πως να βγάλεις χρήματα από κινητό

6 Τρόποι να βγάλεις χρήματα από το κινητό σου

by theman

Η πανδημία έκανε πολλά επαγγέλματα αδύνατα για ένα διάστημα και πολύς κόσμος έμεινε χωρίς δουλειά και σαν άμεση συνέπεια, χωρίς άμεσο εισόδημα. Αρκετοί από αυτούς τους ανθρώπους έστρεψαν τα μάτια τους στο διαδίκτυο, και αυτό που ανακάλυψαν είναι ότι το να βγάλεις χρήματα από το κινητό είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο εύκολο από ότι νομίζει ο κόσμος!

Παρακάτω θα δεις αρκετά παραδείγματα ασχολιών που μπορείς να κάνεις για να βγάλεις μερικά χρήματα παραπάνω χωρίς κόπο και ιδρώτα. Σκέψου τι ωραία που θα ήταν αν μπορούσες να κερδίζεις 5ψήφια νούμερα κάθε μήνα, με μόνο μερικά κλικ!

Πως να βγάλεις χρήματα από το κινητό!

 

1. Influencing

σακάκι ζιβάγκο μπλούζα

Το Influencing ή Affiliate Marketing όπως είναι γνωστό, είναι ένα ιδιαίτερα παρεξηγημένο επάγγελμα, διότι στην ουσία δεν είναι επάγγελμα. Σε ακραίες περιπτώσεις όμως μπορεί να φέρει εκαντοντάδες χιλιάδες ευρώ αν γίνει σωστά!

Αυτό που κάνει ένας influencer, δηλαδή ένας χρήστης των social media με 10δες χιλιάδες ακολούθους, είναι να προωθεί προϊόντα μέσω του λογαριασμού του. Πληρώνεται από την εκάστοτε εταιρεία επειδή η διαφήμιση μέσω social media φέρνει αποτελέσματα και οι επιχειρήσεις το λατρεύουν.

Αν λοιπόν έχεις κάποιο λογαριασμό (σε tiktok, instagram, linkedin) με χιλιάδες ακολούθους για ένα συγκεκριμένο niche, μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις με τις εταιρείες που απασχολούνται στον τομέα σου. Αν ας πούμε το κοινό σου λατρεύει τα αυτοκίνητα και ανεβάζεις συχνά σχετικό περιεχόμενο, δοκίμασε να μιλήσεις με κάποιον εκπρόσωπο της αγαπημένης σου εταιρείας. Μπορεί να εκπλαγείς από τα αποτελέσματα!

Η No1 εταιρία affiliate marketing στην Ελλάδα είναι η Linkwise μπορείς να κανείς δωρεάν εγγραφή από εδώ!

2. Cryptocurrencies

επενδυση σε κρυπτονομισματα

Ένας από τους πλέον κορυφαίους τρόπους να βγάλεις χρήματα από το κινητό είναι τα κρυπτονομίσματα! Αν δεν ξέρεις τι είναι τα κρυπτονομίσματα προτείνω να ρίξεις μια ματιά εδώ πριν συνεχίσεις!

Αποκλείεται όμως αν ζεις στην Ελλάδα να μην έχεις ακούσει το Bitcoin μέχρι στιγμής. Είναι το πρώτο κρυπτονόμισμα και αυτό που σήμερα έχει τη μεγαλύτερη αξία. Από 0,09 λεπτά που άξιζε το 2009 σε 50.000 το ένα, που έφτασε το 2021! Πέρα από το Bitcoin υπάρχουν δεκάδες κρυπτονομίσματα με διαφορετικούς στόχους και χρήσεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι όποιος μελετήσει σωστά, μπορεί να βγάλει δεκάδες χιλιάδες ευρώ με ελάχιστο κόπο!

