sumvoules rantevou

10 Συμβουλές για online dating για άντρες!

by theman

Στην εποχή που ζούμε το να κάνεις μία σχέση είναι αρκετά εύκολο. Το δύσκολο βέβαια είναι να την κρατήσεις και να βρεις τον άνθρωπο που σε κάνει να περνάς καλά. Τώρα πια οι γνωριμίες δεν γίνονται μόνο από κοντά. Μπορείς να γνωρίσεις τον άλλο και μέσω του internet. Αυτό δεν χρειάζεται να είναι μόνο από site γνωριμιών.

Μπορείς να γνωρίσεις τον άλλο μέσω του facebook, του instagram, ενός παιχνιδιού και πολλά άλλα. Γενικά μέσα από το internet μπορείς οποιαδήποτε ώρα και στιγμή να γνωρίσεις φίλους αλλά και γυναίκες που ίσως μελλοντικά αυτή η γνωριμία να οδηγήσει σε σχέση.

 

Πως να κάνεις online dating!

 

Συστήσου στο άτομο που μιλάς

rantevou antres

Αν βρεις κάποια κοπέλα που να σε ενδιαφέρει ξεκίνα με το να πεις το όνομά σου. Μπορείς επίσης να γράψεις μερικά λόγια για τον εαυτό σου, αλλά μην το παρακάνεις. Με το να συστηθείς στην κοπέλα που μιλάς θα την κάνεις να νιώσει πιο ασφαλής και η ασφάλεια είναι σημαντική για τις γυναίκες. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάποιον από το internet.

Το “γεια σου όμορφη” δεν πιάνει

sumvoules sxeseis

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που μπορείς να πεις για να ξεκινήσεις την κουβέντα. Δεν είναι το ίδιο με το να συναντηθείς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο για να ακούσει ο άλλος την φωνή σου και να σε δει. Ουσιαστικά ένα γεια στον ψηφιακό κόσμο δεν αρκεί για να προσελκύσει την άλλη. Χρειάζεται κάτι περισσότερο όπως το παραπάνω βήμα.

Βρες πράγματα που την ενδιαφέρουν

online dating

Αυτό που θέλεις είναι να πάρεις μια απάντηση της και αυτή θέλει διάλογο. Στις γυναίκες αρέσει πολύ η συζήτηση, ειδικά όταν μιλάνε για ένα θέμα που τις ενδιαφέρει. Δείξε ότι την προσέχεις και ενδιαφέρεσαι να ακούσεις γι αυτήν ρωτώντας κάτι που να την ενθουσιάζει.

Διάβασε πρώτα το προφίλ της και προσπάθησε να βρεις πράγματα που της αρέσουν για να την κάνεις να μιλήσει. Δες ακόμη πως να την κάνεις να σου απαντήσει στα μηνύματα!

Να είσαι καλός ακροατής

sumvoules dating

Όσο μιλάει μπορεί να αναφέρει ακόμα και την λίστα που έχει για ψώνια. Δεν το κάνει γιατί ενδιαφέρεσαι να μάθεις τι θέλει να ψωνίσει ή γιατί της το ζήτησες. Αυτό που πραγματικά θέλει να δει είναι αν την προσέχεις. Θέλει να ξέρει αν όντως θέλεις να ακούσεις για πράγματα που την ενδιαφέρουν και τι έχει σημασία για εκείνη.

Οπότε αν στο προφίλ της δεις ότι της αρέσουν τα ζώα, ανοίγεις συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα.

Οδήγησε την συζήτηση

sumvoules rantevou

Κάνε ερωτήσεις που είναι εύκολες να απαντήσει. Συνέχισε να της κρατάς το ενδιαφέρον με ερωτήσεις για πράγματα που την ενδιαφέρουν και κάνε ανάπτυξη πάνω σε αυτά για να υπάρξει ένας διάλογος. Όσο της κρατάς το ενδιαφέρον και είσαι καλός συνομιλητής θα ακολουθήσει.

Αποκάλυψε πράγματα για τον εαυτό σου

tips sxeseis

Όσο περισσότερα γνωρίζει για σένα τόσο πιο ασφαλής θα νιώσει. Δεν χρειάζεται να πεις τα πάντα για τον εαυτό σου από την πρώτη φορά. Ξεκίνα σιγά σιγά να αποκαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου και θα αρχίσει και αυτή μόλις νιώσει άνετα μαζί σου.

Το να αποκαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου μπορεί να μην είναι και πάρα πολύ εύκολο για σένα. Για τις γυναίκες είναι επίσης δύσκολο γιατί δεν μπορούν να σε εμπιστευτούν. Οπότε και οι δύο έχετε στο μυαλό σας κάτι. Αυτή έχει στο μυαλό της ότι κινδυνεύει η ασφάλειά της και εσύ έχεις την πιθανότητα να ακούσεις το “όχι”.

Κάνε κίνηση για το πρώτο ραντεβού

prwto rantevou

Μπορείς να της ζητήσεις να πάτε για ένα καφέ. Είναι κάτι πολύ απλό, οικονομικό και μπορεί ο ένας να λύσει τις απορίες του για τον άλλο μέσα σε 5 λεπτά. Μπορεί όμως να γίνει και βαρετό. Ζήτα της να κάνετε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα την ξαφνιάσει. Δες ακόμη τι να κάνεις για να μην γίνεις βαρετός στο πρώτο ραντεβού!

Δεν χρειάζονται πολλά λεφτά για ένα καλό ραντεβού

meros prwto rantevou

Μπορείς να βρεις ένα μέρος που να αρέσει και στους 2 σας και να της ζητήσεις να πάτε εκεί για πρώτο ραντεβού. Δείξε τις γνώσεις σου πάνω σε πράγματα που σου αρέσουν. Θα της αρέσει αν σε ακούσει να μιλάς για κάτι που είσαι γνώστης.

Το μέρος που θα την γνωρίσεις δεν χρειάζεται να είναι κάποιο συγκεκριμένο. Μπορεί να είναι από ένα γήπεδο τένις ή ποδοσφαίρου, μέχρι μουσείο ή βιβλιοθήκη. Αυτό εξαρτάται κι από τους 2 σας. Πήγαινε εκεί που πιστεύεις ότι θα νιώσετε και οι δυο σας πιο άνετα.

Κάντην να νιώθει όμορφα

sumvoules sxeseis antres

Οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν ότι δείχνουν όμορφες, ειδικά στα μάτια αυτού που είναι μαζί. Προσπάθησε να της κάνεις κοπλιμέντα αλλά μην το παρακάνεις. Δώσε όλη σου την προσοχή πάνω της και κάντην να νιώθει ξεχωριστή δίπλα σου.

Δες επίσης 20 τρόπους για να κερδίσεις μια γυναίκα!

Μην πας για τα περισσότερα

tips rantevou

Όταν συναντήσεις μια γυναίκα που σου αρέσει σταμάτα να ψάχνεις για περισσότερα. Αν σε ικανοποιεί ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δεν χρειάζεται να ψάξεις για περισσότερα. Δεν χρειάζεται να είναι η τέλεια γυναίκα που έχεις στο μυαλό σου. Αυτή τη γυναίκα δε θα την βρεις ποτέ, γι αυτό μείνε με αυτή που σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Related Posts