sugkatoikisi suni8eies

Συγκατοίκηση: 6 Πράγματα που πρέπει να κάνεις στο μπάνιο!

by theman

Η σχέσεις των δύο φύλων είναι αρκετά πολύπλοκες μέχρι να μάθει καλά ο ένας τον άλλο. Κατά τη διάρκεια μιας σχέσης θα πρέπει να γίνονται υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να είναι και οι δύο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Κάποιες φορές όμως μπορεί να παρατηρήσεις τον εαυτό σου αλλά και την σχέση σου να αλλάζει.

Αυτό παρατηρείται ακόμα πιο έντονα όταν μία σχέση περάσει στο επόμενο βήμα που είναι η συγκατοίκηση. Εκεί θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μένεις πλέον μόνος, με τον φίλο σου ή με τους γονείς σου. Θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις κάποια πράγματα που έκανες στο παρελθόν και να ξεκινήσεις να βοηθάς την σύντροφό σου.

Κακές συνήθειες στο μπάνιο που μπορούν να καταστρέψουν την σχέση σου!

Καθάρισε τη ντουζιέρα

ntouz ka8arisma

Δες επίσης 7 πράγματα που γνωρίζουν μόνο οι παντρεμένοι!

Οι περισσότεροι άντρες όταν τελειώνουν το μπάνιο τους, το αφήνουν σε αρκετά κακή κατάσταση. Μπορεί να μην σε ενοχλούσε όσο ήσουν μόνος σου, με τον κολλητό σου ή να το καθάριζε η αγαπημένη Ελληνίδα μάνα. Μπορείς να αγνοήσεις τους γονείς σου όταν σε φωνάζουν για το πως αφήνεις το μπάνιο κάθε φορά, δεν μπορείς όμως να αγνοήσεις την σχέση σου αν θέλεις να τα πάτε καλά. Γι’ αυτό λοιπόν ξεκίνα να καθαρίζεις τα νερά αφού τελειώσεις από το ντουζ.

Καθάρισε τις τρίχες από τα γένια σου

mpanio trixes

Τα γένια είναι πλέον της μόδας και αρέσουν σε πολλές γυναίκες. Φυσικά τους αρέσει πάνω σου αλλά όχι μέσα στο μπάνιο τους. Όταν αποφασίσεις να τριμάρεις τα γένια σου προσπάθησε να λερώσεις όσο λιγότερο γίνεται. Όταν τελειώσεις μάζεψε τις τρίχες που άφησες πριν τις βρει το άτομο που δεν πρέπει.

Καθάρισε την οδοντόκρεμα

sxesi mpanio

Δες επίσης τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη των ανδρών στην αρχή μιας σχέσης!

Το βούρτσιμα των δοντιών κάθε πρωί και βράδυ είναι αρκετά σημαντικό. Θα πρέπει όμως να καθαρίζεις καλά τα υπολείμματα οδοντόκρεμας που έχεις αφήσει. Μπορεί να μη φαίνεται κάτι τραγικό στο μυαλό ενός άντρα, δυστυχώς όμως δεν είναι το καλύτερο θέαμα για μια γυναίκα.

Βάλε καινούριο χαρτί τουαλέτας

sugkatoikisi suni8eies

Σαν κλασικός άντρας, προσπαθείς να κάνεις την δουλειά σου με όσο χαρτί υγείας έχει απομείνει. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές μπορεί να τελειώσει το χαρτί και να μην το αντικαταστήσεις. Αν το κάνεις συνέχεια χωρίς να βάζεις καινούριο χαρτί, να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα σου κάνει παράπονα και μεταξύ μας, θα έχει και δίκιο.

Χρησιμοποίησε το πατάκι του μπάνιου

pataki mpanio

Δες επίσης 6 πράγματα που μπορεί να εκνευρίσουν μια γυναίκα!

Ξεκίνα να χρησιμοποιείς το πατάκι του μπάνιου όταν είσαι βρεγμένος. Είναι ένας τρόπος για να μη γεμίσεις το μπάνιο με νερά και αναγκαστεί να τα πατήσει η κοπέλα σου όταν πάει στο μπάνιο. Ξέρω ότι δε θα σε ενοχλούσε κάτι τέτοιο αλλά να είσαι σίγουρος ότι εκείνη θα ενοχληθεί, ειδικά όταν θα μεταφέρεις τα νερά σε όλο το δωμάτιο ή ακόμη και εκτός αν είσαι ξυπόλητος.

Μάθε να στοχεύεις

ka8arisma mpanio

Δες επίσης πως να αντιμετωπίσεις την γκρίνια της κοπέλας σου!

Αυτό είναι το αιώνιο πρόβλημα που έχουν οι γυναίκες με τους άντρες. Δεν γίνεται ένας άντρας να κάνει την ανάγκη του όρθιος και να μη λερώσει. Δεν είναι καθόλου όμορφο να θέλει ο άλλος να καθίσει και να βλέπει ότι είναι λερωμένα παντού. Ξεκίνα να καθαρίζεις τα σημεία που έχεις λερώσει. Αν φυσικά βαριέσαι μπορείς να ξεκινήσεις να κάθεσαι.

Related Posts