Πως να φλερτάρεις μία γυναίκα αν δεν έχεις εμπειρία!

by theman
άνδρας φλερτάρει γυναίκα

Κανένας γκουρού δεν μπορεί να σου πει πως να φλερτάρεις μία γυναίκα και να έχεις 100% επιτυχία. Αυτό που σίγουρα χρειάζεσαι είναι να χτίσεις την αυτοπεποίθηση σου και να το αφήνεις να κυλάει. Αν κιόλας δεν την φλερτάρεις μέσα από μηνύματα τότε είναι που θα χρειαστείς κάποιες συγκεκριμένες συμβουλές για να καταφέρεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον της!

Κανείς δεν γεννήθηκε με εμπειρία και όλοι μας την χτίζουμε και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Ο πρώτος μας στόχος θα είναι να δείχνεις φυσικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Έτσι σίγουρα αυξάνεις τις πιθανότητες να την κερδίσεις μία και καλή. Θα διαβάσεις λοιπόν, πως να φλερτάρεις μία γυναίκα αν δεν έχεις εμπειρία! Δες επίσης: Πότε το αθώο φλερτ θεωρείται απιστία;

4 Συμβουλές για το πως να φλερτάρεις!

 

1) Να είσαι χαλαρός

πίνουν κρασί σε μπαλκόνι

Νούμερο ένα tip είναι το να είσαι χαλαρός λίγο πριν το ραντεβού σου. Πως να μπορέσεις να φλερτάρεις όταν νιώθεις συνέχεια αμηχανία και αβεβαιότητα για τον τρόπο που κινείσαι ή για αυτά που λες; Για να χαλαρώσεις λοιπόν, προσπάθησε να αδειάσεις το μυαλό σου και να υιοθετήσεις το σκεπτικό: ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι αισθάνεσαι υπέροχα με τον εαυτό σου και δεν χρειάζεσαι την επιβεβαίωση ή την αποδοχή της γυναίκας. Το να είσαι χαλαρός και όχι νευρικός ή αμήχανος είναι κάτι που θα γίνει αντιληπτό και σίγουρα θα κερδίσει την προσοχή της γυναίκας!

Δες επίσης: 4 Tips για να φλερτάρεις μια ντροπαλή κοπέλα!

2) Ευθύς αλλά όχι απότομος

κοιτάει στα μάτια την γυναίκα, τρόπος για να φλερτάρεις αν δεν έχεις εμπειρία

Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει αρκετά η ευθύτητα. Οι άνδρες δηλαδή να μην περιτριγυρίζουν το θέμα και απλά να μπαίνουν σιγά σιγά και με την κατάλληλη ροή “στο ψητό”. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να παραβλέψεις βήματα και να πιέσουμε καταστάσεις. Το σημαντικότερο όπως είπαμε είναι να είμαστε χαλαροί. Οπότε όταν είναι να βρεθείτε, άσε το ραντεβού να κυλήσει από μόνο του.

Αν θέλεις να βγείτε ένα δεύτερο, κάνε την πρόταση με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο. Το “ταινία στο σπίτι” έχει καταντήσει πολύ μπανάλ και τώρα είναι που μπορείς να ξεχωρίσεις. Δοκίμασε να συνδυάσεις ένα δικό σας αστείο με μία πρόταση. Έτσι είσαι και ευθύς και φλερτάρεις σωστά!

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις εν μέσω Καραντίνας!

3) Κοίτα την στα μάτια

φλερτάρουν

Για να βελτιωθείς στην επικοινωνία πρέπει να ξέρεις ένα μόνο πράγμα. Ότι τα περισσότερα μηνύματα περνιούνται μέσα από τα μάτια. Κράτα την βλεμματική επαφή, τόση ώστε να μην φαίνεται περίεργη. Αν την κοιτάς και νιώθεις ότι αυτή “πιέζεται” ενώ σου μιλάει, τότε δώσε της τον χώρο που θέλει, άλλαξε λίγο το βλέμμα σου για παράδειγμα στο ποτό σου και μετά επανάφερέ το.

Όταν ειδικά έχει τον λόγο, προσπάθησε να γνέφεις και να παίρνεις τις κατάλληλες εκφράσεις. Αυτό όχι μόνο θα σε κάνει να δείχνεις πιο συμπαθής αλλά θα δώσει την εντύπωση ότι την ακούς και την καταλαβαίνεις. Να είσαι σίγουρος πως όταν φύγει από το ραντεβού σίγουρα θα έχει να πει ότι ταιριάζατε!

Δες επίσης: 3 Μυστικά της ψυχολογίας για να γίνεις ειδικός στην επικοινωνία!

4) Πρόσεξε την γλώσσα του σώματος σου

ζευγάρι μιλάει

Για να εκπέμψεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά και να φλερτάρεις το ραντεβού σου πρέπει να προσέξεις την γλώσσα του σώματος σου. Ένας ελκυστικός άνδρας που φλερτάρει έχει μία ανοιχτή γλώσσα σώματος. Χρησιμοποιεί τα χέρια του, τα πόδια δεν είναι σταυρωμένα ενώ κρατάει το στήθος του ψηλά και ίσια την κορμοστασιά του.

Αυτά τα στοιχεία σύμφωνα με την ψυχολογία είναι που χαρακτηρίζουν μία ελκυστική γλώσσα του σώματος και είναι αυτή που πρέπει να χρησιμοποιείς όταν φλερτάρεις. Αν υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι “κλείνεσαι”, σκέψου τότε πως πρέπει να “ανοίξεις το σώμα σου”. Χρησιμοποιήσε ανοιχτές παλάμες και μην σταυρώνεις τα άκρα σου! Δοκίμασε το και αυτομάτως θα αισθανθείς καλύτερα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Δες επίσης: Πώς να καταλάβεις ότι αυτή που φλερτάρεις ενδιαφέρεται!

Άλλα μυστικά για όταν φλερτάρεις

άνδρας φλερτάρει γυναίκα

Είτε έχεις χρόνια εμπειρία είτε όχι, κάποια πράγματα είναι βασικά. Προσπάθησε να διατηρείς την βλεμματική επαφή, eye contanct στο επίπεδο που είστε και οι δύο άνετα. Δείξε ενθουσιασμό με την γλώσσα του σώματος σου και τότε σίγουρα θα γίνεις πιο συμπαθής! Ένα ακόμα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν πρέπει να δείξεις απελπισμένος.

Είναι κόκκινη κάρτα για τις γυναίκες και σίγουρα θα επηρεάσει αρνητικά την πρώτη εντύπωση. Φρόντισε τον εαυτό σου και προσπάθησε να τον αγαπήσεις πρώτα εσύ πρώτα ώστε να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να φλερτάρεις πιο άνετα.

Related Posts