ζευγάρι γελάει κουζίνα άβολο στάδιο της σχέσης

Πως να ξεπεράσεις το άβολο στάδιο της σχέσης!

by tzinav

Η αρχή μιας σχέσης είναι γεμάτη νέες εμπειρίες, ανυπομονησία και ενθουσιασμό. Παρόλα αυτά, στην αρχή υπάρχει πάντα ένα άβολο στάδιο της σχέσης μέχρι να γνωριστείτε καλά και να λυθείτε. Αν και είναι σχεδόν αναπόφευκτο αυτό το άχαρο διάστημα, υπάρχουν τρόποι για να το ξεπεράσεις πιο γρήγορα!

Είναι αλήθεια ότι η αμηχανία στην αρχή μιας σχέσης είναι κάτι πολύ συχνό, ωστόσο μπορεί να σου προκαλεί άγχος και δυσφορία. Δες λοιπόν πώς μπορείς να ξεπεράσεις το άβολο στάδιο της σχέσης πιο γρήγορα ώστε να ξεκινήσει το όμορφο διάστημα!

5 Τρόποι για να προσπεράσεις το άβολο στάδιο της σχέσης!

 

Να είσαι αυθεντικός

ζευγάρι περπατάει μιλάει

Είναι πολύ πιθανό στην αρχή της σχέσης να μπεις σε πειρασμό να κρύψεις μερικά πράγματα του χαρακτήρα σου στην προσπάθεια σου να φανείς πιο γοητευτικός. Έτσι όμως αυτό που καταφέρνεις είναι να παρατείνεις το διάστημα γνωριμίας, το οποίο συνήθως είναι το πιο άβολο. Δείξε λοιπόν τον πραγματικό σου εαυτό στην κοπέλα σου και θα δεις ότι τόσο εσύ όσο κι εκείνη θα νιώσετε πιο άνετα.

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι!

Κάνε ερωτήσεις

άντρας γυναίκα γελάνε μιλάνε

Το παν για να φύγει η αμηχανία είναι να γνωριστείτε καλύτερα με την κοπέλα σου. Για να το πετύχεις αυτό χρειάζεται να ρωτήσεις και να μάθεις πράγματα για εκείνη. Κάνε λοιπόν ερωτήσεις για το παρελθόν, τα ενδιαφέροντα, την οικογένεια, τη δουλειά και βασικά για τα πάντα! Αυτό είναι ο τρόπος για να την μάθεις πιο γρήγορα και να έρθετε πιο κοντά.

Δες επίσης: Πως να προσεγγίσεις μια πιο ώριμη γυναίκα!

Γνώρισε τους δικούς της ανθρώπους

παρέα νέων

Ένας τρόπος για να μάθεις καλύτερα τη σύντροφο σου είναι μέσω των δικών της ανθρώπων. Μπορεί να είναι νωρίς να γνωρίσεις την οικογένεια της αλλά μπορείς άνετα να γνωρίσεις τις φίλες και τους φίλους της. Μέσω αυτών θα δεις μια άλλη πτυχή της και θα έρθεις πιο κοντά της. Θα βοηθούσε να κάνεις κι εσύ το ίδιο με τους δικούς σου φίλους.

Δες επίσης: Τα 6 καλύτερα μέρη για φλερτ!

Μην κουκουλώνεις τις διαφωνίες

αγόρι κορίτσι μιλάνε έντονα άβολο στάδιο της σχέσης

Ακόμα και στην αρχή της σχέσης είναι πιθανό να προκύψουν διαφωνίες ή δυσαρέσκειες. Με το να καταπνίγεις τα πραγματικά σου συναισθήματα δεν δίνεις στη σύντροφο σου τη δυνατότητα να μάθει τι σε ενοχλεί. Αυτό μπορεί να διαιωνίσει τα προβλήματα. Και μπορεί στην αρχή να σου φαίνεται αμήχανο να μιλήσεις για κάτι που σε ενόχλησε αλλά είναι αυτό που θα πάει τη σχέση σε άλλο επίπεδο!

Δες επίσης: 5 Αλήθειες για την συγκατοίκηση με την κοπέλα σου!

Ρίξε τις άμυνες σου

ζευγάρι γελάει κουζίνα άβολο στάδιο της σχέσης

Χαρακτηριστικό μιας υγιούς και βαθιάς σχέσης είναι η ευαλωτότητα. Με άλλα λόγια, για να έρθεις πραγματικά κοντά με τη σύντροφο σου πρέπει να ρίξεις τις άμυνες σου και να αφήσεις να φανούν ακόμα και πτυχές σου που δε θεωρείς ελκυστικές. Αυτή είναι μια γενναία κίνηση που θα σας φέρει πιο κοντά!

Related Posts