andriko ksirisma stil

5 Αξεσουάρ περιποίησης που πρέπει να έχει κάθε άντρας!

by theman

Για να είμαστε άντρες με στυλ όπως λένε, δεν αρκεί μόνο το ντύσιμο. Θα πρέπει να φροντίζουμε  τα μαλλιά μας, το μούσι μας και γενικότερα την τριχοφυΐα στο σώμα μας, ώστε να μην χαλάει η εικόνα μας. Υπάρχουν αξεσουάρ περιποίησης που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση μας και που δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν άντρα.

Αυτά είναι τα 5 αξεσουάρ περιποίησης που είναι απαραίτητα για κάθε άντρα!

Πλέον στην εποχή που ζούμε για να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους άντρες, πρέπει να είμαστε ένα βήμα μπροστά πάντα. Τα αντικείμενα grooming δεν είναι κάτι σπάνιο πλέον στις μέρες μας και χρειάζονται για να είμαστε στην κορυφαίοι στην μόδα.

1. Μηχανή ξυρίσματος

andriko stil ksirisma

Το ανδρικό μούσι θέλει συχνή περιποίηση και trimming. Δεν αρκεί μόνο η φορά που μας φτιάχνει τα μούσια ο κουρέας μας, δηλαδή συνήθως μία φορά τον μήνα. Μερικά γένια χρειάζονται ακόμα και κάθε 5-6 ημέρες φτιάξιμο. Και επειδή το ατημέλητο και απεριποίητο μούσι δεν είναι στυλ που πάει σε όλους, πρέπει να έχουμε μια μηχανή ξυρίσματος για να τα κουρεύουμε μόνοι μας. Έτσι θα δείχνει σε κάθε μας εμφάνιση τέλειο και το ίδιο θα πιστεύει και το αντίθετο φύλο. Δες επίσης πως να φροντίσεις σωστά τα γένια σου (+5 καλύτερες ξυριστικές μηχανές)

2. Ποιοτικό ή επαγγελματικό ξυραφάκι ξυρίσματος

andriko ksirisma stil

Τα μούσια μας μεγαλώνουν σε ταχύ ρυθμό και δεν αρκούν τα απλά ξυραφάκια χαμηλής ποιότητας. Ένας άντρας που ξυρίζεται συχνά και όχι μόνο,  ξέρει πόσο άσχημο είναι να κόβεσαι συνέχεια κατά την πράξη αυτή. Πλέον υπάρχουν επαγγελματικά ξυραφάκια σε πολύ προσιτές τιμές καθώς και απλά ποιοτικά μίας χρήσης που κάνουν την δουλειά τους παραπάνω από ικανοποιητικά. Φανταστείτε τώρα κάθε φορά που ξυριζόμαστε να γεμίζουμε κοψίματα και σημάδια στο πρόσωπο μας. Άβολο.

3. Πιστολάκι μαλλιών

aksesouar andrika stil

Δεν βρισκόμαστε στις παλιές δεκαετίες για να θεωρείται περίεργο να έχει ένας άντρας πιστολάκι. Ούτε είμαστε σε τόσο μικρή ηλικία που να χρησιμοποιούμε το μικρό παιδικό πιστολάκι του σπιτιού μας. Τα σύγχρονα κουρέματα και στυλ θέλουν ένα καλό πιστολάκι, με σωστή ισχύ και ποιότητα. Πολλά φορμαρίσματα και στυλ φτιαξίματος με προϊόντα κομμωτικής χρειάζονται και απαραίτητα το πιστολάκι.

4. Ένα σετ από διάφορες χτένες

aparaititi andriki xtena

Δεν γίνεται να βγάζουμε όλα τα κουρέματα με μια βούρτσα. Για να πετύχουμε το επιθυμητό look πρέπει να χρησιμοποιούμε και την κατάλληλη χτένα. Άλλη βούρτσα χρειάζεται στο στέγνωμα και άλλη στο τελικό φορμάρισμα. Το στυλ μας μπορεί να χάνει σε πολλά σημεία άμα δεν έχουμε ποικιλία. Τα αξεσουάρ αυτά είναι συνήθως πολύ φθηνά για αυτό δεν υπάρχει δικαιολογία να μην τα κατέχουμε. Επίσης αλλάζει η κατάλληλη χτένα αναλόγως και με το μάκρος του μαλλιού.

5. Trimmer μύτης

trimmer miti antras

Ένα ακόμα σημείο που κάνουν λάθος πολλοί άντρες. Οι τρίχες της μύτης. Όταν χάσουμε τον έλεγχο τους δημιουργούν μεγάλη ζημιά στην εμφάνιση μας και κάνουν ακόμα και τον πιο ωραίο άντρα να φαίνεται απεριποίητος. Αντικείμενο αρκετά φθηνό αλλά συνήθως μας λείπει. Και είναι κρίμα κάτι τόσο εύκολο να χαλάει όλο το στυλ μας.

Αυτά τα αντικείμενα θεωρώ πως είναι απαραίτητα πλέον στο 2018 για τον άντρα. Σε μερικά έκανα και εγώ ο ίδιος το λάθος να μην τα κατέχω και κατάλαβα μετά από αρκετά χρόνια το πόσο μου χάλαγε την εμφάνιση. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Ωστόσο εσείς το ξέρετε από τώρα για αυτό ελπίζω να μην κάνετε τα ίδια λάθη με εμένα. Καλή περιποίηση!

Related Posts