δεν επικοινωνεί μαζί σου

Πως να καταλάβεις αν έχει χάσει το ενδιαφέρον της!

by theman

Τα έχεις δώσει όλα στη σχέση σου αλλά κάτι σε προβληματίζει. Νιώθεις ότι η σύντροφός σου απομακρύνεται ή τα πράγματα δεν είναι όπως πριν. Είναι αρκετά εξαντλητικό να προσπαθείς να διαβάσεις τα σημάδια που σου δείχνει και να σκέφτεσαι τι κάνεις λάθος. Σε κυριαρχεί η σκέψη ότι η σύντροφός σου έχει χάσει το ενδιαφέρον της;

Το θέμα των σχέσεων είναι αρκετά περίπλοκο και κουραστικό εάν υπάρχουν συναισθήματα από τη μια πλευρά. Δες εδώ ποια σημάδια δείχνουν ότι η κοπέλα σου έχει χάσει το ενδιαφέρον της και σκέψου πως θα την κερδίσεις ξανά!

Ποια σημάδια δείχνουν ότι η κοπέλα σου έχει χάσει το ενδιαφέρον της!

 

Το νιώθεις!

νιωθεις οτι απομακρυνεται

Μερικά πράγματα δε χρειάζονται αποδείξεις και περαιτέρω ανάλυση. Τα συναισθήματα και το προαίσθημα είναι αρκετά για να κατανοήσεις μια κατάσταση. Μην υποτιμάς αυτά που νιώθεις. Διάβασε την καρδιά και το μυαλό σου και θα πάρεις την απάντηση που ψάχνεις. Είσαι μέρος της σχέσεις και μπορείς να αντιληφθείς καλά τα προβλήματά της. Εάν νιώθεις ότι υπάρχει πρόβλημα από τη μία πλευρά, τότε ίσως η καλύτερη λύση είναι να το συζητήσεις μαζί της για να βρείτε μια κοινή λύση.

Δεν επικοινωνεί μαζί σου

δεν επικοινωνεί μαζί σου

Η επικοινωνία είναι βασικός παράγοντας τον σχέσεων. Είτε από κοντά, είτε με ένα τηλεφώνημα ή με ένα απλό μήνυμα. Η επικοινωνία δείχνει ενδιαφέρον προς την άλλη πλευρά σε οποιαδήποτε μορφή της. Όταν αυτή επιδιώκεται αποκλειστικά από εσένα και εσύ πάντα κάνεις το πρώτο βήμα, τότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον της. Άμα δε σου στέλνει, δε σου τηλεφωνεί ή δε ζητάει να βρεθείτε και εσύ είσαι ο μόνος που προσπαθεί να επικοινωνήσετε τότε ίσως να πρέπει να κάνετε μια κουβέντα για τα συναισθήματά της.

Δες επίσης : Οι 6 πιο συνηθισμένοι λόγοι που δεν σου στέλνει πρώτη μήνυμα!

Δε μοιράζεται μαζί σου την προσωπική της ζωή

δε μοιραζεται τη προσωπική της ζωη

Το γεγονός ότι είστε μαζί δε σημαίνει ότι δεν έχετε προσωπική ζωή. Η οικογένεια, οι φίλοι ακόμα και η δουλειά σας αποτελούν έναν ευρύτερο κοινωνικό κύκλο για τον κάθε ένα από  τους δυο σας. Σίγουρα υπάρχουν θέματα που σας επηρεάζουν και προέρχονται από αυτόν τον κύκλο. Εσύ πάντα ενημερώνεις τη σύντροφό σου για τα προβλήματα, τις σκέψεις ή τα γεγονότα που σε απασχολούν με τους φίλους ή την οικογένεια σου. Αντιθέτως., εκείνη κρατάει μια πιο απόμακρη στάση και σπανίως μοιράζεται πράγματα από το κοινωνικό της περιβάλλον. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι ίσως να μη σε νιώθει πια αρκετά κοντά της ή να μην ενδιαφέρεται τόσο για την άποψη σου.

