άντρας κοιτάει άλλη γυναίκα

6 Τρόποι που πληγώνεις τη σύντροφο σου!

by theman

Μια γυναίκα σκέφτεται διαφορετικά από έναν άνδρα. Έτσι, μπορεί εσύ να πιστεύεις ότι της φέρεσαι με τον καλύτερο τρόπο αλλά καταβάθος να τη πληγώνεις και να τη κάνεις να νιώθει άσχημα. Είναι μερικές λεπτομέρειες που οι γυναίκες μπορεί να παρατηρούν αλλά εσύ όχι. Και εκεί είναι που πρέπει να υπάρχει κατανόηση έτσι ώστε να συζητιούνται τα παράπονα του ενός και του άλλου έτσι ώστε να μη μένει κανένας παραπονεμένος.

Ας δούμε μαζί 6 πράγματα που κάνεις και καταβάθος κάνουν τη γυναίκα σου να νιώθει άσχημα και να πληγώνεται!

6 Πράξεις που κάνουν μια γυναίκα να νιώσει άσχημα!

 

1.Μιλάς για άλλες γυναίκες με τρόπο που δεν έχεις μιλήσει ποτέ για εκείνη

δυσαρεστημένη γυναίκα σε ραντεβού

Ακόμα και η πιο μη ζηλιάρα σύντροφος, εάν σε ακούσει να μιλάς με όμορφα λόγια για άλλη γυναίκα, θα στραβώσει. Και ειδικά όταν χρησιμοποιείς λόγια που δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ για εκείνη. Έτσι λοιπόν εάν της εξηγείς για το πόσο τέλεια είναι η εργοδότης σου ή πόσο καταπληκτική είναι η γυμνάστρια σου, τότε δώσε λίγο προσοχή στο πως θα εκφράσεις τον ενθουσιασμό σου γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί.

Δες επίσης: 8 Σημάδια ότι βρίσκεσαι σε μια τοξική σχέση!

2. Δεν αναγνωρίζεις τις προσπάθειες της

κουρασμένη γυναίκα

Μια γυναίκα μπορεί να προσπαθεί πολύ για εσένα αλλά εσύ να το θεωρείς δεδομένο ή να μη το αναγνωρίζεις. Αυτό σίγουρα τη πληγώνει και τη κάνει να νιώθει πως προσπαθεί άδικα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα νιώσεις ότι έκανε κάτι για εσένα μη ξεχάσεις να της το αναγνωρίσεις και να της κάνεις ένα μικρό κοπλιμέντο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Να είσαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσει πολύ!

Δες επίσης: 6 Tips για καλή συγκατοίκιση με μια γυναίκα!

3. Την αποφεύγεις στο κρεβάτι και…κάνεις μόνος σου τη δουλειά

άνδρας βλέπει πορνό

Εάν για συνεχόμενες φορές την αποφεύγεις στο κρεβάτι και αρνείσαι να έρθετε πιο κοντά, τότε η γυναίκα θα νιώσει πολύ άσχημα. Θα νιώσει ότι κάτι πάει λάθος με εκείνη και ότι εκείνη φταίει, κάτι που σαφώς θα τη πληγώσει. Όπως και εσύ, θέλει και εκείνη να σε ευχαριστεί και να σε ικανοποιεί αντί για να ικανοποιείς εσύ τον ίδιο σου τον εαυτό. Όταν λοιπόν δεν θες να κάνετε έρωτα τότε φρόντισε να της εξηγήσεις γιατί δε θες και βεβαίωσε της ότι δεν φταίει εκείνη!

Δες επίσης: 6 Πράγματα που οι γυναίκες εύχονται να γνώριζες!

4. Δεν παίρνεις πρωτοβουλία να την φιλήσεις

τσακωμένο ζευγάρι

Είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά. Έτσι, εάν μετά από καιρό σχέσης έχεις σταματήσει να την χαιρετάς ή να την καλημερίζεις με ένα φιλί ή μια αγκαλιά τότε αυτό θα της κακοφανεί. Μερικά τρυφερά φιλιά τυχαία μέσα στη μέρα θα τη κάνουν να νιώσει ότι τη σκέφτεσαι και θα νιώσει υπέροχα. Μην αμελείς τη σωματική επαφή, είναι από τα πιο σημαντικά σε μια σχέση!

Δες επίσης: Κοπλιμέντα που κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει από εσένα!

5. Κοιτάς άλλες γυναίκες όταν είστε μαζί έξω

άντρας κοιτάει άλλη γυναίκα

Εάν περάσει μια εντυπωσιακή γυναίκα από μπροστά σας, είναι λογικό να κοιτάξεις. Κάνε το όμως διακριτικά και μη ξανα κοιτάξεις δεύτερη φορά. Το να τσεκάρεις άλλες γυναίκες θα τη κάνει να νιώσει πως δεν είναι αρκετή, πως ψάχνεις κάτι καλύτερο από εκείνη. Αυτό μπορεί να της δημιουργήσει ανασφάλεια και να της κατεβάσει πολύ την αυτοπεποίθηση!

Δες επίσης: 3 Πράγματα που δεν ξέρεις για το πως σκέφτεται η γυναίκα σου!

6. Χαζεύεις στο κινητό σου όταν σου μιλάει

άντρας στο κινητό σε ραντεβού

Δες επίσης: 5 Λόγοι που μια γυναίκα σε βάζει στο friendzone!

Όταν μια γυναίκα σου μιλάει θέλει να είσαι συγκεντρωμένη σε εκείνη και να την ακούς. Ακόμα και κάτι ασήμαντο να σου λέει, οφείλεις να τη προσέχεις γιατί μπορεί αυτό το κάτι να είναι σημαντικό για εκείνη. Απόφυγε να χαζεύεις στο κινητό ή να κοιτάς τριγύρω όταν σου μιλάει και ειδικά όταν την βλέπεις να σου εξηγεί κάτι με πάθος και αγάπη όπως πχ τη δουλειά της ή το νέο της χόμπυ. Έτσι θα νιώσει ότι της δίνεις αξία και ότι την σέβεσαι!

Related Posts