γυαλια ορασεως μαυρα

4 Tips για να επιλέξεις το σωστό χρώμα σκελετού στα γυαλιά οράσεως!

by theman

Κάθε άνδρας όταν επιλέγει γυαλιά θέλει να του ταιριάζουν στο πρόσωπο αλλά και στα χρώματά του. Παρακάτω θα σου δείξω μερικές χρήσιμες συμβουλές για να μπορείς να επιλέξεις το σωστό χρώμα σκελετού στα γυαλιά οράσεως, ώστε να είσαι πάντα γοητευτικός και όμορφος.

Μερικά σχέδια ταιριάζουν σε πιο δυναμικές προσωπικότητες και άλλα είναι τέλεια σε πιο νεανικές ηλικίες ή σε άτομα που αγαπούν τα διαχρονικά σχέδια. Ας τα γνωρίσουμε όλα τα σχέδια παρακάτω και να δούμε ποιο ταιριάζει που για να μπορείς να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα.

Συμβουλές για να μπορείς να επιλέξεις το σωστό χρώμα σκελετού στα γυαλιά οράσεως!

 

Χρώμα σκελετού στα γυαλιά οράσεως

πορτοκαλι ανδρικα γυαλια μπορντο γυαλια ορασης

Αν σου αρέσουν τα πιο ιδιαίτερα γυαλιά οράσεως με έντονο χαρακτήρα, τότε οι έγχρωμοι σκελετοί είναι τέλειοι για εσένα.

Επίλεξε το σχήμα στον σκελετό που σου ταιριάζει, μετά από αρκετές δοκιμές για να αποφασίσεις το ιδανικό για εσένα.

Extra tip: Ένα ζεστό χρώμα όπως το μπορντό ή το ανοιχτό καφέ, ταιριάζει άψογα στις λευκές και σταρένιες επιδερμίδες.

Μπορείς να δεις εδώ 4 Tips για άνδρες που πρέπει να φοράνε γυαλιά οράσεως!

ανδρικα γυαλια ορασης ξυλιναΤα τελευταία χρόνια ο ξύλινος σκελετός έχει κερδίσει έδαφος στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού για τον κομψό σχεδιασμό και τα όμορφα σχέδια του.

Αν σου αρέσει η διαχρονική κομψότητα των γυαλιών οράσεως με πιο χοντρό σκελετό με μια όμως μοντέρνα πινελιά στα υλικά όπως το ξύλο, τότε αυτός ο συνδυασμός είναι ο τέλειος για εσένα.

Extra tip: Μπορείς να τα βρεις στο φυσικό χρώμα του ξύλου, που είναι ένα μεσαίο καφέ που ταιριάζουν σε όλους τους χρωματικούς τόνους της επιδερμίδας. Ακόμα θα το βρεις και σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις που ταιριάζουν ιδανικά σε λευκές επιδερμίδες.

Μπορείς να δεις ακόμα Τέλεια look με vintage αντρικά γυαλιά!

Κλασικός σκελετός στα γυαλιά οράσεως

γυαλια ορασης μαυρα γυαλια ορασης μαυρα

ανδρικα γυαλια μαυρα ορασεως

γυαλια ορασεως μαυρα

Τα πιο κλασικά γυαλιά οράσεως έχουν μαύρο χρώμα και δεν έχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο πλάι του σκελετού.

Και εδώ μπορείς να βρεις άλλους σκελετούς πιο χονδρούς και άλλους λεπτότερους, ώστε να βρεις αυτόν που ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο και στα δικά σου χαρακτηριστικά.

Extra tip: Αν έχεις μακρόστενο πρόσωπο ή με γωνίες, επίλεξε πιο στρογγυλεμένες άκρες στα γυαλιά ενώ αντίθετα σε στρόγγυλο σχήμα προσώπου ταιριάζουν οι σκελετοί με γωνίες.

Μπορείς να δεις επίσης Πως να επιλέξεις τα σωστά ανδρικά γυαλιά οράσεως για εσένα!

Δίχρωμα ανδρικά γυαλιά οράσεως

πορτοκαλι ανδρικα γυαλια ανδρικα γυαλια διαφανη διχρωμα γυαλια ορασης ανδρικα ανδρικα γυαλια διχρωμα

Τα δίχρωμα γυαλιά οράσεως ταιριάζουν σε όλους τους άνδρες, διότι μπορείς να τα βρεις και σε κλασικούς συνδυασμούς όπως το μαύρο με διαφάνεια αλλά και σε πιο εκκεντρικούς όπως με έντονα χρώματα.

Extra tip: Οι έντονες αποχρώσεις ταιριάζουν σε πιο μικρές ηλικίες ενώ ο κλασικός συνδυασμός καφέ-μαύρο ή μαύρο-διαφανές δένουν άψογα με όλους τους τόνους του δέρματος.

Για πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα επίλεξε έναν λεπτό σκελετό σε χρυσό χρώμα με μαύρα πλαϊνά όπου θα αναδείξει περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Μπορείς να δεις εδώ 10 Τάσεις στα ανδρικά γυαλιά ηλίου για το 2021

Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις για το σωστό χρώμα σκελετού στα γυαλιά οράσεως σου ώστε να επιλέξεις αυτό που θα σου ταιριάζει περισσότερο σύμφωνα με το στυλ αλλά και με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Related Posts