Δε συζητάτε πια για το κοινό σας μέλλον

δεν κανετε κοινα πλανα

Υπήρχαν καιροί που συζητούσατε για το μέλλον σας, κάνατε όνειρα και θέτατε κοινούς στόχους. Κανονίζατε κοινά ταξίδια, γνωρίστηκαν οι οικογένειες σας και αποκτήσατε κοινές παρέες και φίλους. Πλέον, κάθε κατάσταση που σας δεσμεύει αποφεύγεται. Δε βλέπετε πια τις κοινές παρέες σας, οι μαζώξεις με τις οικογένειες έχουν μειωθεί και έχουν γίνει ανύπαρκτα τα σχέδια για κοινές διακοπές. Όλα αυτά είναι σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον η σύντροφός σου δε σε βλέπει στο μέλλον της.

Δες επίσης : 5 Σημάδια ότι σκέφτεται η σύντροφος σου τον χωρισμό!

Σε έχει συστήσει ως “φίλο”

σε συτηνει ως φιλο

Κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρα καλό. Έχει τύχει να συναντήσετε κάποιον γνωστό της σε κοινή σας έξοδο και να σε συστήσει ως φίλο της παρά ως σύντροφο της. Κάτι τέτοιο δείχνει ότι δε θέλει να μάθουν για τη σχέση σας, να δώσει διαφορετική εντύπωση για σένα ή ακόμα και να προμηνύει τις προθέσεις της απέναντι σου.

Δες επίσης : 5 Tips για να μη χαθεί η μαγεία σε μακροχρόνια σχέση!

Δεν προσπαθεί καθόλου

δεν προσπαθει καθολου

Μια σχέση χρειάζεται θυσίες και προσπάθεια για να αντέξει στο χρόνο και στις δυσκολίες. Μερικές φορές νιώθεις σαν να προσπαθείς μόνο εσύ. Δεν κάνει κάποια κίνηση για να βρεθείτε, δεν προτείνει νέα πράγματα να κάνετε μαζί, δε θέλει να συζητήσετε για οποιοδήποτε θέμα. Όλα αυτά δείχνουν ότι επαναπαύεται στη δική σου προσπάθεια και ανεκτικότητα και σίγουρα είναι ένα σημάδι ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον της. Άλλωστε όταν θέλεις κάτι να μείνει, προσπαθείς και παλεύεις γι’ αυτό!

Είναι συνεχώς στο κινητό της

ειναι συνεχεια στο κινητο

Όταν κάποιος σε θέλει και ενδιαφέρεται για εσένα, προσπαθεί να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί σου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη σπατάλη χρόνου από το κινητό τηλέφωνο. Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για να είναι στο τηλέφωνο, παρόλα αυτά σου δείχνει μηδενικό ενδιαφέρον και δεν ασχολείται καθόλου μαζί σου. Με λίγα λόγια σε αποφεύγει και δεν ενδιαφέρεται!

Δε σε ρωτάει ποτέ για τα συναισθήματά σου

δεν ενδιαφερεται για τα συναισθηματα σου

Δες επίσης : 6 Σημάδια ότι δεν σε θέλει, απλά θέλει μόνο την προσοχή σου!

Σε μια υγιή σχέση, φροντίζεις και τα δύο μέλη της σχέσης να είναι καλά και να συζητούνται τα προβλήματα και των δύο. Εσύ τη ρωτάς συνέχεια αν την απασχολεί κάτι, για τα συναισθήματα της αλλά εκείνη φαίνεται να μην ανταποδίδει το ενδιαφέρον. Η αδιαφορία είναι από τα πιο άσχημα συναισθήματα. Όταν η σύντροφος σου αδιαφορεί για το πως νιώθεις, μάλλον έχει χάσει το ενδιαφέρον της.

Παραπάνω, σου δείξαμε μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημάδια που δείχνουν ότι η σύντροφός σου μάλλον έχει χάσει το ενδιαφέρον της στη σχέση. Με μια απλή και ειλικρινή κουβέντα, μπορείτε να βρείτε μια κοινή γραμμή και μια μέση λύση και για τους δύο. Όλα θα πάνε καλά όταν το θέλεις πραγματικά!

Related Posts