ανδρικά γυαλιά ηλίου

4 Top Ανδρικά γυαλιά Ηλίου!

by theman

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, που χρειάζεται αρκετό ψάξιμο, μέχρι να βρεις το κατάλληλο. Φυσικά, δεν πηγαίνουν όλα σε όλους. Για αυτό, πρέπει να δεις τι ακριβώς σου ταιριάζει, ανάλογα με το στυλ σου, αλλά και το σχήμα του προσώπου σου. Παρόλα αυτά, εμείς θα σου δείξουμε κάποια σχέδια σε ανδρικά γυαλιά ηλίου, που μπορεί να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα δικά σου!

Ποια ανδρικά γυαλιά ηλίου είναι της μόδας;

1. Στρογγυλά γυαλιά ηλίου

στρογγυλά γυαλιά ηλίου

Κάποτε, τα στρογγυλά γυαλιά ήταν για μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων. Πλέον, έχουν γίνει τόσο της μόδας, που ταιριάζουν στους περισσότερους άνδρες. Αποπνέουν ένα σοφιστικέ πνεύμα και είναι ικανά να αλλάξουν τελείως το στυλ και την όψη σου. Υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα, για να επιλέξεις, που σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Δες επίσης: 5 Ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσεις!

2. Γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό

ανδρικά γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό

Τα μεταλλικά γυαλιά ηλίου, θα τα βρεις σε όλα τα καταστήματα με είδη οράσεως. Έχουν πολύ ιδιαίτερο στυλ, αρκεί να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Βγαίνουν σε πολλά σχέδια και σχήματα, αλλά και βάρος, οπότε να φροντίσεις να μην επιλέξεις κάποιο πολύ βαρύ και σε ενοχλεί.

Δες επίσης: 5 απαραίτητα αξεσουάρ που κάθε άνδρας πρέπει να φοράει!

3. Ανδρικά Γυαλιά ηλίου χωρίς σκελετό

ανδρικά γυαλιά ηλίου χωρίς σκελετό

Τα συγκεκριμένα είδη γυαλιών βγαίνουν και σε γυαλιά μυωπίας, όπως τα περισσότερα σχέδια, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερα. Το καλό με αυτά τα γυαλιά είναι ότι, συνήθως, είναι πολύ ελαφριά. Το κακό τους είναι, ότι μπορούν να σπάσουν πιο εύκολα από ότι τα υπόλοιπα, καθώς δεν υπάρχει σκελετός να προστατεύει το φακό. Όπως και να έχει, είναι πολύ μοντέρνα και κομψά, αρκεί να τα προσέχεις πολύ!

Δες επίσης: 5 Στιλιστικά tips για εσένα που φοράς γυαλιά μυωπίας

4. Γυαλιά ηλίου με σχήμα μάσκας

Δες επίσης: 4 Tips για να επιλέξεις το σωστό χρώμα σκελετού στα γυαλιά οράσεως!

γυαλιά σαν μάσκα

Τα συγκεκριμένα γυαλιά δεν αρέσουν σε όλους, αφού είναι πολύ ιδιαίτερα. Είναι μεγάλα σε μέγεθος και τετράγωνα. Συνεπώς, δεν ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τα πρόσωπα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις καταπληκτική κάλυψη από τον ήλιο.

Related Posts