ζευγάρι διασκεδάζει

5 Tips για να μη χαθεί η μαγεία σε μακροχρόνια σχέση!

by tzinav
Αναμφίβολα, όταν μια σχέση ξεκινάει τα συναισθήματα είναι έντονα και η φλόγα δυνατή. Καθώς ο χρόνος περνά όμως είναι πιθανό η καθημερινότητα να επιφέρει ρουτίνα και να χαθεί η σπίθα της αρχής. Ευτυχώς όμως μπορείς να συμβάλλεις στο να μη χαθεί η μαγεία σε μια μακροχρόνια σχέση με μερικές απλές κινήσεις!
Αναπόφευκτα οι σχέσεις αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να φύγει κάθε ρομαντισμός και σπίθα. Δες 5 απλά tips για να μη χαθεί η μαγεία σε μια μακροχρόνια σχέση!

Πως να διατηρήσεις τη σπίθα στη σχέση ακόμα και μετά από χρόνια!

 

1. Βγείτε ραντεβού

άντρας γυναίκα πίνουν κρασί ραντεβού μαγεία μακροχρόνια σχέση

Καθώς τα χρόνια περνούν είναι πιθανό να μη βγαίνετε πλέον ραντεβού με τη σύντροφο σου. Ωστόσο, τα ραντεβού είναι κάτι που θυμίζει τις αρχές σας, επομένως φέρνει στο νου ευχάριστες αναμνήσεις. Για το λόγο αυτό πρέπει να τα επαναφέρετε στη ζωή σας. Μια στο τόσο λοιπόν κάντε μια κράτηση σε ένα μαγαζί που σας αρέσει, ντυθείτε όμορφα και βγείτε μόνο οι δυο σας, χωρίς άλλα άτομα, ώστε να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου και να φλερτάρετε όπως στις αρχές.

Δες επίσης: Τι να κάνεις αν η σύζυγος σου σε απατάει!

2. Αφήστε για μια ώρα καθημερινά τα κινητά στην άκρη

ζευγάρι μιλάει πίνει καφέ μαγεία μακροχρόνια σχέση

Το κινητό έχει μπει τόσο πολύ στη ζωή μας που μπορεί να μένουμε κολλημένοι στην οθόνη ακόμα κι αν δίπλα μας κάθεται ο άνθρωπος μας. Για να μην παρασυρθείτε από κάτι τέτοιο συμφωνείστε μεταξύ σας μια ώρα κάθε μέρα που θα αφήσετε τα κινητά σας στην άκρη και θα συζητήσετε χωρίς αντιπερισπασμούς. Έτσι, θα επικεντρωθείτε καλύτερα ο ένας στον άλλο και θα γίνετε καλύτεροι ακροατές.

3. Κάνε μικρές εκπλήξεις

άντρας δίνει λουλούδια κοπέλα έκπληξη

Οι εκπλήξεις είναι κάτι που κρατάει το ρομαντισμό και το στοιχείο του ευχάριστου αιφνιδιασμού ζωντανό σε μια σχέση. Ακόμα λοιπόν κι αν τα χρόνια έχουν περάσει υπάρχουν τρόποι να την εκπλήξεις! Για παράδειγμα, μπορείς μια τυχαία μέρα γυρνώντας από τη δουλειά να της φέρεις λίγα λουλούδια ή να της ετοιμάσεις ένα δείπνο. Δε χρειάζεται οι εκπλήξεις σου να είναι υπερπαραγωγή για να της αρέσουν. Είναι σίγουρο ότι τέτοιες κινήσεις θα διατηρήσουν τη μαγεία στη σχέση αφού βοηθάν στο να μη βαρεθείτε ο ένας τον άλλο.

4. Μην παραμελείς την υγιεινή σου

άντρας τατουάζ κάνει μπάνιο

Όσα χρόνια κι αν περάσουν στη σχέση κάτι που δεν πρέπει να παραμελείς ποτέ είναι η προσωπική υγιεινή σου! Το να χαλαρώνεις και να αναβάλεις το μπάνιο, το αποσμητικό ή τα καθαρά ρούχα επειδή θεωρείς ότι δε θα ενοχλεί την κοπέλα σου είναι μεγάλο λάθος! Κάτι τέτοιες συμπεριφορές είναι που διώχνουν κάθε ρομαντισμό και οδηγούν τη σχέση στο να βαλτώσει.

5. Δοκιμάστε κάτι νέο μαζί

ζευγάρι χορεύει

Το να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι ή να κάνετε ένα ταξίδι κάπου που δεν έχετε ξαναπάει θα σας θυμίζει ότι έχετε πολλά ακόμα όμορφα και καινούρια πράγματα να ζήσετε μαζί ακόμα κι αν η σχέση σας διαρκεί πολλά χρόνια! Με τον τρόπο αυτό δεν αφήνετε τη μαγεία να χαθεί, δε ρουτινιάζετε και ανανεώνετε τη σχέση!

Related Posts