ζευγάρι αγκαλιά σχέση

Πως να βρεις την ιδανική κοπέλα για σένα!

by Kostas S.

Εάν θες να βρεις την τέλεια γυναίκα πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα ώστε να ενδιαφερθεί για σένα και να παραμείνει με εσένα. Εάν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές όχι μόνο θα βρεις την κατάλληλη κοπέλα, αλλά θα το κάνεις πιο γρήγορα από τους άλλους άνδρες. Πάμε λοιπόν να δούμε πως να βρεις την ιδανική κοπέλα.

6 συμβουλές για το πως να βρεις την ιδανική κοπέλα για σένα

 

1. Βγες από το comfort zone σου

παππούτσια βέλος κίνητρο

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βρεις τη κοπέλα που θες αν δεν κάνεις κάτι γι’ αυτό. Για πολλούς άνδρες αυτό δεν είναι πολύ ευχάριστο, γιατί το να φλερτάρεις μπορεί να είναι αγχωτικό. Όμως, μη χάνεις ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Σε περίπτωση που δεις μία γυναίκα που σου αρέσει προσπάθησε να την πλησιάσεις και το αποτέλεσμα μπορεί να σε εκπλήσσει.

Δες επίσης: Πως να βγεις από το comfort zone σου και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος!

2. Πέρνα χρόνο με κοπέλες που δεν ενδιαφέρεσαι

άνδρας βαριέται γκρίνια

Άμα δεν μάθεις τι δεν σου αρέσει, δεν πρόκειται να μάθεις τι σου αρέσει. Όσο περισσότερο χρόνο περνάς με μια κοπέλα που δεν σου αρέσει, τόσο πιο εύκολα είναι να καταλάβεις τους λόγους. Με αυτόν τον τρόπο θα κατανοήσεις καλύτερα τι θες από μία κοπέλα και σαν αποτέλεσμα θα τη βρεις πιο εύκολα.

3. Παρατήρησε τις όμορφες σχέσεις που βλέπεις γύρω σου

ευτυχία κουζίνα ζευγάρι

Σίγουρα ξέρεις ένα ζευγάρι που είναι πάρα πολύ ευτυχισμένο. Παρατήρησε τις συμπεριφορές που έχουν μεταξύ τους και προσπάθησε να βρεις πως επικοινωνεί το ζευγάρι. Με αυτόν τον τρόπο θα κατανοήσεις καλύτερα ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν μία καλή σχέση.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για σχέσεις που ακούς αλλά δεν πρέπει να ακολουθήσεις

4. Μάθε από τις άσχημες σχέσεις που έχεις δει

τσακωμός ζευγάρι παιδί

Πολλές φορές βλέπουμε άσχημες συμπεριφορές σε μία σχέση και έχει σαν αποτέλεσμα να τις κάνουμε και εμείς οι ίδιοι στις δικές μας, ειδικά αν είναι συμπεριφορές των γονιών μας. Φέρε στο μυαλό σου όλες τις άσχημες εικόνες που έχεις δει και προσπάθησε να καταλάβεις ποια ήταν τα χαρακτηριστικά τους. Όσο καλύτερα τα κατανοήσεις τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα αποφεύγεις σχέσεις με αυτά τα χαρακτηριστικά στο μέλλον.

Δες επίσης: 4 Λόγοι που οι σχέσεις αντίθετων χαρακτήρων δεν κρατάνε!

5. Να είσαι ο εαυτός σου

ζωγραφιά εαυτός άνδρας

Το να είσαι ο εαυτός σου με τις γυναίκες είναι με διαφορά το πιο σημαντικό πλεονέκτημα που μπορεί να έχεις για να βρεις την ιδανική κοπέλα. Σταμάτα να προσποιείσαι και να προσπαθείς να γίνεις αυτός που πιστεύεις ότι θέλουν οι γυναίκες, γιατί κάθε κοπέλα είναι διαφορετική και η ειλικρίνεια σε μία σχέση είναι το θεμέλιο της επιτυχίας της.

Δες επίσης: Πως να γίνεις καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

6. Φτιάξε την ιδανική σου ζωή

άνδρας ζωή εκπλήρωση

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να γίνεις ακόμα καλύτερος άνθρωπος

Μπορείς να είσαι ευτυχισμένος χωρίς να έχεις μία κοπέλα στη ζωή σου και όταν είσαι χαρούμενος έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να ελκύσεις μία γυναίκα που θα σε κάνει πιο ευτυχισμένο, δηλαδή την τέλεια γυναίκα. Αν ξεκινήσεις να ζεις τη ζωή που θες, η καλή σχέση έρχεται από μόνη της και συνήθως από εκεί που δεν το περιμένεις.

Related Posts