disekatomiriouxos Marc Andreessen

5 Βιβλία που προτείνει ο δισεκατομμυριούχος Marc Andreessen για να πετύχεις!

by theman

Ο δισεκατομμυριούχος Marc Andreessen είναι γνωστός επενδυτής και συνιδρυτής του Netscape. Έχει ασχοληθεί με πολλά project και εταιρείες και είναι πολύ πετυχημένος. Σε πρόσφατο tweet του στο twitter έδωσε μερικά βιβλία προτάσεις για όποιον θέλει να πετύχει σαν εκείνον. Βρήκαμε αυτά τα βιβλία για να τα δείτε και εσείς.

Δες επίσης : 5 Βιβλία που προτείνει να διαβάσεις ο Bill Gates!

Βιβλία προτάσεις του Marc Andreessen για την επιτυχία!

Το να πετύχεις σαν εκείνον δεν είναι εύκολη δουλειά. Ωστόσο πολλές φορές βοηθάει πολύ να ξέρεις τι βιβλία να διαβάσεις για να σκέφτεσαι όπως εκείνον. Μόλις αποκτήσεις τις γνώσεις ενός τόσο επιτυχημένου ατόμου μπορείς να πετύχεις ότι ονειρεύεσαι. Θες να δεις και βιβλία προτάσεις του Bill Gates;

1. Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου- Ichiro Kishimi & Koga Fumitake

tolmise na eisai o eautos sou vivlio

Ένα βιβλίο όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς, με την δύναμη να σου αλλάξει την ζωή. Μπορεί να σου μάθει πως να τιθασεύσεις την δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Περιγράφει μια διαφωτιστική συζήτηση μεταξύ ενός φιλόσοφου και ενός νέου άντρα. Μέσω αυτού του διαλόγου σου μαθαίνει πως να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από αμφιβολίες, παρελθοντικά τραύματα και προσδοκίες τρίτων. Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ (Αγόρασε το)

2. Σκέψη, αργή και γρήγορη- Kahneman Daniel

skepsi argi kai grigori vivlio

Άλλο ένα φοβερό βιβλίο που προτείνει. Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ψυχολόγους και ερευνητές. Περιγράφει με μεγάλη λεπτομέρεια και φοβερές γνώσεις μέσω ερευνών την μέθοδο με την οποία παίρνουμε αποφάσεις ως άνθρωποι. Έχει χαρακτηριστεί ακόμα και με το γεγονός ότι θα έπρεπε να έχει κερδίσει βραβείο Πούλιτζερ για την συνεισφορά του. Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ (Αγόρασε το)

3. c – Luttrell Marcus & Robinson Patrick

o monos epizon vivlio

Μια τρομερή αληθινή ιστορία του Marcus Luttrell, περιγράφει το πως επιβίωσε μόνος του σε μια επιχείρηση των SEAL του Αμερικανικού Ναυτικού ενάντια στους ταλιμπάν. Αναλύει λεπτό προς λεπτό πως κατάφερε να σωθεί και να νικήσει τους εχθρούς του αφού είχε χάσει όλους τους συντρόφους του μπροστά στα μάτια του. Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ (Αγόρασε το)

4. How to live – Sarah Bakewell

how to live vivlio

Το βιβλίο αυτό περιγράφει μερικά βασικά ζητήματα της ζωής. Πως να τα πηγαίνεις καλά με τους υπόλοιπους ανθρώπους, πως να αντιδράς στην βία και τι κάνεις όταν χάσεις κάποιον που αγαπάς στην ζωή σου. Είναι βασισμένο σε γραπτά του Michel Eyquem De Montaigne, τα οποία δίνουν πολύ χρήσιμες σκέψεις και πληροφορίες για την ζωή. Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ σε αγγλική έκδοση (Αγόρασε το)

5. 12 Rules for Life – Peterson Jordan B.

12 rules for life vivlio

Άλλο ένα βιβλίο με φοβερές κριτικές και υλικό. Ένας πολύ γνωστός και ικανός ψυχίατρος απαντά σε δύσκολες ερωτήσεις της ζωής. Με τεράστια εμπειρία στον τομέα του και πλέον μεγάλη σοφία, μας προσφέρει 12 βαθυστόχαστες αρχές για το πως να ζήσουμε μια ζωή με νόημα. Σου μαθαίνει πως να κριτικάρεις πρώτα τον εαυτό σου και να τον συγκρίνεις με το πως ήταν παλιά και όχι με άλλους ανθρώπους. Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ σε αγγλική έκδοση (Αγόρασε το)

Και οι 5 αυτές προτάσεις μπήκαν αμέσως στην λίστα μου για αγορά και διάβασμα. Αυτά τα βιβλία μπορούν να σε βοηθήσουν να ζήσεις μια καλύτερη ζωή και να πετύχεις σημαντικά πράγματα . Τώρα το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις. Θέλεις και άλλες προτάσεις επιτυχημένων ανθρώπων; Δες επίσης: 4 Βιβλία που προτείνει ο Usain Bolt για να φτιάξεις νοοτροπία νικητή!

Related Posts