den aresei minima

Οι 6 πιο συνηθισμένοι λόγοι που δεν σου στέλνει πρώτη μήνυμα!

by theman

Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι “άγραφοι κανόνες” για το φλερτ που προστάζουν ότι το αγόρι συνήθως θα πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά και εσείς χρειάζεστε μια επιβεβαίωση και είναι λογικό να απογοητεύεστε όταν η κοπέλα που σας ενδιαφέρει δεν στέλνει πρώτη μήνυμα ποτέ.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: οι γυναίκες είμαστε λίγο απρόβλεπτες! Η γνωριμία με έναν άνθρωπο είναι πάντα κάπως άβολη στην αρχή, ειδικά όταν δεν γνωρίζουμε πράγματα γι’αυτόν από τη μια, αλλά ενδιαφερόμαστε να τον γνωρίσουμε καλύτερα από την άλλη.

Το άγχος της αποδοχής είναι δεδομένο και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’αυτό. Ωστόσο,  υπάρχουν κάποιοι συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους μπορεί μια κοπέλα να μην σου στέλνει πρώτη μήνυμα, και σου ετοίμασα μια λίστα για να κατανοήσεις καλύτερα την κατάσταση.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές ραντεβού για ντροπαλούς άντρες!

 

Γιατί δεν σου στέλνει πρώτη μήνυμα;

den stelnei prwti

#1 Δεν της αρέσει να στέλνει μηνύματα

den aresei minima

Ο πρώτος λόγος είναι ο πιο απλός αλλά συνήθως είναι η τελευταία εξήγηση που δίνουμε στον εαυτό μας όταν το άγχος μας για αποδοχή μας καταβάλλει, όσο παράλογο και αν ακούγεται. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην προτιμάει να επικοινωνεί μέσω απρόσωπων μηνυμάτων και να προτιμάει να σε δει από κοντά και να τα πείτε ή να μιλήσετε στο τηλέφωνο.

Εάν της στείλεις ένα μήνυμα και αργήσει να απαντήσει ή ξεχαστεί είναι φυσικό να νιώθει άβολα και η ίδια επειδή φαίνεται απρόσιτη ενώ στην πραγματικότητα απλά δεν ασχολείται τόσο με το κινητό της. Μην το πάρεις προσωπικά, δεν είναι ότι δεν θέλει να στείλει σε εσένα μήνυμα συγκεκριμένα, δεν θέλει να στέλνει γενικώς πουθενά!

#2 Είναι (πραγματικά) απασχολημένη

apasxolimeni gunaika minima

Όλοι ξέρουμε ότι η πιο ανούσια δικαιολογία για κάποιον που δεν μας στέλνει μήνυμα ποτέ είναι το “ήμουν απασχολημένος”. Ωστόσο όπως και το #1 και σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάτι τέτοιο να ισχύει.

Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη της απαιτήσεις τη σύγχρονης καθημερινότητας, ένας άνθρωπος που έχει πολλές υποχρεώσεις μπορεί όντως για συγκεκριμένες περιόδους πίεσης να ξεχνάει να στείλει μήνυμα. Αν και το ρητό λέει “όποιος θέλει βρίσκει χρόνο” αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει ακριβώς έτσι. Προσπάθησε να έχεις κατανόηση.

Σε περίπτωση όμως που αυτό γίνεται συστηματικά σημαίνει ότι είτε έχει κάνει μια επιλογή για τη ζωή της και εσύ είσαι δευτερεύων ρόλος( λαμβάνοντας αυτό υπόψη μπορείς να αποφασίσεις που θέλεις να βρίσκεσαι) σε αυτή όντως ή απλά το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία.

#3 Έχει συνηθίσει να της στέλνεις εσύ πρώτος

kopela minima

Όλοι μας όσο ενθουσιασμένοι και να είμαστε σε μία σχέση, έρχεται ο καιρός που θέλουμε τα πράγματα να έρθουν σε μια ισορροπία. Ακόμα και αν στην αρχή εσύ ήσουν αυτός που έστελνε πάντα πρώτος μήνυμα, κάποια στιγμή θα θέλεις να δεις ενδιαφέρον και από την άλλη πλευρά.

Βέβαια είναι γνωστό ότι εμείς εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους να μας φέρονται όπως εμείς θέλουμε. Αν μέχρι τώρα έστελνες μόνο εσύ λογικό είναι να μην μπαίνει στη διαδικασία το άλλο μέλος της σχέσης εύκολα να κάνει το ίδιο. Κανείς δεν θέλει να αλλάξει κάτι ειδικά όταν αυτό του αρέσει.

