Πως να μετατρέψεις μια Android εφαρμογή για να παίζει στο PC σου!

by theman

Πόσες φορές έχεις κατεβάσει μια Android εφαρμογή ή κάποιο παιχνίδι στο κινητό σου και κόλλησες, αλλά έπειτα από αναζήτηση παρατήρησες ότι δεν υπάρχει η αντίστοιχη και για το PC; Σίγουρα πάρα πολλές!

Υπάρχουν αμέτρητα Android apps που μπορείς να έχεις στο smartphone σου, είτε θέλεις να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου και να δημιουργείς επαγγελματικά βίντεο, είτε προτιμάς να φτιάχνεις και να κατεβάζεις μουσική.

Προφανώς όμως, τα πιο εθιστικά είναι τα παιχνίδια. Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε αδειάσει την μπαταρία του κινητού μας παίζοντας. Γενικότερα στο play store μπορείς να βρεις προτάσεις για τα πάντα, δεν συμφέρει όμως να εξαντλείς διαρκώς την μπαταρία σου. Υπάρχει μια πολύ καλύτερη λύση, η οποία ονομάζεται Chrome APK Packager.

Με το Chrome APK Packager, μπορείς να μετατρέψεις όλες αυτές τις εφαρμογές ώστε να παίζουν μέσω του Chrome και στον υπολογιστή σου. Τι θα πρέπει να κάνεις λοιπόν για να το καταφέρεις;

 

Chrome APK Packager: Πως να κάνεις μια Android εφαρμογή να παίζει στον chrome!

efarmoges-kiniton-gia-pc

Αρχικά όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να μπεις από το smartphone σου και να κατεβάσεις την πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome APK packager, την οποία μπορείς να την βρεις εδώ!

efarmoges-android-gia-pc

Μόλις την κατεβάσεις και αφού την εγκαταστήσεις, θα πρέπει να την ανοίξεις και να επιλέξεις την εφαρμογή που θέλεις να μετατρέψεις και έπειτα να πατήσεις το “Generate Chrome APK”.

Μόλις τελειώσει η διαδικασία της μετατροπής, θα σου εμφανίσει το μήνυμα “ Finished, Chrome APK.ZIP located in ChromeAPKS folder.. “, που σημαίνει ότι το αρχείο σου έχει ήδη αποθηκευτεί και είναι έτοιμο για να το χρησιμοποιήσεις.

android-apps-metatropi-pc

Για να το βρεις τώρα, το πιο πιθανό είναι να έχει δημιουργηθεί ένας επιπλέον φάκελος μέσα στην μνήμη του κινητού σου ή αν δεν υπάρχει χώρος εκεί τότε στην extra μνήμη, με την ονομασία ChromeAPKS. Από εκεί τώρα, μπορείς συνδέοντας το USB καλώδιο στο laptop ή τον σταθερό σου υπολογιστή και στο κινητό σου να μεταφέρεις την εφαρμογή.

Όπως μπορείς πολύ εύκολα να καταλάβεις και από την ονομασία του προγράμματος, για να ανοίξεις τα apps που κατεβάζεις θα πρέπει να χρησιμοποιείς μόνο τον Chrome και κανέναν άλλο browser!

Related Posts