Σημάδια ότι σκέφτεται να χωρίσει: αποφεύγει το σεξ και δεν φλερτάρει

5 Σημάδια ότι σκέφτεται η σύντροφος σου τον χωρισμό!

by theman

Οι σχέσεις είναι μια αμφίδρομη ισορροπία που πρέπει πάντα να τηρείται. Αν νιώθεις ότι γέρνει προς την μία μεριά τότε σίγουρα πάει κάτι λάθος. Ίσως είναι ένα από τα σημάδια ότι απλά δεν πάει άλλο. Σίγουρα μπορείς ακόμα να σώσεις την σχέση σου, ποτέ δεν είναι αργά αν το θέλετε και οι δύο.

Για να μην αρχίζεις να διαβάζεις συμβουλές για το πως θα την κερδίσεις πίσω, δώσε προσοχή σε αυτό το άρθρο. Θα μάθεις λοιπόν, 5 σημάδια ότι σκέφτεται να σε χωρίσει η σύντροφος σου!

Δες επίσης: 7 Τρόποι να διατηρήσεις την φλόγα στη σχέση σου!

5 σημάδια ότι η σχέση σου σκέφτεται να σε χωρίσει!

1) Δεν σου δίνει την προσοχή της

Η γυναίκα αγνοεί τον άνδρα, δυστηχισμένη

Είναι ένα από τα κλασσικά σημάδια που δείχνουν ότι όλα οδεύουν προς τον χωρισμό. Παρατήρησε πόση σημασία σου δίνει πλέον. Μιλάτε όπως μιλούσατε πριν λίγο καιρό, εβδομάδες ή και χρόνια; Ναι σίγουρα δεν θα είναι όπως πρωτογνωριστήκατε και υπήρχε τσουβάλι ενθουσιασμό. Αλλά σε κάθε σχέση όταν ο άλλος παύει να σου δίνει σημαντικό ποσοστό της προσοχής του τότε βαράνε καμπάνες. Μην ξεκινήσεις απλά να την ζητάς, δεν θα σε πάρει στα σοβαρά και απλά θα στην δώσει εκείνη την στιγμή και μετά πάλι στα ίδια.

Tip: Προτίμησε να της δείξεις ότι αξίζεις την προσοχή της. Πως; Με το να αλλάξεις το πρόγραμμα σου, να δοκιμάσεις καινούργιες ασχολίες και να βελτιώσεις την ζωή σου. Από ασχολίες μπορείς να δοκιμάσεις την κηπουρευτική, ένα άθλημα ή ένα χόμπι όπως ζωγραφική. Δοκίμασε νέα πράγματα και δείξε ότι θέλεις συνεχώς να εξελίσσεσαι και τότε ίσως κερδίσεις το ενδιαφέρον της.

Δες επίσης: 4 Πράγματα που σκοτώνουν μια σχέση!

2) Είναι 100% αρνητική

Η γυναίκα είναι αρνητική προς τον άνδρα, ένα από τα σημάδια ότι πάει προς χωρισμό

Δεν εννοούμε ότι αν σου πει όχι σε μία πρόταση της στιγμής πρέπει να συμπεράνεις ότι θα σε χωρίσει! Όμως αν κάθε φορά που προσπαθείς να σπάσεις την καθημερινότητα βλέπεις μία αρνητική απάντηση τότε μυρίζει μπαρούτι. Κανένας που θέλει και ζητά τον άλλον στην ζωή του δεν θα είναι τόσο αρνητικός σε προτάσεις που μπορούν να σώσουν μία σχέση. Αν κιόλας δεν σου δίνει την προσοχή της, άνοιξε τα μάτια σου και δες τα σημάδια!

Δες επίσης: 8 Λόγοι που μια γυναίκα φεύγει από μια σχέση!

3) Περνάει πολύ χρόνο με φίλες

Περνάει χρόνο με τις φίλες της, άλλο ένα από τα σημάδια για χωρισμό

Τα λόγια είναι περιττά για όταν ένα ραντεβού δικό σας ακυρώνεται για μία έξοδο με φίλες ή φίλους. Εννοείται πρέπει να είσαι ελαστικός και να μην πιέζεις καταστάσεις αλλά αν το ραντεβού σας το είχατε κανονίσει πριν μία βδομάδα είναι κίτρινη κάρτα αν αυτή το ακυρώσει για μία συνηθισμένη έξοδο. Επίσης αν βλέπεις ότι σπανίζουν οι βόλτες σας και δεν επενδύει σε εσάς, σκέψου καλά πόσο κατάλληλη είναι για σένα. Είναι πολύ πιθανόν να θέλει να στο φέρει με έναν κομψό τρόπο ότι θα σε χωρίσει.

