρασες πολύ καλά, οφείλεις να την ευχαριστήσεις. Αν όχι για εσένα, κάνε το για εκείνη που θα είναι με ένα κινητό στο χέρι μέχρι να της στείλεις. Σε δεύτερο χρόνο, ζήτα της να ξαναβγείτε, στην άλλη περίπτωση απόφυγέ το. Είσαι αίλουρος, ξέρεις!

5. Άφησέ την να καθίσει στην “καλή θέση”!

xaroumeni ginaika zeugari

Στο bar, την καφετέρια, στο εστιατόριο ή σε όποιο μέρος αποφασίσεις ότι θα πάτε, δώσε της την καλή θέση. Δεν χρειάζεται όταν κάθεται να βλέπει εσένα και πίσω σου τον τοίχο ή την πόρτα της τουαλέτας. Προτίμησε να βλέπει τον υπόλοιπο χώρο ή την θέα αν υπάρχει. Να είσαι κύριος φίλε άνδρα, τα καλύτερα για το ωραίο φύλο, σωστά;

Δες επίσης: 10 Συνήθειες που έχουν οι καλοντυμένοι άνδρες!

6. Απαγορεύονται τα κινητά!

antras milaei tilefono ginaika perimenei

Απαγορεύονται τα κινητά φίλε άνδρα, για να μην καταλήξετε όπως το ζευγάρι στην εικόνα. Δεν σου είπα να μην το πάρεις μαζί, να το πάρεις φυσικά! Έχε το στη δόνηση όμως και στην τσέπη σου, όχι πάνω στο τραπέζι. Αν πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις, να είσαι σύντομος. Δείξε τους καλούς σου τρόπους φίλε μου άνδρα!

7. Να δείχνεις σεβασμό!zeugari mila sti servitora

Πιθανότατα, ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνετε, θα υπάρχει στο μέρος κάποιο προσωπικό, όπως σερβιτόροι ή πωλητές. Το να είσαι αγενής σε κάποιον εργαζόμενο, ακόμα και σε κάποιον που κάνει άσχημα τη δουλειά του, είναι κόκκινη κάρτα. Το ραντεβού σου θα το καταλάβει και σίγουρα δεν θα υπάρξει επόμενο!

Βλέπεις άνδρα αναγνώστη μου ότι δεν είναι κάτι δύσκολο, ή κάτι που δεν είχες φανταστεί. Πρόκειται για κοινή λογική. Να είσαι ο εαυτός σου, να κάνεις μετρημένες κινήσεις και να δείχνεις το ήθος σου. Αυτά τα στοιχεία προσέχει εκείνη. Μην φοβάσαι να είσαι gentleman!

Related Posts