ζευγάρι αμίλητοι

6 Συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνδρες με τις γυναίκες

by Kostas S.

Το φλερτ είναι μια διαδικασία που μπορεί να προκαλέσει άγχος σε έναν άνδρα. Αυτό κάποιες φορές έχει σαν αποτέλεσμα να λες και να κάνεις πράγματα που κάνουν την κοπέλα που ενδιαφέρεσαι να ξενερώσει. Ωστόσο, οι αποτυχίες που έχεις με τις γυναίκες δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να σου δημιουργούν ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης, επειδή η κάθε κοπέλα είναι ξεχωριστή και έλκεται από διαφορετικά πράγματα. Υπάρχουν όμως κάποιες συμπεριφορές που καμία γυναίκα δε θέλει να δει σε έναν άνδρα. Πάμε λοιπόν να δούμε τα 6 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνδρες με τις γυναίκες.

Τα 6 λάθη που κάνει ένας άνδρας με την κοπέλα που του αρέσει.

 

1. Δείχνεις πολύ ενδιαφέρον από πολύ νωρίς

ζευγάρι αμίλητοι

Πολλοί άνδρες κάνουν το λάθος να δείξουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή που μιλάνε στην κοπέλα που τους αρέσει. Προσπάθησε πρώτα να δημιουργήσεις αυτήν την έλξη κάνοντας τη να γελάσει και ζήτα της να σου μιλήσει για τον εαυτό της.

Δες επίσης: 5 Πράγματα που γοητεύουν τις γυναίκες

2. Τη βομβαρδίζεις με ερωτήσεις

ζευγάρι μιλάνε

Οι περισσότεροι άνθρωποι λατρεύουν να μιλούν για τον εαυτό τους, αλλά το να κάνεις συνέχεια ερωτήσεις στην κοπέλα και αυτή να απαντάει, μοιάζει περισσότερο με συνέντευξη παρά με φλερτ. Προσπάθησε να μάθεις πράγματα γι αυτήν και ταυτόχρονα να μιλάς για τον εαυτό σου. Όταν παραδείγματος χάριν σου μιλάει για τη δουλειά της, μπορείς να της πεις κάτι αστείο που έγινε στη δική σου, όμως πρόσεξε να ταιριάζει οργανικά στη συζήτηση.

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις μια γυναίκα αν δεν έχεις εμπειρία!

3. Δε δημιουργείς σωματική επαφή

γυναίκα ακουμπάει άνδρας

Ένα άτομο που δεν ακουμπάει καθόλου τους άλλους ανθρώπους  δείχνει ότι έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση, ειδικά στη χώρα μας που είμαστε ένας ιδιαίτερα φιλικός λαός. Όταν φλερτάρεις με την κοπέλα που σου αρέσει προσπάθησε να έχεις μία σωματική επαφή μαζί της, αλλά πρόσεξε να είναι με φιλικό τρόπο και όχι επιθετικό, γιατί θα την τρομάξεις.

Δες επίσης: 5 Χαρακτηριστικά που σε κάνουν αδιαμφισβήτητα ελκυστικό!

4. Καυχιέσαι

άνδρας δείχνει αηδιασμένος

Αν προσπαθείς να δείξεις στη γυναίκα που ενδιαφέρεσαι το πόσο έξυπνος είσαι ή το πόσα λεφτά βγάζεις θα τη κάνεις να σε αντιπαθήσει. Βρες κοινά ενδιαφέροντα και συζήτησε τα μαζί της διασκεδαστικό και ευχάριστο τόνο.

5. Δείχνεις απελπισμένος

needy άνδρας

Μην προσπαθείς να την κάνεις να σε συμπαθήσει λέγοντας της το πόσο καταπληκτική και πανέμορφη είναι. Προσπάθησε να τη δίνεις κομπλιμέντα που τα εννοείς λέγοντας τα χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Μόνο έτσι θα τα εκτιμήσει και θα θέλει να περάσει χρόνο μαζί σου.

Δες επίσης: Πώς να καταλάβει μια γυναίκα ότι ενδιαφέρεσαι, χωρίς να δείχνεις απελπισμένος!

6. Φοβάσαι τι θα σκεφτεί για σένα

φόβος απόρριψη

Δες επίσης: 5 Χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα ενδιαφέροντα!

Αν συνέχεια σε ανησυχεί τι σκέφτονται οι γυναίκες για σένα τότε θα πρέπει να αναρωτηθείς για ποιο λόγο. Ένας άνδρας που προσπαθεί να αποκτήσει τη ζωή που θέλει κάνοντας αυτά που του αρέσουν, έχει αυτοπεποίθηση και δεν ενδιαφέρεται για το τι σκέφτονται οι άλλοι γι’ αυτόν. Αν επικεντρωθείς στους στόχους η κοπέλα θα έρθει από μόνη της και συνήθως από εκεί που δεν το περιμένεις.

Related Posts