Στην φωτογραφία παραπάνω μπορείς να δεις τι χρήματα θα είχες σήμερα αν είχες επενδύσει πριν 5 χρόνια $1.000 σε χρυσό, μετοχές και κρυπτονομισματα. Η μεγαλύτερη απόδοση είναι στο ETH και το BTC θα είχες σήμερα 216.000$ και 148.000$ αντίστοιχα!

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες-ανταλλακτήρια όπου μπορείς να αγοράσεις κρυπτονομίσματα, και μια από τις πιο οικονομικές είναι η Binance.comΔες επίσης: Τα 6 καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων!

3. Stock Trading

πιστωτική υπολογιστής

Ακριβώς όπως τα κρυπτονομίσματα που αναφέραμε πιο πάνω, οι μετοχές θέλουν μελέτη! Ωστόσο, είναι εξαιρετικά εύκολο με λίγες ώρες διαβάσματος να βγάλεις πολλά χρήματα από το κινητό σου. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές και μαθήματα που μπορείς να μελετήσεις αν θέλεις να ασχοληθείς με αυτό, και ειλικρινά, δεν θα βαρεθείς δευτερόλεπτο.

Το trading γίνεται εδώ και πολλά χρόνια από χρηματιστές σε όλο τον κόσμο, και σχετίζεται, αντίθετα με τις κανονικές επενδύσεις, στο να κρατάς μετοχές μέχρι μια με δυο ώρες και μετά να τις ξαναπουλάς.

Αυτό που κάνεις στην ανταλλαγή μετοχών είναι να αγοράζεις μια μετοχή σε μια τιμή Χ, και όταν αυτή η τιμή γίνει Χ+1 ή Χ+2 κτλ, να την πουλήσεις και να βγάλεις αυτό το +1 ή +2. Μπορεί να ακούγεται ελάχιστο, αλλά υπάρχουν μετοχές που ανεβοκατεβαίνουν καθημερινά με μεγάλη απόκλιση και μπορείς να βάλεις πολλά χρήματα μόνο από αυτό.

Φυσικά χρειάζεται διάβασμα και μελέτη μέχρι να συνηθίσεις την αγορά και τους φόρους σε κάθε πώληση, αλλά μετά από λίγο καιρό μπορείς να φέρεις μια νέα πνοή στο εισόδημα και την καθημερινότητά σου! Δες τις 5 καλύτερες πλατφόρμες για να αγοράσεις μετοχές!

4. Social Media Managementχαπια φεισμπουκ λαικς

 

Το Social Media Management, παρά το όνομά του, δεν έχει κάποια σχέση με το influencing. Αυτό που κάνεις είναι διαφορετικό και σχετίζεται απευθείας με το μάρκετινγκ, αλλά αν ξέρεις πως λειτουργεί η κάθε πλατφόρμα και τι κοινό στοχεύει, ακόμα και κάποιος με μηδενικές ακαδημαϊκές γνώσεις μπορεί να το κάνει.

Αυτό που κάνεις στην ουσία είναι να βρίσκεις εταιρείες που είτε δεν έχουν γνώση των social media ή τα διαχειρίζονται λάθος, και να πάρεις εσύ τα ηνία. Αν έχεις ήδη έναν λογαριασμό με ένα σταθερό κοινό αρκετών χιλιάδων ακολούθων, είναι αρκετά εύκολο πείσεις την εταιρεία ότι μπορείς να τραβήξεις κόσμο.

Αυτή τη φορά δεν προωθείς τα προιόντα, αλλά την ίδια την εταιρεία καθώς στοχεύεις στο να χτίσεις την εικόνα της στα social media. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο καιρό, αλλά επειδή αποδίδει τόσο πολύ πληρώνεται και ανάλογα!

Δες επίσης: Freelancing- Πώς να βγάλεις χρήματα online!

5. Drop shipping

φορτηγά δρόμος

Από όλους τους τρόπους που αναφέραμε μέχρι στιγμής, το drop shipping είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ο πιο σίγουρος τρόπος να βγάλεις χρήματα από το κίνητο. Και δεν έχει να κάνει τόσο με γνώσεις ή έρευνα ή ακόμα και διασημότητα, όπως τα παραπάνω, αλλά με κάτι πολύ πιο απλό.

