Τεχνολογία

Πως να διαγράψεις εύκολα το λογαριασμό σου στο Facebook!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στις μέρες μας οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες. Έχει γίνει ένας δωρεάν τρόπος να επικοινωνείς με τους φίλους σου και να μοιράζεσαι τις φωτογραφίες σου με τον κόσμο που θέλεις. Ποιος άλλωστε δε θέλει να μπορεί να επικοινωνεί με τον οποιονδήποτε από όλο τον κόσμο εύκολα, γρήγορα και δωρεάν.

Ένα πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζουν κάποιοι, είναι η οριστική διαγραφή του λογαριασμού τους. Πολλοί χρήστες στην Αμερική έχουν αρχίσει να διαγράφουν την εφαρμογή του FB γιατί θεωρούν ότι δεν είναι ασφαλής. Ο λόγος που δε νιώθουν ασφαλείς χρησιμοποιώντας το, είναι γιατί υπάρχουν πολλές κατηγορίες ότι το Facebook μας παρακολουθεί. Και μεταξύ μας, δεν είναι ψέματα! Πως μπορείς όμως να σβήσεις το προφίλ σου;

 

3 Απλά βήματα για να διαγράψεις οριστικά τον λογαριασμό σου στο Facebook!

Απενεργοποίηση και διαγραφή FB

απενεργοποίηση προφίλ facebook

Υπάρχουν δύο τρόποι για να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το Facebook χωρίς να μπορούν να δουν το λογαριασμό σου οι άλλοι χρήστες. Ο ένας τρόπος είναι να τον απενεργοποιήσεις και ο άλλος είναι να τον διαγράψεις. Υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές όσον αφορά την απενεργοποίηση και τη διαγραφή ενός προφίλ στα social media.

Δες επίσης: 10 Τρόποι που μπορούν να χακάρουν τον λογαριασμό σου στο Facebook!

Αν αποφασίσεις να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου, μπορείς να τον ενεργοποιήσεις ξανά όποτε θελήσεις. Οι άλλοι δε θα μπορούν να δουν το προφίλ σου ή να σε ψάξουν και τα προσωπικά μηνύματα που έχεις στείλει σε άλλους θα φαίνονται και πάλι κανονικά. Επίσης, οι φίλοι και τα ενδιαφέροντα που είχες θα μείνουν αποθηκευμένα σε περίπτωση που θελήσεις να τον ενεργοποιήσεις ξανά.

Πως να απενεργοποιήσεις το προφίλ σου στο FB

Για να καταφέρεις να απενεργοποιήσεις το λογαριασμό σου στο Facebook, θα πρέπει να κάνεις 5 απλά βήματα.

  • Κάνε κλικ στο βελάκι πάνω δεξιά στη μπλε μπάρα από τη σελίδα του προφίλ σου
  • Επίλεξε “Ρυθμίσεις
  • Αριστερά στη λίστα επίλεξε “Γενικά
  • Στο κέντρο της οθόνης πάτα “Διαχείριση λογαριασμού
  • Πάτα “Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας” και ακολούθησε τα βήματα για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία.

Δες επίσης: Ποιος βλέπει το προφίλ σου στο Facebook!

ρυθμίσεις facebook the-man.gr

social media ρυθμίσεις

Σε περίπτωση που έχεις τον λογαριασμό σου στα Αγγλικά μπορείς να δεις στις εικόνες την αντίστοιχη διαδικασία. Αν όμως το μετανιώσεις και θελήσεις να τον ενεργοποιήσεις πάλι, μπορείς πολύ απλά να συνδεθείς με το e-mail και τον κωδικό που είχες. Μόλις τον επαναφέρεις όμως καλό θα ήταν να δεις αν είναι ασφαλής ο λογαριασμός σου στο Facebook!

Πως να διαγράψεις το προφίλ σου στο FB

οριστική διαγραφή προφίλ facebook

Αν θελήσεις να διαγράψεις το λογαριασμό σου εντελώς, θα πρέπει να το έχεις σκεφτεί σοβαρά, λόγω του ότι αν αποφασίσεις να κάνεις τη διαγραφή, δεν έχεις την δυνατότητα να τον ενεργοποιήσεις ξανά. Πριν ξεκινήσεις λοιπόν την διαδικασία σου δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσεις ένα backup με όλες τις πληροφορίες που έχεις μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μπορείς να κάνεις τη διαγραφή και το backup πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο Διαγραφή Facebook!

Previous post

6 Ανδρικά μποτάκια που πρέπει να έχεις για τον Χειμώνα!

Next post

5 Συνήθειες που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα σου!

The Author

Maria Pap.

Maria Pap.