Ομορφιά-Style

Τα 24 καλύτερα αντρικά κουρέματα για στρόγγυλο πρόσωπο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μπορεί να σου αρέσουν πολλά αντρικά κουρέματα και να σκέφτεσαι το πιο να κάνεις, αλλά το θέμα δεν είναι το πόσο στην μόδα θα είναι αυτό που θα επιλέξεις, όσο το αν σου ταιριάζει με βάση το σχήμα του προσώπου σου. Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των ανδρών, που έχει στρόγγυλο πρόσωπο, κάνει ακριβώς αυτό το λάθος ακολουθώντας την μόδα!

Μπορεί να σου αρέσουν οι γωνίες που έχει ο Ryan Gosling , ή και το τετράγωνο σαγόνι του Matt Bomer, αλλά δυστυχώς εσύ δεν έχεις τίποτε από αυτά. Μπορείς όμως και εσύ να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου, φροντίζοντας να αποφύγεις τα don’ts που υπάρχουν και δεν δίνουν καθόλου μήκος στο πρόσωπο σου.

Ποια είναι όμως τα hairstyles που σου ταιριάζουν περισσότερο;

 

Υπέροχα κουρέματα για άντρες με στρόγγυλο πρόσωπο!

Το χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου σχήματος, είναι ότι το ύψος και το πλάτος του προσώπου είναι σχεδόν ίδιο. Το πιο σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να θυμάσαι όταν επιλέγεις κούρεμα, είναι ότι θα πρέπει να προσθέτει ύψος για να δίνει την ψευδαίσθηση ενός πιο λεπτού προσώπου.

Αυτά εδώ τα hairstyles λοιπόν, λόγω του ότι είναι πιο μακριά στο επάνω μέρος κάνουν πιο μακρύ το πρόσωπο, ενώ τα σχετικά κοντά πλαϊνά τραβούν την προσοχή χωρίς να προσθέτουν πλάτος.

Τα αρκετά κοντά εως και ξυρισμένα πλαϊνά και πίσω μέρος των μαλλιών σου, είναι ιδανικά για να κολακέψουν τα χαρακτηριστικά σου.

Μπορείς να τα εντάξεις στο κούρεμα σου, είτε έχεις κατσαρά μαλλιά είτε ίσια, ενώ το επάνω μέρος των μαλλιών σου μπορείς να το γυρίσεις προς τα πίσω δίνοντας όγκο, ακριβώς σαν τα pompadour κουρέματα, τα οποία είναι μέσα στα trends για το 2016.

Τέλος, μπορείς να δημιουργήσεις μια αντίθεση με τα μάγουλα σου, τραβώντας όλη την προσοχή στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου, επιλέγοντας ένα κούρεμα με φράντζα. Προσοχή όμως, άλλο είναι η φράντζα που περνάει διαγώνια από το πρόσωπο σου και άλλο οι αφέλειες, οι οποίες το κάνουν να δείχνει πιο κοντό και πλατύ.

Με την φράντζα στο πλάι, εκτός του ότι θα έχεις ένα πολύ κομψό, φινετσάτο και μυστηριώδες στυλ, θα έχεις και το πλεονέκτημα ότι δεν θα χρειάζεσαι πολύ χρόνο και προϊόντα styling για να κάνεις το look σου ακόμη πιο εντυπωσιακό.