Σχέσεις

10 Στάσεις στο seχ για μεγαλύτερη διείσδυση!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αν βρίσκεσαι σε σχέση σίγουρα έχετε μάθει ο ένας τις ιδιοτροπίες του άλλου και ξέρεις ποιες στάσεις πρέπει να ακολουθήσεις για να ικανοποιήσεις τη σύντροφό σου. Πέρα όμως από τον συναισθηματισμό υπάρχουν και οι φορές που θέλεις τα πράγματα να γίνουν πιο έντονα στο κρεβάτι.

Γι’ αυτές τις φορές υπάρχουν κάποιες στάσεις στο seχ που σου εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διείσδυση και φυσικά μεγαλύτερη απόλαυση και για τους δυο σας.

Αυτές οι στάσεις θα σου είναι σίγουρα χρήσιμες και για τις φορές που μόλις γνώρισες μια κοπέλα και θέλεις να της αποδείξεις όλο σου το ταλέντο. Πάρε τα ηνία στο κρεβάτι ζήσε μοναδικές στιγμές.

 

Οι στάσεις στο sex που εξασφαλίζουν καλύτερη διείσδυση

 

Μπρούμυτα

s-e-x mproumuta

Σ’ αυτή τη στάση η γυναίκα είναι από κάτω μπρούμυτα και καλό θα ήταν να έχει ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς της και τα πόδια ίσια ευθεία πίσω ή λίγο λυγισμένα με εσένα από πάνω. Οι σηκωμένοι γοφοί διευκολύνουν την διείσδυση και είναι πιο εύκολο να διεγείρεις το σημείο G της γυναίκας.

Καθιστοί

stash s-e-x

Καθώς κάθεσαι στην άκρη του κρεβατιού η παρτενέρ κάθεται επάνω σου αγκαλιάζοντας με τα πόδια της του γοφούς σου. Επειδή τα πόδια της σ’ αυτή τη στάση είναι πιο ανοιχτά μπορείς να μπεις όσο μέσα θέλεις και εκτός αυτού της δίνεις τον έλεγχο στον ρυθμό, αλλά και στο πόσο βαθιά θα είναι η διείσδυση ώστε να είναι ευχάριστο και για τους δύο.

Καουμπόισα με βοήθεια

kaoumpoisa

Όπως η κλασσική στάση της καουμπόισας η γυναίκα κάθεται από πάνω σου, ενώ εσύ είσαι ξαπλωμένος. Η μόνη διαφορά είναι πως έχεις τα πόδια λυγισμένα και με τα χέρια σου ρυθμίζεις το κέντρο βάρους της ώστε να υπάρχει καλύτερη διείσδυση και μεγαλύτερη διέγερση του σημείου G.

Καουμπόισα

stash kaoumpoisa

Εννοείται πως και η κλασσική στάση της καουμπόισας μπορεί να διευκολύνει τη διείσδυση καθώς κρατά αντίσταση με τα χέρια της στο στήθος σου και μπορεί να ανοίξει τα πόδια της περισσότερο επιτυγχάνοντας έτσι και διέγερση του ευαίσθητου σημείου της.

Ιεραποστολικό

ierapostoliko

Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη και εσύ από πάνω της. Η κλασσική αυτή στάση δίνει ικανοποίηση και στους δύο, αφού επιτρέπει μεγαλύτερη διείσδυση και διέγερση της γυναίκας.

Doggy style

doggy style

Όσο εκείνη στηρίζεται στα πόδια και τα χέρια της εσύ είσαι από πίσω της. Αυτή η γωνία επιτρέπει μεγάλη διείσδυση και επίσης αφήνει τα χέρια σου κενά ώστε να μπορείς να ασχοληθείς με το ευαίσθητο σημείο της.

Κουτάλι

stash koutali

Η στάση κουτάλι είναι ιδανική για τις ημέρες που είστε κουρασμένοι αλλά δεν θέλετε να μειώσετε την ευχαρίστηση. Σ’ αυτή τη στάση η γυναίκα είναι ξαπλωμένη στο πλάι και εσύ στην ίδια στάση από πίσω της. Αυτή η θέση σου δίνει καλή γωνία και σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση ώστε να πετύχεις την επιθυμητή διείσδυση.

Κοχύλι

stash koxuli

Σ’ αυτή τη στάση η γυναίκα είναι ξαπλωμένη πίσω και έχει τα πόδια της ανοιχτά και τραβηγμένα προς τον κορμό της, όσο εσύ είναι από πάνω της. Αυτή η στάση προφανώς διευκολύνει την διείσδυση αφού δεν συναντάς εμπόδια και έχεις τον πλήρη έλεγχο εσύ για πολύ έντονες καταστάσεις.

Οκλαδόν

okladon

Εσύ κάθεσαι με λυγισμένα πόδια σε θέση οκλαδόν και η γυναίκα κάθεται πάνω σου, τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από τη μέση σου. Με αυτή τη στάση υπάρχει μεγάλο άνοιγμα στα πόδια της συντρόφου σου και δεν συναντάς κανένα εμπόδιο στην διείσδυση. Αυτό που μετράει είναι ο ρυθμός σε αυτή τη στάση αφού θα πρέπει να υπάρχει συγχρονισμός και από τους δύο για να το απολαύσετε.

Extreme στάση

anapodh stash s-e-x

Αυτή είναι η πιο extreme στάση και απαιτεί καλή σωματική κατάσταση και από τους δυο σας. Η γυναίκα ξαπλώνει πίσω ακουμπώντας το κεφάλι στο μαξιλάρι και τα πόδια έρχονται τελείως πίσω μέχρι το κεφάλι όσο εσύ είσαι από πάνω της, ελέγχοντας φυσικά τη δύναμη στα πόδια σου. Σε αυτή την περίεργη στάση κάθε κίνηση φυσικά έχει διαφορετική αίσθηση. Μπορείς να δεις κι αυτό: 10 Seχ tips που πρέπει να ακολουθήσει κάθε άντρας το νέο έτος!

Previous post

Καλοκαιρινά ανδρικά ρούχα Stradivarius 2017!

Next post

Πώς να κάνεις καριέρα σε οποιαδήποτε ηλικία!

The Author

Vivi Gal.

Vivi Gal.