Το drop shipping είναι η εξής δουλειά: Ανοίγεις ένα ψηφιακό κατάστημα το οποίο δεν είναι υπεύθυνο ούτε για την φύλαξη, ούτε για την παράδοση των προϊόντων. Το μόνο για το οποίο είσαι υπεύθυνος, είναι να ασχοληθείς με την διαφήμιση και να μιλήσεις με τους παραγωγούς. Όποτε έχεις παραγγελία την στέλνουν εκείνοι κατευθείαν στον πελάτη αντί για σένα, αναλαμβάνοντας όλο το κομμάτι της μεταφοράς. Τόσο απλό!

Το δύσκολο στο drop shipping είναι να βρεις καλούς προμηθευτές, αλλά όταν βρεις, μπορείς να βγάζεις χωρίς κόπο 50-5000 ευρώ σε μια μέρα.

Θα πρέπει φυσικά να ανοίξεις επίσημα εταιρεία, αλλά αν δουλέψει, θα κερδίσεις πολλά χρήματα κάνοντας απλά το μεσάζοντα.

Δες επίσης: 10 επαγγέλματα που μπορείς να κάνεις από το σπίτι!

6.Έρευνες

κέρματα χαρτονομίσματα

Οι Έρευνες είναι ουσιαστικά ο ευκολότερος τρόπος να βγάλεις χρήματα από το κινητό χωρίς κάποια εξειδίκευση αλλά για αυτόν ακριβώς τον λόγο προσφέρουν και τα λιγότερα.

Επειδή οι εταιρείες χρειάζονται σχεδόν πάντα δεδομένα για να κάνουν σωστά το μάρκετινγκ, ετοιμάζουν έρευνες τις οποίες συμπληρώνεις επί πληρωμή. Κάθε έρευνα αναμένεται να διαρκέσει 5-15 λεπτά και πληρώνουν από 30 λεπτά μέχρι 3-5 ευρώ ανάλογα την έρευνα. Είναι μακράν ο λιγότερο ενδιαφέρον τρόπος αλλά αξίζει να τον έχεις στο νου σου σε περίπτωση που θες να γεμίσεις με κάτι πρωτότυπο τον ελεύθερο χρόνο σου.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Talk, το οποίο ακολουθεί αυτό ακριβώς το μοντέλο πλατφόρμας.

Δες επίσης: Πώς να βγάλετε χρήματα από το Ίντερνετ!

σήμα δολλάριο μπιτκοιν

Υπάρχουν αρκετές ασχολίες που μπορεί να κάνει κάποιος για να βγάλει χρήματα από το κινητό. Αυτοί οι 6 τρόποι είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις αν θέλεις να αυξήσεις το νούμερο στο λογαριασμό σου χωρίς ιδιαίτερη πίεση και φόρτο εργασίας.

Η αξία που προσφέρουν τα social media καθώς και τα κρυπτονομίσματα και οι μετοχές, σε συνδυασμό με τα χιλιάδες courses που υπάρχουν σχετικά με το εκάστοτε θέμα, μπορούν να τα κάνουν αληθινό χρυσορυχείο. Το ίδιο ισχύει και για το drop shipping που σχετίζεται πιο πολύ με το εμπόριο αλλά όταν αυτοματοποιείται γίνεται ακόμα πιο εύκολο. Οι έρευνες ανήκουν στην κατηγορία “μικρού εισοδήματος στον ελεύθερό σου χρόνο” περισσότερο από τα υπόλοιπα, ωστόσο είναι εξαιρετικές για μαθητές και φοιτητές!

Γενικά το διαδίκτυο δεν σταματάει ποτέ να προσφέρει ευκαιρίες σε όποιον θέλει να βγάλει κέρδος!

Related Posts