Όπως όμως η δυναμική μιας σχέσης δημιουργείται, με τον ίδιο τρόπο μπορεί και να αλλάξει. Βάλε το θέμα με την πρώτη ευκαιρία, στον κατάλληλο χρόνο υπό συζήτηση και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!

#4 Δεν θέλει να σε ενοχλεί

kopela stelnei minima

Όλοι αγαπάμε τους διακριτικούς ανθρώπους, είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό! Αν η κοπέλα σου ανήκει σε αυτή τη κατηγορία είσαι πολύ τυχερός για αρχή.

Ο λόγος που μπορεί να μην σου στέλνει πρώτη είναι επειδή ίσως νιώθει ότι σε απασχολεί και σε βγάζει από το πρόγραμμα σου. Ειδικά εάν είσαι ένας ιδιαίτερα πολυάσχολος άνθρωπος με πολλές υποχρεώσεις είναι φυσιολογικό να σκέφτεται κάτι τέτοιο.

Μπορείτε να βρείτε μια λύση μαζί και να συζητήσετε το πρόγραμμα σου και το δικό της ώστε να υπάρχει μια σαφής και ξεκάθαρη ιδέα γι’ αυτά και από τους 2 σας. Επίσης μπορείτε να θεσπίσετε τους δικούς σας προσωπικούς κανόνες που θα είναι κάτι σαν παιχνίδι πχ. στις 3 κάθε μεσημέρι θα στέλνουμε από μια φατσούλα με καρδούλες ο ένας στον άλλο.

#5 Δεν έχεις κάτι ενδιαφέρον να συζητήσεις

oxi endiaferon suzitisi

Εδώ θα πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις και μια ειλικρινής αυτοκριτική, αφού έχεις απορρίψει όλες τις παραπάνω υποθέσεις. Ο λόγος που μπορεί να μην σου στέλνει πρώτη μήνυμα είναι επειδή απλά δεν έχεις εσύ κάτι ενδιαφέρον να πεις.

Αν οι συζητήσεις που ξεκινάς είναι επιφανειακές, τα μηνύματα σου είναι 5 λέξεις και αυτές με το ζόρι ή απαντάς μονολεκτικά σε θέματα που συζητάτε τότε αποθαρρύνεις το συνομιλητή σου να εμπλακεί στη συζήτηση. Πόσο μάλλον μια κοπέλα που ενδιαφέρεται και θέλει να νιώσει και αυτή ενδιαφέρουσα αντίστοιχα!

Ίσως είναι ένα σημάδι αμηχανίας εκ μέρους σου ή απλά όντως δεν έχει πολλά ενδιαφέροντα ή τουλάχιστον σχετικά με την κοπέλα σου ώστε να τα συζητήσετε μαζί. Προσπάθησε να βελτιώσεις το επικοινωνιακό σου προφίλ και αν αυτό δεν αρκεί, μάλλον τότε θα πρέπει να αποδεχθείς ότι δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα!

#6 Δεν ενδιαφέρεται

stelnei prwti minima

Δες επίσης: 8 Λόγοι που μια γυναίκα σου λέει ψέμματα!

Είναι η κοπέλα αυτή που θα σου απαντήσει με το ζόρι όταν βρίσκεται στο λεωφορείο ή στη δουλειά και βαριέται. Συνήθως ούτε αυτή προσφέρει μια ενδιαφέρουσα και ζωντανή συζήτηση και αργεί πολύ να απαντήσει όταν της στέλνεις μήνυμα.

Γιατί σου απαντάει ακόμα; Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που κάποιος άνθρωπος εξακολουθεί να διατηρεί μια υποτυπώδη επαφή αλλά δεν ενδιαφέρεται πραγματικά να εμπλακεί σε μια σχέση. Δεν έχεις όμως ούτε χρόνο για χάσιμο αλλά ούτε και ενέργεια να σπαταλάς σε ανούσιες συζητήσεις.

Αν η κοπέλα που μιλάς ανήκει σε αυτή την κατηγορία χρήσιμο θα ήταν να σταματήσεις να της μιλάς για να δεις κατά πόσο θα το προσπαθήσει και αυτή. Βέβαια κατά πάσα πιθανότητα απλώς θα επιβεβαιώσεις τις υποψίες σου. Όπως και να έχει θα έχεις μια οριστική απάντηση!

Related Posts