τρόποι για να διπλώσει ένας άντρας το πουκάμισό σου

4 Τρόποι για να διπλώσεις τα μανίκια του πουκάμισου!

by theman

Φαίνεται απλό το να διπλώσεις τα μανίκια από το πουκάμισο σου. Όμως πίστεψε με, ένα κακώς διπλωμένο μανίκι μπορεί να χαλάσει ολόκληρο το outfit σου. Αντίθετα, τα σωστά γυρισμένα μανίκια μπορούν να αναβαθμίσει την εμφάνιση σου. Είτε έχει ζέστη είτε απλώς δεν σε βολεύουν την ώρα που δουλεύεις τα μανίκια από το πουκάμισο σου πρέπει να γνωρίζεις την σωστή τεχνική για να τα  διπλώνεις.

Για παράδειγμα τα πιο ψιλά υφάσματα, όπως το λινό τσαλακώνεται εύκολα και είναι δύσκολο να το αποφύγεις οπότε θα πρέπει να είσαι προσεχτικός με τον τρόπο που θα το διπλώσεις. Επίσης, βασικό ρόλο παίζει και το γενικό πλαίσιο, δηλαδή που θα πας και θέλεις να το διπλώσεις. Αλλιώς το διπλώνεις σε μία συνέντευξη για δουλειά και αλλιώς όταν πας για καφέ με τους φίλους σου.

Πώς να διπλώσεις τα μανίκια σε ένα αντρικό πουκάμισο

 

Στρατιωτικό δίπλωμα σε αντρικό πουκάμισο

δίπλωμα μανικιών σε αντρικό πουκάμισο

γρήγορος τρόπος για να διπλώσεις τα μανίκια σε αντρικό πουκάμισο

Παρόλο που μοιάζει με τον κλασσικό, παραδοσιακό τρόπο διπλώματος των μανικιών του πουκάμισου σου έχει το κάτι παραπάνω. Η τεχνική αυτή είναι πιο εύκολη από όσο πιστεύεις και όταν την κάνεις σωστά, με τον τρόπο που πρέπει θα βοηθήσει στην κομψότητα της εμφάνισης σου. Εάν τα μανίκια σου έχουν ένα εσωτερικό με μοτίβο τότε είναι ο ιδανικός τρόπος για να το δείξεις.

Τα βήματα που πρέπει να κάνεις είναι απλά. Ξεκούμπωσε τα μανικετόκουμπα σου και τέντωσε κάθε τσαλάκα από τα μανίκια. Δίπλωσε το μανίκι ώστε η μανσέτα να ακουμπάει τον αγκώνα σου. Έπειτα, πιάσε το κάτω μέρος από το μανίκι και δίπλωσε το με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψεις την μανσέτα. Φτιάξ΄το λίγο ώστε να μην έχει τσαλάκες και δείχνει προχειροδουλειά και έτοιμος.

Δες επίσης 4 τρόποι για να διπλώσεις το T-shirt σου!

Ελαφρώς γυρισμένα μανίκια

τρόποι γυρισμένου πουκαμίσουμοντέρνος τρόπος διπλώματος ενός αντρικού πουκαμίσου

Το πιο συνηθισμένο από τους τρόπους για να διπλώσεις τα μανίκια ενός αντρικού πουκάμισου. Είναι το ιδανικό δίπλωμα για σένα που βιάζεσαι και θέλεις μία γρήγορη λύση. Αυτή η τεχνική, η οποία καλύπτει ουσιαστικά το ένα τρίτο του χεριού, δίνει ένα ανάλαφρο στυλ στην εμφάνιση σου, μια πιο χαλαρή διάθεση.

Για να το πετύχεις ακολούθησε τα παρακάτω βήματα. Πρώτα ξεκούμπωσε τα κουμπιά από την μανσέτα και τέντωσε τα μανίκια ώστε να μην υπάρχουν τσαλάκες. Δίπλωσε τα μανίκια στο ύψος της μανσέτας μία φορά, φιάξ’ το λίγο και ξαναδίπλωσε το. Βάλε το χέρι σου μέσα από το μανίκι για να δεις εάν είναι άνετο. Έτοιμος!

Ψηλά γυρισμένα μανίκια

δίπλωμα μανικιών πουκαμίσου

δίπλωμα μανικιών σε αντρικό πουκάμισο χωρίς να χάνεις το στυλ

Εάν θέλεις κάτι που να αφήνει το χέρι ακάλυπτο, είτε για να έχεις ελευθερία κινήσεων είτε απλώς για να δείξεις τα τατουάζ σου τότε αυτό είναι το δίπλωμα σου. Για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα με αυτόν τον τρόπο διπλώματος καλύτερα να κάνεις τα μανίκια πριν φορέσεις το πουκάμισο. Εάν όμως είσαι στην δουλειά και θέλεις να μαζέψεις τα μανίκια από το πουκάμισο σου ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

Δίπλωσε το πουκάμισο στο μήκος της μανσέτας και επανέλαβε αυτό το βήμα μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό ύψος, συνήθως μέχρι τον αγκώνα. Είναι λίγο πιο χρονοβόρος τρόπος αφού θα πρέπει κάθε φορά να φτιάχνεις το μανίκι για να μην έχει τσαλάκες.

Δες επίσης πώς να διπλώσεις το πουκάμισο σου για να μην τσαλακωθεί!

Κλασσικό δίπλωμα των μανικιών ενός πουκάμισου

διπλωμένα μανίκια πουκάμισου

μοντέρνα τακτική διπλώματος μανικιών στα αντρικά πουκάμισα

Από όλες τις τεχνικές που σου παρουσίασα παραπάνω αυτήν σίγουρα την προτιμάς εδώ και πολύ καιρό. Είναι η πιο απλή και αποτελεσματική τεχνική για να διπλώνεις τα μανίκια από το πουκάμισο σου που λειτουργεί σε ότι πουκάμισο και εάν έχεις.

Ξεκούμπωσε τα μανικετόκουμπα και φτιάξε οποιαδήποτε τσαλάκα. Δίπλωσε το πουκάμισο μία φορά στο ύψος της μανσέτας. Πέρασε τα χέρια σου από μέσα για να σιγουρευτείς ότι το πουκάμισο είναι άνετο και το ύφασμα δεν τσαλακώνεται. Επανέλαβε το γύρισμα τόσες φορές ώστε να φτάσεις στο εσωτερικό του αγκώνα σου. Τα διπλωμένα μανίκια σου είναι έτοιμα!

Related Posts