zeygari sti thalassa

5 Συμβουλές για εσένα που θέλεις να βγεις με μία νεότερη γυναίκα!

by theman

Πριν αποφασίσεις να βγεις και να κατακτήσεις μια κατά πολύ νεότερη γυναίκα από εσένα, πρέπει να λάβεις υπόψιν σου μερικά μικρά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πορευτείς με σύνεση, αποφεύγοντας τυχόν παρεξηγήσεις.

Μια νεότερη γυναίκα, κατά πάσα πιθανότητα ζητάει διαφορετικά πράγματα από εσένα. Το ποια είναι αυτά θα σου τα δείξω παρακάτω και αφού τα μάθεις, μπορείς να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις μαζί της αφού βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος, ή αν αυτό που ψάχνεις βρίσκεται κάπου αλλού.

Τι ζητάει μια νεότερη γυναίκα από εσένα!

1) Λόγοι που μπορεί να σε θέλει

nea kopela me megalo antra

Οι λόγοι που μπορεί μια νεότερη γυναίκα να θέλει έναν ωριμότερο άντρα είναι πολλοί. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι η αίσθηση ασφάλειας που νιώθει μαζί του, σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση που δείχνει ο άντρας. Οι γυναίκες πάντα έλκονται από ισχυρά αρσενικά που ξέρουν τι θέλουν και δεν φοβούνται να κάνουν ότι μπορούν για να το αποκτήσουν. Άλλοι λόγοι μπορεί να είναι η δύναμη και το χρήμα που μπορεί να έχει κάποιος και τα οποία χαρίζουν στη γυναίκα μια ζωή χωρίς έγνοιες. Ακόμη, η προσωπικότητα ενός άντρα, διαφέρει από ενός αγοριού και έτσι οι κοπέλες μπορεί να εντυπωσιαστούν από το status και τη ζωή ενός άντρα που αποπνέει δύναμη.

2) Ωριμότητα

zeygari panw se mixanaki

Κακά τα ψέμματα, μία κατά πολύ νεότερη γυναίκα, δεν θα έχει τα ίδια ψυχικά αποθέματα ή αυτοπεποίθηση με εσένα. Στο πρώτο λάθος από μεριάς σου, θα σηκωθεί να φύγει, γιατί η υπομονή της θα στερέψει και ξέρει ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές…Αν ζητάς μια κοπέλα να περνάτε όμορφα χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις, τότε είναι η ιδανική για εσένα. Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο σοβαρό, ξανά σκέψου το καθώς η πλειοψηφία των νέων κοριτσιών θέλουν κάτι από έναν μεγαλύτερο άντρα και όταν αυτό τελειώσει, φεύγουν με ελαφρά βήματα μακριά του..

3) Τι περιμένει από εσένα

kopela me magalutero antra

Το τι μπορεί να περιμένει από εσένα είναι η άνεση που μπορεί να της προσφέρεις ή να της καλύψεις ένα συναισθηματικό κενό που νιώθει εκείνη την περίοδο. Μια μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν αποτελεί πρόσφορο έδαφος για σοβαρή σχέση, χωρίς φυσικά αυτή να αποκλείεται. Οι περιπτώσεις όπου η γυναίκα είναι συνειδητοποιημένα δίπλα σου, με αυτή την μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα σας, είναι λίγες, αλλά υπάρχουν.

4) Τι ζητάς εσύ από εκείνη

megalos antras nea gynaika

Όσο περνάει ο καιρός, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δεθείς μαζί της. Συνήθως οι γυναίκες αισθάνονται δέσιμο με τον άλλον όσο περνάει ο καιρός, αλλά ανάλογα τις αρχικές προθέσεις της, μπορεί να μην νιώθει το ίδιο και ένας από τους δύο να απατάται. Προσπάθησε να συζητήσεις μαζί της εξαρχής σε τι φάση βρίσκεται και τι ζητάει από εσένα για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις.

5) Διαφορές και ομοιότητες

zeygari sti thalassa

Οι διαφορές μάλλον είναι περισσότερες, καθώς ανήκετε σε διαφορετικές γενιές, με διαφορετικά βιώματα. Μην ξεχνάς ότι όλα τα παιδικά, οι τηλεοπτικές σειρές, οι μουσικές, τα μαγαζιά που έζησες και βίωσες βαθιά στο πετσί σου, η κοπέλα αυτή μόνο ακουστά θα τα έχει και μπορεί και όχι. Υπάρχουν βέβαια και ομοιότητες, η κοπέλα αυτή θα αγαπάει την διασκέδαση χωρίς υποχρεώσεις, θα αγαπάει τις εξόδους και την καλοπέραση όσο εσύ. Ακόμη, θα αποκτήσετε κοινούς φίλους και ενδιαφέροντα που θα δέσουν το χάσμα μεταξύ σας. Δες επίσης 15 Συμβουλές για να την κερδίσεις από το πρώτο ραντεβού!

Η νεότερη γυναίκα, έχει ζωντάνια, κέφι, χαρά, χωρίς υποχρεώσεις και έγνοιες. Αλλά μην ξεχνάς ότι δεν έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και βιώματα και παράλληλα η περίπτωση να ζητάει κάτι συγκεκριμένο από εσένα που δεν βρίσκει αλλού, είναι μεγάλη. Αν σε καλύπτει περισσότερο από άλλες την χρονική περίοδο που διανύεις, προχώρα και ζήσε μια σχέση με ένταση και ζωντάνια χωρίς να χρειάζεται να επενδύσεις πολύ χρόνο μαζί της. Μπορείς να δεις εδώ 7 Τρόποι να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει!

Related Posts