Συμβουλές για άντρες φλερτ

Τα 6 καλύτερα μέρη για φλερτ!

by theman

Εξαιτίας της τωρινής κατάστασης που επικρατεί, το φλερτ έχει γίνει αρκετά δύσκολο. Αυτός είναι και ο λόγος που όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν dating apps. Αν όμως σου αρέσει περισσότερο να φλερτάρεις πρόσωπο με πρόσωπο και θέλεις να έχεις περισσότερη επιτυχία, θα πρέπει να έχεις στο νου σου και τα κατάλληλα μέρη για φλερτ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς των ραντεβού, το φλερτ μπορεί να γίνει οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Αν όμως θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σου, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν μέρη για φλερτ που έχεις περισσότερες πιθανότητες να εξελιχθούν σε κάτι παραπάνω. Όμως, όπου κι αν θέλεις να φλερτάρεις, αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα είναι αυτοπεποίθηση.

Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για φλερτ!

 

Σε καφετέριες & Μπαρ

μέρη για φλερτ καφετέρια

Οι καφετέριες και τα μπαρ είναι γνωστό ότι είναι τα μέρη που θα βρεις πιο εύκολα singles. Προσπάθησε να αποφύγεις τις ατάκες που μπορεί να κάνουν την άλλη να νιώσει αμήχανα. Ένας όμορφος τρόπος για να πλησιάσεις κάποια που βλέπεις ότι δείχνει ένα ενδιαφέρον είναι να την πλησιάσεις και να την ακουμπήσεις ελαφρώς κοιτώντας την στα μάτια.

Ένα μικρό σπρώξιμο είναι αρκετό, για να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα. Μην προσπαθήσεις να είσαι σε επαφή μαζί της για ώρα. Μπορεί να μην της αρέσει και να μην έχει καλή κατάληξη όλο αυτό. Τα μικρά πειράγματα μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

Δες επίσης: 7 Πράγματα που πρέπει να προσέξεις όταν φλερτάρεις μια γυναίκα στο μπαρ!

Στο πάρκο

φλερτ βόλτα πάρκο με σκύλο

Μια απλή βόλτα με τον σκύλο σου μπορεί να καταλήξει σε μια όμορφη σχέση. Σε ένα μεγάλο πάρκο είναι σίγουρο ότι μαζεύεται αρκετός κόσμος. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ανοιχτός και εύκολα προσεγγίσιμος.

Χαμογέλα περισσότερο, παίξε με τον σκύλο σου και άφησε τον να προσελκύσει εκείνος την κοπέλα που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.Πολύ σημαντικό όμως είναι και το να μην φοράς ακουστικά στα αυτιά σου. Θα δεις ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις μια γυναίκα στην παραλία!

Στο γυμναστήριο

άντρας φλερτ γυμναστήριο

Μπορεί να φαίνεται περίεργο το φλερτ στο γυμναστήριο, αλλά δεν είναι αν γίνει σωστά. Μπορείς να βρεις αρκετές ελεύθερες κοπέλες μέσα στο γυμναστήριο. Αυτό που χρειάζεσαι όμως δεν είναι να κάνεις επίδειξη το σώμα σου και τις γνώσεις σου πάνω στη γυμναστική. Προσπάθησε να πιάσεις κουβέντα χρησιμοποιώντας το χιούμορ σου. Να είσαι χαλαρός και πάνω απ’ όλα ο εαυτός σου!

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις μία γυναίκα αν δεν έχεις εμπειρία!

Στη σχολή χορού

ζευγάρι χορεύει τανγκό

Όλο και περισσότεροι άντρες στις μέρες μας επιλέγουν τον χορό σαν τρόπο έκφρασης, αλλά και για να είναι σε φόρμα. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο εύκολα μέρη για να φλερτάρεις, μιας και έρχεσαι πολύ κοντά με την παρτενέρ σου τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Μπορείς να δείξεις το ενδιαφέρον σου με τον τρόπο που την κοιτάς και φυσικά με τον τρόπο που την αγγίζεις.

Δες επίσης: Πως να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού!

Στο γάμο κάποιου φίλου ή γνωστού

γάμος σχέσεις

Σε ένα γάμο, σχεδόν οι μισοί από τους πιο νέους είναι singles. Είναι ένα πολύ καλό μέρος για να γνωριστείς με κάποια κοπέλα που σου αρέσει. Επίσης, είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσεις συζήτηση σε ένα γάμο.

Μπορείς να το ξεκινήσεις μόνος σου με την κλασσική ατάκα “είσαι από τη νύφη ή από τον γαμπρό”, ή ακόμα και να ζητήσεις από κάποιον φίλο που μπορεί να την γνωρίζει να σας συστήσει.

Δες επίσης: Πως θα καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή αν απλά είναι φιλική!

Στο πάρτι ενός φίλου σου

Συμβουλές για άντρες φλερτ

Τέλος, σε ένα μεγάλο πάρτι ενός φίλου είναι πολύ εύκολο να γνωρίσεις κόσμο μέσα από κοινές παρέες. Και μην ξεχνάς ότι ο χορός μας φέρνει πάντα πιο κοντά! Αν δεν γνωρίζεις αν έχει σχέση κάποια που μπορεί να σε ενδιαφέρει είναι πολύ εύκολο να το μάθεις. Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και να είσαι ειλικρινής. Θα εκτιμηθεί πολύ περισσότερο από το να κάνεις επίδειξη.

Να θυμάσαι ότι χρειάζεται εξάσκηση ακόμα και στο φλερτ. Μην περιμένεις να είσαι καλός από την πρώτη φορά και μην απογοητευτείς αν δεν πάει καλά. Όσες περισσότερες φορές προσπαθείς τόσο πιο άνετος θα γίνεις. Να θυμάσαι ότι όσο πιο άνετος είσαι τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας!

Μην ξεχνάς όμως να τηρείς και τους 6 Κανόνες για όταν φλερτάρεις με μία γυναίκα!

Related Posts