Δες επίσης: 5 Πρωτότυπα μέρη για να την βγάλεις για ραντεβού!

4) Δεν φλερτάρετε και δεν κάνετε σεξ

Σημάδια ότι σκέφτεται να χωρίσει: αποφεύγει το σεξ και δεν φλερτάρει

Για να διατηρηθεί η φλόγα σε μία σχέση πρέπει να υπάρχει αρκετό φλερτ. Το φλερτ είναι μία ανανέωση σε μία σχέση και όταν αυτό λείπει τότε φέρνει προβλήματα, ρουτίνα και βαρεμάρα. Αν βλέπεις ότι φλερτάρεις την σύντροφο σου και αυτή δεν ανταποκρίνεται είναι ένα από τα σημάδια που ίσως σκέφτεται να σε χωρίσει. Επιπλέον, όταν και το σεξ είναι απών και δεν φταίει που δεν μπορείς να την “απογειώσεις” καταλαβαίνεις ότι δεν πάει τίποτα καλά.

Βρες τρόπο να επικοινωνήσεις και να καταλάβεις αν έκανες κάτι και την ξενέρωσε. Αν η απάντηση είναι αρνητική και απλά έχει πονοκέφαλο ή δεν έχει ερωτική διάθεση τότε καλό θα είναι να συζητήσεις που το πηγαίνει.

Δες επίσης: Πότε το αθώο φλερτ θεωρείται απιστία;

5) Τσακώνεστε συνέχεια

Η γυναίκα και ο άνδρας έχουν μαλώσει

Εννοείται ένα από τα σημαντικότερα σημάδια που δείχνουν ότι η σύντροφος σου σκέφτεται να σε χωρίσει. Παρατήρησε αν τσακώνεστε για το παραμικρό και γίνεται θέμα από το μηδέν. Αν σου πει κατά τον τσακωμό φράσεις του τύπου “δεν με καταλαβαίνεις” ή “δεν με ακούς” τότε πρόσεξε την επόμενη κίνηση σου. Αυτές οι φράσεις σημαίνουν ότι δεν δίνεις το απαραίτητο ενδιαφέρον ή προσοχή σε αυτήν. Η γυναίκα το αντιλαμβάνεται μέσω της γλώσσας του σώματος σου, που δείχνει αδιάφορη και κλειστή όταν αυτή σου μιλάει. Όταν αυτό επαναλαμβάνεται καθημερινά τότε ξέρεις πως η σχέση σου σκέφτεται ότι δεν καλύπτεται και ίσως και τον χωρισμό. Δώσε προσοχή!

Tip: Θέλει σίγουρα να νιώσει ότι την ακούς, οπότε πες της το κοιτώντας την στα μάτια και ακουμπώντας την στον αγκώνα. Μία ακόμα από τις συμβουλές για να γίνεις καλύτερος στην επικοινωνία είναι να γνέφεις 3 φορές από την αριστερή μεριά όταν μιλάει ο συνομιλητής σου.

Δες επίσης: Πως να αντιμετωπίσεις την γκρίνια της κοπέλας σου! 

Θέλει να χωρίσει ή είναι παροδικό;

Ευτυχισμένο ζευγάρι

Ας μείνουμε στο γεγονός ότι για να έχεις μία υγιή σχέση πρέπει να επικοινωνείς το καθετί που σε προβληματίζει. Αν αυτό είναι η επικοινωνία και το φλερτ τότε το λες. Αν είναι το ότι δεν υπάρχει ερωτική διάθεση επίσης το λες. Όταν αυτή η κατάσταση κρατάει καιρό τότε μην δίνεις άλλες δικαιολογίες στον εαυτό σου. Πιάσε και συζήτα με την σχέση σου και τι την ενοχλεί ή θα ήθελε να αλλάξει. Αυτά λοιπόν τα 5 αποτελούν!

Related Posts