συμβουλές σχέση εμπιστοσύνη

Πως να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την εμπιστεύεσαι!

by theman

Η εμπιστοσύνη είναι ίσως το παν σε μια σχέση, αλλά όπως γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά, κερδίζεται δύσκολα. Όταν όμως νιώθεις ότι βρήκες τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις συνέχεια δίπλα σου και να μοιράζεσαι μαζί του όλες τις ευχάριστες και μη στιγμές, δεν αρκεί μόνο να πεις το “Σε εμπιστεύομαι”. Ο σκοπός είναι να της δείξεις έμπρακτα ότι την εμπιστεύεσαι, για να την κάνεις να νιώσει ακόμη πιο κοντά σου!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχεις αυτό και να κάνεις πιο δυνατή τη σχέση σου με απλές καθημερινές κινήσεις. Οι τρόποι που θα δεις στη συνέχεια είναι σίγουρα οι πιο αποτελεσματικοί και έχουν αποτέλεσμα ακόμη και στις πιο επιφυλακτικές γυναίκες!

6 Τρόποι για να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την εμπιστεύεσαι!

 

Μη κρύβεις το κινητό σου

σχέση εμπιστοσύνη κινητό τηλέφωνο

Το να κλειδώνεις συνέχεια το κινητό σου και να μην το αφήνεις ποτέ μόνο του σε κοινή θέα σε κάνει αυτομάτως ύποπτο. Ας μην αναφέρω το τι μήνυμα περνάς στην κοπέλα σου όταν παίρνεις το τηλέφωνο μαζί σου στο μπάνιο. Φαντάσου μόνο να στο έκανε εκείνη. Σίγουρα το μυαλό σου θα γεννούσε διάφορα σενάρια για το τι μπορεί να κρύβει.

Αντί λοιπόν να το βάλεις κατευθείαν στην τσέπη σου, ή να το παίρνεις μαζί σου όπου πας, δείξτης ότι δεν έχεις τίποτα να κρύψεις και άφησε το κινητό σου στο τραπέζι δίπλα της. Δεν θα μπει καν στον κόπο να το ψάξει.

Δες επίσης: 6 Λάθη που κάνεις στην αρχή μίας σχέσης!

Δώστης χώρο να βγει μόνη της

συμβουλές σχέση εμπιστοσύνη

Αν θέλεις να έχεις μια υγιής σχέση θα πρέπει να της αφήνεις το περιθώριο να βγει και μόνη της. Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε παντού μαζί. Πρέπει να της δείχνεις εμπιστοσύνη όταν βγαίνει να διασκεδάσει με τις φίλες της, χωρίς να την τσεκάρεις όλη την ώρα. Έτσι, θα κάνει κι εκείνη το ίδιο όταν θα θέλεις να βγεις με τους φίλους σου για να δεις μπάλα ή να πιείτε το ποτό σας. Και να θυμάσαι πάντα να της εύχεσαι να περάσει καλά!

Δες επίσης: 7 Τρόποι να δείξεις στη κοπέλα σου ότι την αγαπάς!

Μη ψάχνεις το κινητό και τα πράγματα της

συμβουλές άντρες εμπιστοσύνη σχέση

Είναι πολύ σημαντικό να σέβεσαι την ιδιωτικότητα της κοπέλας σου. Ο σκοπός δεν είναι να ψάχνεις το κινητό και τον υπολογιστή της για μηνύματα και φωτογραφίες, αλλά να την ρωτάς ευθέως για όσα θέλεις να μάθεις. Πρέπει να μάθεις ποια είναι τα όρια σε μια σχέση και να μην τα ξεπερνάς.

Δες επίσης: 10 Πράγματα που κάνει ένας αληθινός άντρας σε μια σχέση!

Ζήτα την συμβουλή της για κάτι σημαντικό

tips ugiis sxesi the-man.gr

Δεν ζητάς την συμβουλή του οποιουδήποτε, οπότε με το να το κάνεις αυτό δείχνεις στην κοπέλα σου το πόσο την εμπιστεύεσαι και πόσο σε νοιάζει η άποψη της. Κάνοντας το αυτό θα αρχίσει και εκείνη να σου ανοίγεται και να ζητάει την βοήθεια σου σε οτιδήποτε την προβληματίζει. Αυτό, όπως καταλαβαίνεις, θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά.

Δες επίσης: 5 Πράγματα που θα κάνουν την κοπέλα σου χαρούμενη!

Να είσαι ειλικρινής απέναντι της

Τα ψέματα και οι μισές αλήθειες καταστρέφουν την εμπιστοσύνη σε ένα ζευγάρι. Αν πιάσεις το ταίρι σου να σου λέει μία, δύο φορές ψέματα, ή έστω να κρύβει πράγματα, θα αρχίσεις να αμφιβάλεις για ότι σου λέει από κει και πέρα. Φρόντισε λοιπόν να απαντάς με ειλικρίνεια σε αυτά που σε ρωτάει, ακόμη κι αν ξέρεις ότι μπορεί να μην της αρέσει η απάντηση που θα πάρει.

Δες επίσης : 7 Συμβουλές για να κάνεις μια γυναίκα ευτυχισμένη!

Δώστης τους κωδικούς του κινητού και του Facebook σου

πως να δείξεις ότι την εμπιστεύεσαι

Το να δώσεις τους κωδικούς σου σε μία κοπέλα απαιτεί να υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Οπότε, σίγουρα αυτό είναι το τελευταίο βήμα που θα πρέπει να κάνεις, όταν θα είσαι πλέον απόλυτα σίγουρος για τα συναισθήματα σου και την γυναίκα που έχεις απέναντι σου.

Με το να το κάνεις αυτό της δείχνεις ότι δεν έχεις τίποτα να της κρύψεις και πίστεψε με, το πιο πιθανό είναι να μην τους χρησιμοποιήσει ποτέ!

Related Posts